4

712 64 2
                                    

 ,, Anne ,stůj!‘‘ křičí za mnou Michael. ,, P-promiň‘‘ řeknu když běžím směr škola. Každopádně jsem nechápala co to mělo být.  Proč by mě hledal? Proč mě chce najít? Já nevím kdo to je. Nevím. Nechci s ním nic mít.

Bože byl tak neuvěřitelně sexy a ty blonďaté rozcuchané vlasy. Při pomyšlení na něj jsem si zkousla dolní ret. Nemysli na něho! Okřikne mě mé podvědomí. Cestou do školy jsem vnímala jenom okolí.  Podívala jsem se na mobil.  7:45. Stíhám v pohodě.

Pomalým krokem jdu ke skřínce a vidím u ní stát Maxe zahleděného do mobilu.  Chyběl mi. Jediný můj nejlepší kamarád. ,, Maxi!‘‘ vykřiknu a on zvedne hlavu. Na tváří mu hraje úsměv. ,, Medvídku Noah chyběla jsi mi‘‘ rozevře ruce a já ho obejmu. Medvídek Noah. Tak mě oslovuje jen Max.  No jasně jenom on může s prominutím vymyslet tak stupidní přezdívku. Je to trochu ujetý, když je nám 18 ale dobře. Společně vcházíme do třídy, kde máme první hodinu matiku. Zasedám do lavice a přede mnou je Max.

Rozhlížím se a pár lidí je tu nových. Calum ani Mike tu není. Luke taky ne. Takže matiku nemáme společnou. ,,Povstaňte třído.‘‘ řekne  P.U.Brown která nás měla i minulý ročník. Všichni povstaneme a následně na její pokyn sedneme. ,,Vítám vás tent-‚‘‘ byla přerušena hlasitým klepáním na dveře. Celá třída se otočila ke dveřím.

 ,, Omlouváme se. My jsme byly. No zaspali jsme. Všichni.‘‘ řekl se smíchem Calum a nahrnuli se do třídy. Nic tady není vtipné, ale dobře. Jako poslední šel Luke. Bez brýlí. Prohlédl si třidu a jeho pohled se zastavil u mě. Chvíli mě pozoroval a pak si šel sednout. Jediné místo které bylo volné bylo volné bylo za mnou,ostatní si už obsadili další.

Luke šel  a když procházel kolem mě vrazil do lavice. ,, Omluvám se. Promiň. Anno.‘‘ řekl mi Anno. Tak mi nikdo neříká. Nemám to ráda. Jedině Anne. Bylo to schválně? Jen kdybych nebyla tak stydlivá a neměla ze všeho strach , tak bych se otočila a zjistila či mu na rtech pohrává úšklebek.  Stejně se nakonec nenápadně otočím.   S upřeným pohledem mě pozoruje. Zachvěju se. Rychle se otočím.

 ,, Noah? Jsi v pořádku?‘‘ zaklepal mi Max na rameno. Pořád mě oslovuje prostředním jménem. ,, Jo jasně jsem.‘‘ ujistím ho s úsměvem. Ten Luke.  Je úplně jiný. Vůbec na sebe neupozorňuje přesto ale vyčnívá z davu takovým tím zvláštním způsobem.  Je tak nápadný a zároveň nenápadný. Jak to, že jsem si ho v uplynulých letech nevšimla? Není nový?

Přestanu přemýšlet a zkouším vnímat Brownovou, která si sama něco v duchu mluví. ,, Tak třído. Vítám vás zpátky ve škole. Tohle je váš poslední ročník,vlastně maturitní. Musíte se opravdu snažit pokud chcete u maturity uspět nebo dostat dobré doporučení od našich učitelů. Máme tu pár nových žáků.  Tamhle je slečna Millerová a Brooksová, tam vzadu je pan Newton a úplně vzadu je pan Hemmings.‘‘ řekla a začala něco brblat.

Takže. Hemmings. Luke Hemmings. To zní . Jak to říct. Zvláštně. Jinak. Z mého přemýšlení mě vyruší lístek, co mi přistane na lavici. Hlavou přejedu po třídě jestli si mě někdo nespletl. Nespletl.  Omlouvám se za Lukeovo chování. Víš on je jiný než ostatní. Někdy je takový. Co takhle to někdy vynahradit? Mike xx. Musela jsem se pousmát. Zvedl mi náladu. Ale co myslel tím jiný? Všimla jsem si, že mě sledoval a proto jsem mu pohled opětovala při čemž jsem zakývala hlavou, že souhlasím.  

,, Hej. Počkej. Nedomluvili jsme se kdy a kde!‘‘ zastavil mě Mike, když jsem se snažila vyjít ze třídy. Úplně jsem zapomněla. Nikdy jsem neměla kluka, takže nedělám moc dobré dojmy a nevím jak se chovat. Vlastně jo měla. Jednou. Když mi bylo 13.

. ,, Dneska můžu, ale jenom do 9. Táta pak dojde domů ‚‘‘ bylo první co mě napadlo. Vlastně to nebyla pravda je na té služební cestě ale teď už je to jedno. Jsem tak nemožná. První kluk co má o mě zájem a já melu takové kraviny. Usmál se. ,, To je super. Půjdeme třeba na kafé do Starbucks?‘‘ zeptal se. ,, To by bylo super. Dojdu tam v 6. Měj se.‘‘ rychle jsem zmizela než bych plácla další kravinu.

,, Kdo to byl?‘‘ zeptal se vedle mě Max. Ani jsem si nevšimla že tam je. ,, Ale. Jeden kamarád. Neznáš. Ptal se jestli s ním půjdu odpoledne ven‘‘  pokrčila jsem rameny a dál tomu nevěnovala pozornost. Moje pozornost upoutala něco jiného. Všichni si něco šeptali.

Nevěděla jsem , okom se baví, dokud jsem neotočila hlavu a neuviděla jeho. Vedle něho šel Calum,Mike a ještě jeden ale nemůžu si vzpomenout na jeho jméno. ,, Slyšela jsem, že se Luke vyspal s Emily Newtonovou.‘‘ pošeptala jedna  dívka nejspíš její kamarádce. ,, Luke je nejpopulárnější na škole.‘‘ slyšela jsem z další strany. ,, Je tak nádherný. Dala bych cokoliv za to aby na mě promluvil.‘‘ Ze všech stran se ozývali Lukovi jména.

  Lezlo mi to na nervy a ještě horší bylo to když Mike zvedl ruku a zamával na mě. Všechny oči se upoutaly na mě a já cítila že se mi červeň hrne do tváře. Zvedla jsem ruku a nazpět mu zamávala. Chtěla jsem vyběhnout ze školy ale Lukeův pohled zavadil o mě. Ucukla jsem hlavou a nevěnovala tomu pozornost. Ty jeho pohledy.  Nechápu to. 

Ahooj. Vítám vás s další částí. Děkuju za všechny votes a za komentáře. Jinak se omluvám za chyby.

Prosím zanechte votes, komentáře prostě cokoliv.

Mějte se krásně a děkuju<3 

Mysterious Boy(5SOS-L.H.-Czech)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang