28. Party or not.

784 39 1
                                    

-LA MULȚI ANI!,tresar din pat imediat cum aud strigătele celor din jurul meu care mă priveau atent,ținând în mână un tort.

Mă ridic din pat și mă așez în fața lor cu un zâmbet imens pe față. Am și uitat dracu că astăzi e ziua mea. Împlinesc și eu vârsta de 20 de ani..of,voi îmbătrânii curând.

-Mulțumesc! Nu știu ce să spun!,zic punându-mi mâinile la gură

-Nu trebuie să zici nimic Ami! E ziua ta,așa că bucură-te!,spune Emy venind la mine îmbrățișându-mă puternic,apoi toți ceilalți s-au alăturat

-Ieii,ieiii! E ziua lui mami! La mulți ani! Te ubesc mami!,spune Ryan sărind la mine în brațe,sărutându-mă delicat pe obraz

-Și mami te "ubește" fiule!,spun și îl strâng la piept

Gândul îmi zboară dintr-o dată la Harry. Oare unde o fii? Oare a uitat de ziua mea de naștere? Nu..nu are cum. Dar dacă..? Gândurile astea mi se străbat prin cap,lăsându-mă un pic confuză. O doamne! A uitat!

Harry's pov.

-Mai toarnă un pahar!,spun la barmanul care se uita atent la mine. N-auzi?! Trebuie să repet?,continui eu fulgerându-l cu privirea

-Nu cred că ar mai trebuii să beți domnule..adică..-

-Nu îmi spui tu mie ce să fac rahatule! Așa că toarnă dracu odată băutură în pahar până nu te calc pe cap!,spun dur iar tipul mă privește cu frică turnând lichidul în pahar,iar eu dându-l imediat pe gât.

Imediat cum lichidul de scurgea pe gâtul meu,simțeam deja cum arsura își făcea apariția. Îmi întorc privirea și zăresc o blondă bună rău ce îmi făcea ochi dulci. Mă ridic de pe scaun și mă îndrept spre ea. O apuc de talie și ea îmi mușcă lobul urechii. Târfa dracu,ți-o voi trage până nu vei mai știi de tine

-Hai acasă la mine!,șoptesc în urechea ei,deja simțit cum pielea ei se făcea de găină

-Bine,spune suav sărutându-mă

O iau în brațe stil mireasă,ieșim din bar și o bag în mașină. Îmi așez mâna între picioarele ei masând ușor feminitatea ei,iar ea gemând ușor. Își presează mâna pe umflătura mea proeminentă din pantaloni și începe să o frece prin material.

-La dracu!,spun printre dinți. Așteaptă până ce ajungem acasă iubito. Atunci ți-o pot trage!,spun dur lipindu-mi buzele de ale ei și mușcând-o agresiv de buză

Amanda's pov.

-Mami!,se aude vocea lui Ryan coborând în grabă pe scări

-Da scumpule!,spun și îl iau în brațe

-Sunt ulât?,spune bosumflându-se

-Nu iubitule,cine ți-a spus asta?!,spun făcând ochii mari iar ceilalți au izbucnit în râd

-Liam!,spune Ryan arătând cu degetul spre Liam,iar acesta făcând o față de nevinovat

-Ei bine scumpule,Liam e gelos pe frumusețea ta!,spun și îl sărut pe obraz

-Mami?

-Hmm!,spun

-Tati unde e?,spune Ryan curios

-Tati e...-

Nu am apucat să termin propoziția că un nod imens mi s-a pus imediat în gât. Ușa s-a auzit deschizându-se,iar pe ea intrând Harry cu o blondă sărutându-se cu foc. Inima parcă mi s-a oprit în loc și o amețeală m-a cuprins,căzând inconștientă pe jos..și închizând ochii. Tot ce mai auzeam au fost cuvintele rostite de Ryan,ci anume "mami!" .

Niall's pov.

Privirea mea s-a ațintit imediat spre Amanda care stătea întinsă pe podea nemișcată. I-am aruncat o privire ucigătoare lui Harry și m-am dus spre el,împingându-l un pic,iar acesta clintindu-se din loc doar puțin.

-Ce dracu e în mintea aia a ta de ratat,frate?!,țip la Harry,iar el se uită confuz la mine câteva secunde după care răspunde

-Ce? Nu am voie să mă distrez și eu un pic?,spune acesta nepăsându-i deloc

-Ești nebun?!,spune Emy venind în viteză la Harry dându-i o palmă puternic

-Ce dracu v-a apucat?!,țipă Harry nervos încruntându-se la Emy

-Ce ne-a apucat pe noi? Frate,tu vii cu o târfă la noi acasă și ne întrebi pe noi asta?,spun eu cu nervii întinși la maxim aproape gata să explodez

-Hei! Nu sunt o târfă!,se apără blondina de lângă Harry

-Tu taci dracu! O și ba da,ești! Și încă una mare!,îi țipă Emy în față tipei ăleia

Harry's pov.

    Mă clătinam de o parte și de alta,ținându-mă de blonda ce stătea lângă mine. Ce naiba i-au apucat pe toți? Și de ce aveau fețele alea? Știu că propabil,oarecum,posibil am făcut ceva,dar nu știu ce. Îmi întorc privirea și văd o fată brunetă,stând întinsă pe podea,nemișcând niciun mușchi. Îmi scutur rapid capul și clipesc de 2 ori și îmi dau seama că e Amanda. Ce mama naibii?
-Amanda? Iubito?!,spun apropiindu-mă de ea încet,dând-o pe târfa blondă la o parte de lângă mine și simt cum lacrimile îmi curg pe obraji

-Nu te apropia de ea!,spune Maya punându-se în fața mea. Și să sune dracu cineva la salvare!,continuă ea disperată

-O voi duce eu cu mașina!,spune Liam luându-și cheile de pe masă

-Nu!,mă aud deodată spunând. O voi duce eu!,spun încruntându-mă

-Ești beat omule! Cum rahat conduci? Dacă o vei omorâ de tot? Nu îți ajunge că deja i-ai stricat ziua de naștere și totodată inima?!,îmi țipă Emy în față scuipând cuvânt cu cuvânt cu ură.

     Să mă ia dracu! Ești un om atât de josnic Styles! Atât de josnic! Cum dracu ai putut uita că e ziua soției tale?! De ce dracu m-am dus în afurisitul ăla de bar? Și mai presus de orice,de ce am adus târfa asta în propria mea casă?! Gândurile mele o luau din ce în ce mai mult razna,încât am rămas cu privirea concentrată la Emy care stătea în fața mea,gesticulând din mâini foarte rapid. Drace! Fata asta ar putea devenii ginecolog! Și uite cum mi s-a dus fiecare părticică de alcool din corp,trezindu-mă la realitate.

-Nu mai sunt. O voi duce eu și cu asta am terminat!,spun luând-o pe Amanda în brațe și ieșind din casă. Am deschis portiera și am așezat-o cu grijă pe bancheta din spate. Am închis portiera,iar eu am urcat în față. Am pornit imediat mașina și am plecat către spital.

    Sunt sigur că imediat cum își va revenii,tot ce-am clădit pe parcurs va fii distrus într-o secundă,și asta nu mai din vina mea,pentru că sunt un rahat de om!

###
Boom. Cum vi se pare capitolul acesta? Am decis sa mai bag si un pic de drama intre ei.

Crede-ti ca Amanda il va ierta pe Harry? Sau il va ura toata viata ei?

Kiss all ❤

Complicate LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum