29.Bölüm

8.4K 476 54
                                    


Berk'in konuşmak adına adım atmasını beklerken Efe kendinden emin şekilde bakıyodu.Bu konuşmada kimin suratı yeniden dağılcak bilmiyorum ama sonun güzel olmasını isterim.Efe ile istesemde istemesemde evlenicem bu kesin,ama isteyerek evlenmek istiyorum.Berk kaşlarını çatarak Efe'ye bakarken göz devirdim ve yanına gidip kolundan tutup onu kaldırdım.

''Naz yapmayı kes,iki medeni insan gibi konuşabilirsiniz.'' diyip onu kolundan tutarak çekemye devam ettim.Güçlü olduğu için ve ayağımdaki çorapların parkeden dolayısıyla kaydığı için o beni çekiyo gibiydi.Ama yere düşene kadar onu çekemye devam ettim.

''O insan mı?'' diye sordu Berk.

''Ha ha ha.İlkokul düzeyindeki espirilerin olduğunu bilmiyodum Berk abi?'' dedi Buse tırnaklarıyla oynarken.

''Bijim şınıfta bile öyle eşpiyi yapmıyolay.'' dedi Can.Buzdolabından aldığı yeni muzlu sütü içerken kimseyle paylaşmamak için yeleğinin içine koymuş öyle içiyodu.Sütünü paylaşma konusunda küçük problemleri var.

''Sizin sınıftaki en büyük espiriler Pepee'nin pembe tulum giymesiyle olan espiriler.'' dedi Berk parmaklarıyla Pepe'yi tırnak içine alırken.Can maviş gözlerini kısıp Berk'e sert sert bakarken çoktan dudakları öne doğru çıkmış ve büzülmüştü.

''Hayıy.Şende şadece kıjlayla ilgili şaka yapıyon,Beyk amca.'' dedi Can bilmişcesine.

''Çocuk haklı.'' dedim.

''Herneyse,konuşmak için dışarı çıkalım?'' diye teklifte bulundu Efe.

''Önden bayalar.'' diyip elini öne doğru uzattı Berk.Göz devirip önden giderken ikisininde gelmediğini fark ettim.Önden bayanlar derken beni değil Efe'yi kast etmişti.Yanlarına gittim ve ikisinide ittim.

''Önden,küçük çocuk gibi laf atanlar.'' dedim Berk'i taklit ederek.Onlar önden ilerlerken bende arkalarından geliyodum.Benim arkamdan yere düşmeler ve hareketlilik hissedince kafamı çevirip baktım.

''Özeli bilir misiniz?'' diye sordum onlara.İkiside yere düşmüştü.Özgür yere düştüğünü çaktırmamak adına ayaklarına düştüğü Can'ın bacaklarını öpüyodu.Can kafasını eğip Özgür'e baktı.

''Baba,Öjgüy abi ayağımı yiyo.Ayak yeliniy mi?'' diye sordu şaşkınca Can.Buse arkasını dönmüş kafasını kaşırken hiç anlamamış gibi yaptım.Gerçekten salak mı sanıyolar beni?

''Sizin gibi beyinsiz değilim.Arkamızdan gelmiyosunuz.'' diye uyardım onları.

''Ya bari ben geliyim.En sevdiğin kuzeninim ben senin.'' diyip bana sarıldı Buse.

''Yağların içinde senin olduğunu bilmiyodum.Yağcı.'' dedi Özgür yerden kalkarken.Berke abi ve Burak abi bizi hiç umursamıyolardı ve telefonlarıyla oynuyolardı.

''Sen sus.Ya Almii abla ben de geliyim?'' diye sordu Buse küçük kız taklidi yaparken.Sevdiğim kuzenim olmasına rağmen inanılmaz itici olmuştu.Dudaklarını da büzerse vururum.

''Almila yenge,ben geliyim bari.Sonuçta ben onun kardeşiyim.'' diyip üstünü düzeltim yandan gülümsedi Özgür.

''Eğer gelirseniz,ikinizide aynı odaya tıkarım.'' diye thdit ettiğimde Özgür korkunç birşey söylemişim gibi ses çıkardı ve elini göğsüne koydu.Sesini inceltmişti ve bu benim gülmeme yol açmıştı.Onları tehdit ettikten sonrabahçee olan Berk ve Efe'niin yanına gittim.İkiside ayakta dikiliyolardı.Yanlarına gidip konuşmalarını dinlemek istedim ama bir sorun vardı.Konuşmuyolardı.

İlk önce konuşup sonra Berk'in yumruk atıp ondan sonrada bütün sorunun ortadan kalkacağını düşünmüştüm.Bütün sorun olmasada bi kısmı diyelim.Ben kaç gündür evime gitmiyorum ya?

Rüyalar Gerçekleşirse (Töre2)Where stories live. Discover now