53 DUYURU

2K 60 15
                                    

Maalesef kitabın başlığından da anlaşılacağı üzere kitabı askıya almış bulunmaktayım. Ben de bunu istemezdim fakat büyük çaplı bir feels krizi geçiriyorum. Her Percy Jackson adını duyduğumda onu düşündüğümde ağlamaklı oluyorum. Bu bilgileri de kitabı okuyarak buraya aktardığım için ağlamadan okuyabilir miyim bilmiyorum çünkü serinin bitmiş olduğu daha yeni kafama dank etti sanırım.

Ama bunun yanında Magnus Chase ve Asgardlılar çıktıktan sonra bütün Percy Jackson serisini tekrar okuyup yeni bir fan fiction yazmayı düşünüyorum. Kesin değil ama kurgu kafamda oluştu biraz biraz.

Küçük bir not: Grisha serisini tavsiye ederim. Fantastik bir seri ve biraz karanlık bir havası var. ( Eğer kitabı okursanız espirimi anlayabilirsiniz.;)) Ama okurken asla umudunuzu kaybetmeyin. ( Kitapta iki tane önemli ship var. Bunlardan hangisini tercih edersiniz bilmem ama ikisi de çok kötü sonlanmıyor.) Son kitaba kadar okuyun. Ve çizim yeteneğiniz varsa o seriyi okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Zira fan artlara ihtiyacım var da. :P

Küçük Bir Not Daha: Evet medyada kitaplığımın bir kısmının resmi var. Sağda gördüğünüz heykel Kheiron ve Cupid. ( Ne alaka hiç bilmiyorum. Kheiron'un diğer omzunda ise Nemea Aslanı'nın postu var. O da ne alaka bilmiyorum. Herkül'den falan mı aldı acıba???) Diğer taraftaki heykelcik ise Artemis. Efes'ten almıştım. Ve ilk göz ağrım ( bebeğiiiiiiimmm ^^*_**_**_*<3) Percy Jackson serisinin yanında ise Grisha serisi var.

Evet bu kadar sanırım. Umarım en kısa sürede tekrar görüşürüz. :*

PJO Hakkında Az Bilinenler (ASKIDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin