25 Juni

280 8 1
                                    

Ik open mijn ogen. Slaperig kijk ik de kamer rond. Waar ben ik? Een tijdje denk ik na. Shit! Ik ben nog bij de jongens! Ik kijk op mijn telefoon. Nog geen gemiste berichten. Snel stuur ik een berichtje naar mijn moeder. Was laat geworden gister. Heb bij die vriendin geslapen. Als mijn ouders er achter komen dat ik bij jongens heb geslapen, dan heb ik huisarrest tot mijn dood!Ik was behoorlijk dronken gister, geloof ik. Is helemaal prima. We willen haar graag ontmoeten. Shit! Dat ook nog... Ik stuur niks terug en doe wel alsof ik het niet gezien heb. Iedereen slaapt nog. Ik ga recht op zitten. Het is hier een groot zooitje. Ik kijk op de klok. Half 12 al!  Ik pak mijn spullen en loop het gebouw uit. Beetje laf misschien, maar ik moet echt naar huis. Ik stuur Ashton onderweg een berichtje.  Sorry dat ik weg ben gegaan. Mijn ouders waren ongerust x Mia lieg ik. Binnen een paar minuten heb ik antwoord. Jammer. het was erg gezellig gister. X Luke (Heb Ashtons telefoon, hihihi) Lachend loop ik naar huis. Ik heb gewoon de jongens van 5sos en 1D ontmoet! Eigenlijk is dat vrij normaal. Het zijn gewone mensen alleen door dat ze een leuke hobby hebben zijn ze daar mee doorgebroken en zijn ze nu beroemd. Als ik thuis kom zitten mijn ouders al beneden. Mijn zusje en broer slapen waarschijnlijk nog. 'Was het leuk'? vraagt mijn moeder. 'Ja, het was erg gezellig gister' zeg ik. 'Voortaan kom jij eerder thuis jongedame' zegt mijn vader streng. 'Prima'! Ik loop door naar mijn kamer. Niet eens 'gefeliciteerd Mia' zeggen. Nee hoor, we gaan haar op haar donder geven. Bah, ik haat verjaardagen. Ik stap onder de douche. Na een lange douche trek ik mijn kleren aan. Ik ga op bed zitten en bekijk twitter.

Aashton505: @Mia-J Happy birthday

Michael5SOS: @Mia-J Happy birthday

Luke5SOS: @Mia-J Happy birthday

Calum5SOS: @Mia-J Happy birthday

Ook van de jongens van One Direction heb ik tweets dat ze mij feliciteren.

Mia-J: Thanks @Aashton505, @Michael5SOS, @Calum5SOS, @Harry_styles, @Louis_Tomlinson, @Naillofficial, @real_liam_payne and @Luke5SOS Meens a lot to me x

Ik voel mijn telefoon trillen een berichtje van Luke.

We gaan naar het strand, zin om mee te gaan? x Luke

Ja! Leuk. Hoe laat en waar? x

Wij komen je over een half uur ophalen. Wat is je adres? x

Prima!

Ik geef mijn adres door en zoek meteen mijn strand spullen. Ik trek mijn bikini aan met een high waisted short en een crop top. Er word aangebeld. Dat is snel. Ik pak de laatste spulletjes nog en ren naar de deur voordat er iemand anders open kan doen. Luke en Ashton staan voor de deur. 'Doeg'! roep ik. 'Veel plezier'! roept mijn moeder terug. Ze weet niet eens wat ik ga doen! Maar goed ook dat ze dat niet weet. Ik trek de deur achter mij dicht en loop met de jongens mee naar het busje. We stappen in en rijden naar het strand. 'We hebben een verrassing voor je' zegt Calum. Oh nee hé. 'En wat is de verrassing'? vraag ik. Ik zie dat Ashton moeite heeft om het niet te zeggen. 'Ashton, wat gaan we doen'? vraag ik poeslief. De jongens proesten het uit. 'We gaan surfen'! roept Ashton. Meteen is het stil. 'Pret verpester' zegt Michael en kijkt boos voor zich uit als ene klein kind. 'Cool'! zeg ik. 'Kan je een beetje surfen'? vraagt Luke. 'Ik heb het al een hele tijd niet meer gedaan, dus ik heb geen idee'. Luke is best cute. Als hij lacht, krijgt hij van die kuiltjes in zijn wangen.We stappen uit het busje en lopen het strand op. Allerlei meiden kijken ons aan, maar niemand loopt naar ons toe. 'Geef ze geen aandacht' zegt Luke. 'Ze gaan vanzelf wel weg' zegt Ashton. 'Ik vind het wel leuk' zeg ik. We leggen onze spullen op het strand neer en gaan meteen de zee in. Ik sta alleen nog maar met mijn voeten in het water. Michael ziet dat en begint mij meteen nat te maken. Voor ik weg kan rennen grijpt Luke mijn been en trekt mij onder uit. Met een harde klap val ik met mijn kont in het zand. Ze jongens gieren het uit. Ik pak ze terug en begin ze nu ook nat te maken, maar het is niet eerlijk. 1 meisje tegen 4 jongens. 'Kom we gaan surfen'! roept Ashton. We rennen naar de surfplanken die voor ons klaar liggen. Ik ren meteen de zee in en ga op mijn board zitten. Ze jongens lijken er wat meer moeite mee te hebben. 'Let op' zeg ik. De jongens kijken mijn kant op. Er komt een giga golf aan. Ik maak me klaar en duik in de golf. Even sta ik op mijn board. De jongens klappen en lachend. Er komt nog een grote golf aan die ik niet had zien aan komen. Ik val van mijn board af en voel iets hards tegen mijn hoofd. Alles word zwart.

The girl from the libraryWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu