4. Hell

35 5 1
                                    

"If you're going trough Hell, keep going"
*vertalingmomentje:)*
"Als je door hel gaat, ga door"

19 januari dinsdag 8:03-10:10
Zwijgend liep ik door. De kou sloeg op mijn wangen en mijn adem liet kleine wolkjes achter. Het rook naar sneeuw en uitlaatgassen. Maar tja wat wilde je als er een pad ligt naast een autoweg. Ik zag vage vormen voorbij komen in alle kleuren. Ik stopte mijn handen dieper in mijn zakken.
Er fietsen een groep jongens en meiden langs. Ze waren druk aan het praten over iets maar toen ze mij zagen stopte het abrupt. Ze begonnen te joelen en gilden iets wat leek op "te arm voor een fiets ofzo?". Ze begonnen hard te lachen, het was een bulderende lach, geen fijne maar eentje die je nederig en beschaamd liet voelen. Ze fietsen weg. Ik boog mijn hoofd en voelde hoe mijn wangen verkleurden. Mijn zicht vertroebelde en er liepen vochtige druppels langs mijn wangen. Ik veegde ze snel weg met mijn handpalm en kreeg een rilling door mijn koude handen. Ik liep wat sneller door om mijn verkleumde spieren wat warmte te gunnen. Ze krijgen me niet klein, want ik ben een vechter en ik sla me er doorheen
En vechten dus dat zal ik blijven doen. Die gedachte klaarde me op en snel liep ik door om optijd te zijn.

Snel ging ik zitten op het koude hout van de stoel. Een rilling liep door mijn rug en ik keek naar mijn handen. Mijn vingertoppen waren rood en gevoelloos. Ik wreef ze over elkaar zodat ze wat warmer zouden worden. Ik keel naar de zijkant. Er stond een heel kluitje van mensen. Nou ja mensen... mensen hebben gevoel en zei niet dus tja....
Het groepje van "populaire" om het zo maar te zeggen. Te beginnen met
1. Caine, de leider zeg maar. Hij heeft donkerbruin haar en zwarte ogen die je doen denken aan inkt.
2. Chantal, het vriendinnetje van Caine. Heeft barbie-blonde haar wat gekruld is en blauwe ogen als een zomerdag. en kleding van 'hoe bloter hoe beter'.
3. Dave, beste vriend van Caine. Groene ogen als een moeras en lichtbruin haar dat hij kamt in een kuif.
4. Matt, kort haar met warrige krullen en donkerblauwe ogen.
5. Shirley, lang, geverfd, oranje haar met een slag.

Ik haatte ze al heel lang en dacht van ze af te zijn toen ik naar de middelbare school ging maar ik had het mis. Chantals parfum kon je door het hele lokaal ruiken en de mierzoete geur drong mijn neus binnen. Ik snoof en hoeste. Ik hield niet van zoete parfum. De leraar was weg en in het lokaal was het een chaos. Gelukkig is de les zo voorbij. En net na die gedachte ging de bel. Ik zat altijd dicht bij de deur zodat ik snel weg kon. Want ik werd al een tijdje gepest door ze alleen nu was het meer dan mentaal geweld. Snel liep ik naar het toilet terwijl mijn schoenen piep-geluidjes maakten op de schone marmeren vloer. Ik plensde wat water in mijn gezicht om mezelf te kalmeren en om mijn hart dat bonkte in mijn borstkas wat langzamer te laten gaan. Ik pakte een papieren handdoekje en veegde met de ruwe stof mijn gezicht droog. Net doen ik het toilet uit wilde lopen werd ik weer terug geduwd door iemand. Die iemand was Caine met een scheve, dreigende grijns op zijn gezicht die niet veel goeds voorspelde. Mijn adem stokte en mijn bloed veranderde in ijs. Ik keek naast Caine. Daar stonden Matt en Dave achter hem. Met diezelfde angstaanjagende grijns.

Nieuw hoofdstuk! Voor de rest niks te vertellen, tenminste ik kan wel door lullen over niets maar ja daar hebben jullie ook niets aan. ;)
Xxx Sanne

The Wrong SideDonde viven las historias. Descúbrelo ahora