Ilk kimya dersi

2.2K 38 6
                                    

Arkadaslar hikayeyi severek yazmak istiyorum ama okuma sayilari cok az bu benim ilk hikayem lutfen yorumlarinizi eksik etmeyin

Evet sinifa girdim.Tabiki gec kaldigim icin emirin yanina baskasi oturmustu bile :(
Sinifta gozumu gezdirdim ve lanet olsunki tek bos yer onun yaniydi evet Gokhanin yaniydi.Bu cocugun kimya dersinde ne isi varki? Gidip super insalarinla takilsana sen benim universiteye hazirlanmam lazim sonucta.Tum konsantrasyonumu almisti.

ESRA hocanin bana hadi Irmak Gokhanin yanina gecte otur zaten gec kaldin demesiyle irkildim.Ve istemsizce Gokhanin yanina gittim.Beni hic takmamisti surekli camdan disari bakiyordu.Dersin bitmesine 10 dakika kalmisti ve Gokhan tek bir kelime bile etmedi.Bense burda heyecandan ölmek üzereyim.Insan bi tanismak ister sonucta sinif arkadasiyiz.
En iyisi ilk adimi ben atiyim dedim.
-Meraba ben irmak diyerek soze girdim.Ya bi insan bu kadarmi odun olur hihi diyerek gecistirdi ve zilin calmasiyla siniftan cikmasi bir oldu.
Okul bahcesine ciktigimda Emiri gordum.Hizlica yanina gittim.

Emir'in Agzindan
Ve evet bas belam yanima geldi.
-Naber guzellik dedigimde bana bakan ölu gozlerinden bisi oldugunu anlamistim.Anlat hadi dedim.Tabiki tahmin ettigim gibi yine Gokhan meselesiydi ne buluyorduki bu zubbede anlamiyorum.Ama ona bunlari soyleyemem.Teselli icin bosver sen daha iyilerine layiksin dedim.Ama galiba dikkate almadi.

Irmağ'ın Agzindan
-Ve evet klasik Emir iste beni teselli etmeye calisio.Ama beni Gokhan harici kimse teselli edemez.
Bir anda Emirin bana bakan urkutucu bakislariyla karsilastim.Tanrim hayir olamaz sesli dusunmustum.Offff bu huyumdan nefret ediyorum.Daha bu olayin sokunu atlatamadan arkami donmemle Gokhani karsimda gormem bir oldu.Bana dogru geliodu.Evet bana geliyordu .Cunki etrafimizda baska kimse yoktu.

ARKADASLAR LUTFEN YORUMLARINIZI YAPIN ILK HIKAYEM SIZIN FIKIRLERINIZ BENIM ICIN COK ONEMLI

PLATONIK AŞKIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin