33. Împăcarea

744 40 1
                                    

Deschid ochii încet și îl pot observa pe Harry cum doarme liniștit lângă mine. Încerc să mă dau jos,dar o mână mare mă apucă de talie,trăgându-m mai aproape de el. Mă privește în ochi și îmi zâmbește calm. Se ridică în fund și se apropie de mine,dar eu mă dau încet în spate. De ce am făcut asta? Sunt o idioată! Se uită confuz la mine și se distanțează de mine. Se dă jos din pat și se îndreaptă spre duș fără să zică nimic.

-Harry?,spun,iar el se oprește în loc,dar nu se întoarce la mine

-Iartă-mă,nu știu ce a fost în capul meu mai devreme..,spun eu iar el face un semn din mână gen "e-nregulă" și intră în duș.

     Îmi dau ochii peste cap și mă încalț cu papucii mei pufoși de casă și ies din cameră. Dintr-o dată gândul meu îmi zboară la Emy. Oare ce-o face? Decid să mă duc spre camera ei. Ajung în fața ușii,intru direct ,fără să bat. Stătea în pat,cu o grămadă de șervețele în jurul ei,cu jaluzelele trase și un miros urât..și plângea..

-Știi? Știam că ești tu Ami. Nu mai tu intrii fără să bați..,spune ea printre suspine și întoarsă cu spatele la mine

-Mà bucur că știai că sunt eu!,spun zâmbind fals și mă pun lângă ea în pat

-De ce ai venit?,spune ea lăsând capul în jos

-Mă îngrijorezi Em. Ce-ai pățit?,spun făcând ochii mari

A început să plângă mai tare și a zis:- Zayn..Zayn e de vină!

-Păi?,spun

-Mi-a zis că sunt o copilă.,spune ea bosumflată

-De asta ești tu așa?,spun eu încercând să nu râd

-Nu e nu mai asta Ami!,țipă ea. A zis-o de parcă aș fii un nimeni! A zis-o rece și indiferent!,spune ea printre suspine. O trag la piept și îi șoptesc că totul va fii bine.

-Nu trebuie să pui la suflet ceea ce a spus Zayn! Probabil nu și-a dat seama că te-a rănit. Emy,știu că îl placi,și știu că și Zayn face la fel. Lasă-i timp. Poate încă e rănit din cauza lu Maya.,spun și o strâng mai tare.

-Mulțumesc. Dacă nu te superi..vreau să fiu singură.,spune ea tristă. Am dat aprobator din cap și am ieșit din cameră,lăsând-o pe cea mai bună prietenă a mea,singură. Cand am ieșit din camera lui Em,o mână grea sa năpustit asupra brațului meu. M-a tras și m-a lipit de perete. Era Zayn..Ce dracu?

-Ce dracu crezi că faci Zayn?,spun eu aproape țipând uitându-mă urât la el

-Ce ai căutat în cameră la Em?,spune el sec și rece

-De când îți dau ție explicații?,spun amuzată ridicând din sprânceană

-Nu mai fii tare în gură Ami. Spune!,ordonă el cu putere în glas

-Dacă mai țipi odată la mine,o să te ia dracu. Dă-te! A,și nu îți spun nimic!,spun eu scuipând cuvintele și trecând pe lângă el

-O iubesc..,spune el mai mult în șoaptă,iar eu m-am oprit imediat. M-am întors încet și m-am uitat la el cu ură. M-am apropiat de el și i-am zis:

-Dacă o iubeai,nu o lăsai acolo ca o proastă! Dacă o iubeai,în momentul ăsta știai că e îndrăgostită de tine ca o nebună. În momentul ăsta erai acolo,spun și fac o pauză și arăt cu degetu spre ușa lu' Em.

-Amanda are dreptate Zayn.,spune o voce groasă din spatele meu.

-Du-te la ea frate.,spune Harry bătându-l ușor pe umăr

       Îl văd pe Zayn cum intră ușor la Em în cameră,după care închide rapid ușa. Am dat să plec,dar Harry mi-a prins mâna și m-a tras spre el. Buzele lui s-au năpustit asupra buzelor mele. Mă săruta cu foame,parcă zici că sărutul ăsta ar depinde de viața lui. Limba lui a cerut permisiunea de a intra înăuntrul gurii mele mici. Acolo parcă era un război,un război atât de dulce. M-a ridicat în brațe,iar eu mi-am desparțit picioarele și le-am așezat în jurul bazinului lui Harry.

    Ne îndreptăm spre camera noastră și știu deja ce urmează să se întâmple. A deschis ușa fără să întrerupă sărutul. M-a aruncat pe pat,după care s-a pus deasupra mea,și într-o clipită,hainele noastre erau pe jos. M-a sărutat flămând pe gât după care a ajuns la unul dintre sâni.

Harry's pov.

    I-am sărutat gâtul cu delicatețe,după care am coborât la unul din sânii ei. Pe unul l-am apucat în mână și pe unul îl sărutam,scoțând de la ea un mic geamăt înfundat. I-am luat sfârcul în gură și mă jucam cu limba pe el. Am făcut același lucru și cu celălalt sân,după care am coborât sărutările pe abdomenul ei bine făcut. Fără mai multe explicații,am intrat cu putere în ea și ea a țipat,dar i-am acoperit imediat gura. După încă câteva mișcări rapide de dute-vino,am ieșit din ea,dar nu înainte ca amândoi să ne dăm drumul. Mi-a fost dor să o simt în mine. Să aud cum geme de plăcere și durere în același timp. O iubesc și nu o voi mai lăsa să plece. Drace! Poate mă mai trezesc cu încă un copil,din moment ce nu am folosit protecție. Căpățână seacă ai Harry?

-Mi-ai lipsit.,sparge ea toată liniștea făcând cerculețe pe pieptul meu

-Și tu mie!,spun sincer și o sărut pe frunte

-Te iubesc!

-Te iubesc!

####

#Lalalala  ,nu mă bate-ți :)))

#Da,știu că e scurt,dar sper să îl apreciați și să vă placă

#Cum vă spuneam..vor mai fii doar câteva capitole,după care îmi încep a doua carteee!!

#Sper că o să vă placă și cartea cealaltă!

#Întrebare: Crede-ți că Emy și Zayn vor fii  împreună din urm. capitole? Dar Amanda cu Harry vor mai avea un copil?

AnaRSe2 să nu mă batiii. L-am postat! :))

Vă iubesc ❤❤

Complicate LoveМесто, где живут истории. Откройте их для себя