20.

485 36 8
                                    


Upozornění:Tahle část bude 13+ .

Věnováno: lure156 <3

,, Proč?'' zašeptala jsem mu do košile a už se nebránila. ,, Nenávidím tě.'' řekla jsem mu a v očích se mi zaleskly slzy. Proč to dělal? ,, Vím, že to tak nemyslíš.'' uchechtl se a dál mě nesl v náručí, nejspíš k jeho domu.

,,Už jsi tu jednou byla.'' řekl a nesl mě nahoru do pokoje.

Jakmile otevřel dveře, opatrně mě položil na postel. Hlava se mi zabořila do měkkého polštáře ze kterého jsem cítila typickou Lukovu vůni. Píchlo mě u srdce. Tohle mi tak hrozně chybělo.

,, Počkej tady.'' řekl a odešel někam. Bylo mi trochu špatně od žaludku. Sádra mě svědila. Hlava se mi točila. Luke došel do pokoje, měl na sobě jiné tričko. Posadil se na postel a pozoroval mě.

,, To vypadám tak hrozně?'' zakňourala jsem. Zasmál se. ,, Právě, že vůbec ne,'' řekl.

,, Jak se ti to stalo?'' ukázal na mou ruku v sádře. ,, No, problémy se sebeovládáním. ‚'' řekla jsem. Jelikož jsem si chtěla rozpustit vlasy, tak jsem se posadila a seděla pár centimetrů od Luka. Volné jemné kudrliny mi spadly na ramena.

,, Vždycky jsi byla tak krásná?'' zeptal se. Sklopila jsem pohled. Byla tma a na mou tvář svítil pouze měsíc. Vůbec jsem nedokázala přemýšlet, byla jsem opilá, bylo mi špatně, ale jednu věc jsem si plně uvědomovala. Tak zatraceně mi chyběl. Jeho ruka putovala k mému líci, kde mě následně pohladil.

Bříškem palce mi pohladil lícní kost a já zavřela oči. Když se mě dotýkal, měla jsem pocit, že mě konečně zase naplnilo, něco, co mi hrozně dlouho chybělo. Neodstrčila jsem ho, ale otevřela oči z důvodu, že mě jeho dech lechtal na mé tváři. Usmál se a už nás nedělilo nic.

Měl tak teplé rty a chutnaly po vodce. Myslím, že opilý ale nebyl. Bylo to jako se učit létat. Cítila jsem se volně a krásně. Tak moc mi to chybělo. Oběma rukama jsem ho chytla a líbala ho. Opatrně mě položil na postel a byl nade mnou.

Jeho ruce putovaly k mému zapínání od šatů a pomalu je stahoval dole.

,, L-Luku.'' odtrhla jsem se od něj.

,, Věř mi.'' zašeptal na zpět.

Přikývla jsem a nechala ho aby mi šaty stáhl. Byla jsem pod ním jen ve spodním prádle. Byla jsem nervózní, nevěděla jsem, co dělám.

,, Panebože, jsi tak moc nádherná,'' řekl. ,, Nemusíš se stydět. Nemáš za co. Uvolni se.'' dodal.

Nelíbilo se mi, že jediný, kdo byl bez oblečení jsem byla já, takže jsem mu sundala tričko. Ucítila jsem jeho vůni. Ruce mi okamžitě padly na jeho břicho, kde jsem ho následně pohladila. Něco zamumlal, ale nevěnovala jsem tomu pozornost, byla jsem opilá, nemyslela jsem. Točila se mi hlava.

Začal mi na mém krku zanechávat vlhkou cestu tvořenou polibky. Cítila jsem se hrozně příjemně. Pokračoval níže a chtěl mi rozepnout podprsenku. Polkla jsem a zakroutila hlavou. Aspoň něčeho jsem byla schopna. Když dával poslední polibek na podbříšek, zastavil se a podíval se na mě. Kývla jsem. Opatrně stáhnul dolů mé kalhotky.Rozevřel mé nohy aby měl lepší přístup.

Vykřikla jsem slastí, když se jeho jazyk dotkl mého vnitřního centra. Pomalu začal svým jazykem kroužit a já začala zdravou rukou křečovitě svírat prostěradlo. Když ho přestal jazyk bavit, bez svolení do mě vsunul jeden prst. Prohnula jsem se v zádech a začala si to konečně naplno užívat. Trochu to bolelo, ale po chvilce nepříjemný pocit nahradil příjemný.

Mysterious Boy(5SOS-L.H.-Czech)Where stories live. Discover now