Κεφαλαιο 18

6.1K 462 36
                                    

*1 εβδομαδα μετα*

Η ζωη με τον μικρο δεν ειναι σιγουρα ευκολη αλλα δεν μπορω να την θεωρησω ασχημη.Ξυπναω απο το πολυωρο κλαμα του.Παω στο δωματιο του αλλα εκει βρισκεται ηδη ο Liam εχοντας τον James στην αγκαλια του και τον νανουριζει.
(L)-Σ'αγαπαω τοσο πολυ μικρουλη.Εσυ εισαι πανω απο ολα και απο την οικογενεια μου,και απο την μαμα σου αλλα και απο την Amanda.
(E)-Ποια ειναι η Amanda?
(L)-E-Emma τι κανεις Εδω?
(Ε)-Ηρθα για τον μικρο και τωρα απαντα μου.Ποια ειναι η Amanda?
(L)-Ειναι η κοπελα μου.
(Ε)-Ποσο καιρο.
(L)-7 μηνες.
(Ε)-Ενα μηνα μετα που σου ειπα οτι ειναι εγκυος βρηκες γκομενα?Σοβαρα Liam?
(L)-Ακουω Emma-
(E)-Δεν θελω να ακουσω τιποτα.
Ειπα καθως πηγα στο ως τωρα δωματιο μας.Κατεβασα την βαλιτσα μου και αρχισα να βαζω πραγματα.
(L)-Τι κανεις?
Ειπε καθως τραβηξε το χερι μου.
(Ε)-Δεν βλεπεις?
(L)-Δεν θα φυγεις Emma.
(E)-Γιατι οχι Liam?
(L)-Γιατι γιατι.
(Ε)-Γιατι τι γαμωτο μου?
Τοτε τα χειλι του συγκρουστηκαν με τα δικα μου.Στην αρχη προσπαθησα να αντιδρασω και να τον αποθησω στο τελος ομως παραδοθηκα.Ηταν υπεροχο ολο αυτο...το περιμενα τοσο πολυ καιρο ηρθε τωρα.Τωρα που αποφασισα να φυγω απο κοντα του.Να τον ξεχασω.Τωρα που εκεινος εχει κοπελα.
(Ε)-Δεν πρεπει Liam.
Ειπαν οταν η λογικη επανηλθε στην επιφανεια.
(L)-Μια φορα μονο Emma.Μια φορα.Και μετα φυγε.Θα συνενουμαστε μονο για τον γιο μας αλλα ασε με σημερα να σε κανω δικια μου.
Ειπε ενω με κοιτουσε στα ματια.Καρδια ή λογικη?Αυτο το διλημμα κυριαρχουσε μεσα μου.Τελικα αποφασισα να ακουσω την καρδια μου και του εγνεψα συνενσταλμενα.Με εκανε πολλες φορες δικια του εκεινο το βραδυ με διαφορετικο τροπο την καθε φορα.Ηταν σαν προσπαθουσε να μου δειξει κατι.
(L)-Μην φυγεις.
Ειπε οταν ξαπλωσα στο στηθος του και ακουγα την καρδια του να χτυπα γρηγορα ξεροντας πως αυτη την φορα χτυπαει ετσι εξαιτιας μου.
(Ε)-Δεν μπορω Liam.Καληνυχτα.
Μολις ενιωθα οτι κοιμαται.Μαζεψα τα πραγματα μου,ετοιμαστηκα με τον μικρο και μαζεψα τα πραγματα μας και εφυγα.Του αφησα ενα φιλι στο μαγουλο πριν φυγω.Σ'αγαπαω.Ψιθυριασα χαϊδευοντας τα λιγων ημερων γεννια του.Τον κοιταξα αλλη μια φορα και εφυγα απο το σπιτι.

Δεν ξερω για εσας εγω παντψς δακρυσα.

Pregnant By My Best Friend✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα