26. Happy Birthay Ryan!

823 47 2
                                    

Azi era o zii importantă. Ziua în care fiul meu împlinește 4 ani. Ziua în care Ryan a așteptat cu sufletul la gură să facă 4 ani. El zice că de acum e matur și adolescent,dar nu e așa. Cadoul lui era deja cumpărat fiindcă eu și Harry am fost ieri la magazin și i-am luat un ceas Rolex și o mașină mare de jucărie cu care poate să se plimbe.

Harry era plecat cu Ryan prin Mall să îi cumpere câte ceva,iar eu am rămas acasă cu toți ceilalți pentru a îi face o surpriză de neuitat lui Ryan când va venii acasă.

Le-am lăsat pe Maya și Emy îm sufragerie pentru a aranja,iar pe ceilalți.i-am trimis să cumpere prăjituri,sucuri,lumânări și tort în formă de Fulger măcuin (A/N nu știu cum se scrie :)) scuzați) ,iar eu m-am dus până îm cameră pentru a face un duș și pentru a mă îmbrăca.

Pornesc spre baie,dar drumul meu a fost oprit se soneria telefonului meu ce suna incontrolabil. Ridic telefonul de pe dulap și observ un număr necunoscut. Am înghițit sec și am răspuns

-Alo?,spun

-Amanda,sunt Paul,spune acesta cu o voce mai groasă decât a lui Harry

-Care Paul?,spun gândindu-mă că eu nu știu niciun Paul

-Acel Paul care te-a răpit și..-

-Gata. Spune.,spun amintindu-mi. Deci așa îl chema!

-Am o veste bună pentru tine,spune acesta

-Te ascult,spun eu atentă la ce vroia să îmi zică

-Îl mai știi pe acel băiat la care te-am trimis la depozit să îl termini?,spune el iar eu îmi dau seama că zice de Lukas

-Lukas?,întreb să fiu sigură

-Da acel băiat. E mort. Ai făcut o treabă bună și pentru asta te felicit și îți urez o zii nomastică bună pentru fiul tău,spune acesta chichotind

-Dar cum..-

Nu apuc să îmi termin propoziția că deja închisese telefonul. Cum de știe de fiul meu și de ziua lui de naștere? Și mai important..de ce i-a luat atât de mult să mă anunțe că jigodia aia de Lukas e mort? Gândurile mi se opresc atunci când două mâini mari mă apucă de talie,dându-mi seama că e Harry.

-Când naiba te-ai întors?,spun un pic speriată atunci când tresar la atingerea lui

-Acum. Te-am văzut că erai cu capul în nori,ce s-a întâmplat?,întreabă el uitându-se fix în ochii mei

Nu pot să îi zic adevărul. Nu în niciun caz,dar nici să îl mai mint nu pot. Oare voi trăii cu vina asta toată viața? Că nu i-am putut spune soțului meu problemele? Îgh..nu. Trebuie să țin acest secret de dragul familiei mele,de dragul lui Harry și a lui Ryan.

-Deci?,spune el așteptând un răspuns de la mine

-N-nimic. Harry unde e Ryan?,spun încercând să schimb subiectul

-În mașină.,spune el iar eu liniștindu-mă că nu a intrat încă în casă

Telefonul meu a început să vibreze dintr-o dată,dându-mi seama că am primit mesaj. Îl iau încet de pe dulap cu speranța să nu fie Paul..Deschid telefonul și mă liniștesc atunci când văd că mesajul era de la Niall.

" Am cumpărat tot ce ai zis. Venim acasă acum"

• Niall fraieru :))

"Ok,grăbiți-vă"

-Cine era?,întreabă Harry dându-și tricoul jos

-Niall. Mi-a spus că a terminat cumpărăturile și că vine acasă,spun încet punând telefonul înapoi pe dulap.

Complicate LoveWhere stories live. Discover now