9.Díl-"Miluju tě"

360 23 0
                                    

„Můžeš mi říct,co proti nim pořád máš?!"vyjela po mě Emily.„Nehodlám být v jedné místnosti s nějakými idioti!Prostě si je k nám pozvi někdy jindy!"vykřikla jsem na ní,teď i já.

Pár spolužáků se na nás překvapeně podívalo,ale jakmile viděli naše naštvané tváře,radějí pokračovali v cestě.„Oni nejsou idioti!Sakra Darcy,už se ti i omluvili,co ještě chceš?!"Otevřela jsem svoji skříňku a dala do ní učebnice.

„Nechci po nich nic!Jenom si myslím,že to jsou arogantní,namyšlení kreténi,kteří si myslí,že každá holka netouží po ničem jiném,než skončit v jejich posteli!"dokončila jsem svůj monolok a pak se podívala na Emily.

„A jestli se ti líbí,tak je pozvi na rande."dodala jsem,když jsem viděla,že mlčí.„Bože Darcy!Kdybych tak...hele,musím ti něco říct o Thorovi.On je..."Nenechala jsem jí domluvit a skočila do řeči.

„Idiot?Ano,to vím!Mě nic o něm nezajímá!Prostě se smiř s tím,že z nás kamarádi nebudou!Mám na ně svůj názor a..."Zničehonic se za námi ozvalo zakašlání.Obě jsme se otočili a já se koukala na Thora,který se nervózně usmíval.

„Ahoj Darcy."Převrátila jsem oči a zamumlala něco na pozdrav.Otočila jsem se zpátky ke skříňce a začala urovnávat,už tak srovnané učebnice.„Tak já vás tu nechám."řekla Emily a než jsem stihla něco říct,byla pryč.

Potichu jsem zaklela,zavřela skříňku a otočila se na Thora,který za mnou pořád stál.„Potřebuješ něco?!"zeptala jsem se otráveně.

„Darcy víš já...vážně mě mrzí,jak jsem se k tobě choval ten první den.Nechtěl jsem..."Nečekala jsem,až ze sebe vychrlí svůj monolok a zarazila ho.„Jasně,jasně,chápu.Ještě něco?"

„Nemohli bychom na to zapomenout a prostě...."

„Jé...ahoj Thore!"

Thor se otočil a podíval se na Rose,která se na něj usmívala a mě vraždila pohledem.„Ahoj Rose."Jestli čekal,že odejde,byl na omylu.I já jsem věděla,že je,jak klíště.

Saje,saje a saje a jakmile vysaje,najde si další obět.„Nezašel bys se mnou a holkama na pizzu?"Nasadila,co nejsvůdnější hlas a zamrkala.„Klidně,ale mohla bys..."

„Jasně,že ano!Ráda tě doprovodím!"Byla jsem si stoprocentně jistá,že chtěl,aby nás nechala osamotě,ale pomáhat mu nebudu.Rose ho odtáhla někam pryč a já ho v té chvíli i litovala.

„Ahoj Darcy."Otočila jsem se a málem zapomněla dýchat,„Ahoj Ryane!"Usmála jsem se a snažila se zklidnit svůj tep.Klid holka,nádech a výdech!„Tak mě napadlo,matka pořádá večer nějakou akci,nechtěla bys přijít?"zeptal se a usmál se.

Bože,ten jeho úsměv!Ty oči!Rty!Svaly!Ryan se ještě více usmál a mě došlo,že na něj musím koukat,jak idiot.„A nebude to tvojí mámě vadit?"Dostala jsem konečně ze sebe.„Ne,už dávno říkala,abych tě pozval."

„Tak dobře,nemám nic proti."odpověděla jsem.

„Chceš hodit domů?"

„Jo,to by bylo super."

____________________________

Ryan zastavil před obrovskou vilou.„Tak jsme tady."řekl a vystoupil.„Wau."vydechla jsem a také vystoupila.„Líbí se ti?"zeptal se Ryan.„Moc.Vypadá,jak z pohádky."Ryan se usmál,chytl mě kolem pasu a šel se mnou do domu.

„Ryane!Ach,tak jste konečně tady!Ráda tě poznávám Darcy!Ryan o tobě pořád mluví!Musím říct,že vypadáš lépe,než tě popisoval!"

„Mami!"vložil se do toho Ryan,kterému to zřejmě bylo nepříjemné.„Neboj se drahoušku,slíbila jsem ti,že jí neřeknu,že si do ní blázen!"řekla se smíchem.Ryan je do mě blázen?!„Ráda vás poznávám."řekla jsem,abych jenom nemlčela.„Klidně mi tykej Darcy,já jsem Lea!"

In a love cage | Plánovaná korekce|Where stories live. Discover now