Tanıtım

26.3K 763 130
                                    

Dünya'daki herkes rüya görmeyi çok sever.Hatta bazıları sırf rüya görmek için yatağa girip uyumaya çalışırlar.Neden?Çünkü rüyalarını kendileri yönetir,istediklerini yaparlar.Rüyaları yönetmek ve sevmek bizim elimizde.Belki sadece rüyalarımızı kendimiz yönetiyoruz diye seviyoruzdur.Ama ben yönetemediğim rüyamı seviyorum.

Okunan kitaplar,televizyon,anlatılan masallar benim rüyamı yönettiler.Farklı hikayeler kafamda birleşti ve bende onları mükemmel yaptım.Sonra kabusa dönüştü;benim elimde değildi yönetim.Rüyalar sadece kabusa dönüşmedikleri sürece rüyadır.

Ve rüyalarımdaki adamı otobüste buldum.Ne garip?Elalem kütüphane de bulur ben otobüste.Elalemin rüyasındaki adam onları kurtarır benim ki bana güler.Her zaman garip mi olucaktı?

Neyse.Garip ve salak olmak bize mutluluk getirir.Bana da aşkı.



Hey nabersiniz?Çok uzun zaman olmadı yani.Ama canım bölüm yazmak istiyo artık tam takır hazırım.Kurgu-murgu herşey var.Ama bişey diycem ilk 3-4 bölümün okunma sayısına ve vote,yorum sayısına bakıcam.Çünkü hala herkesin yanımda olmasını bilmek istiyorum.Umarım bu hikayeylede birlikte güleriz eğleniriz.Ki kesin güleriz.Tanıtım bence de çok ciddili oldu.Nyese pazar günü ilk bölümü yazarım.

Bide haftaya Efe'nin doğum günü haberiniz olsun.Facebook grubuna katılın ve bişyler paylaşın.Anasayfamda bulabilirsiniz.Pazar günü görüşürüz öptüm. :D

Rüyalar Gerçekleşirse (Töre2)Where stories live. Discover now