15. kapitola

3.3K 236 11
                                    

Po dlouhé době další díl, ale doufám, že se bude líbit XD

,,N-Nao?!" vyjeknul jsem překvapeně. Líbal mě tak vášnivě a dravě, cítím, jak se mi po těle rozlévá teplo a do tváří se vlévá krev. Všude, kde se mě dotýká, cítím slast.

,,Nao... co... to... do... tebe... vjelo?" vzdychal jsem, ale on mě pokaždé umlčel.

Pod každým dotekem, jako by se odpálil další ohňostroj a mé tělo se více chvělo. Nedokázal jsem stát, nohy se mi podlomily a já se skácel k zemi. Hlasitě jsem oddechoval a držel si hruď.

Co je to za pocity? Nedokážu jim vzdorovat.

Já... ho miluju! Už nedokážu... déle ne. Chytil jsem ho do náruče a hodil si ho na postel. Jako šelma, jsem se plížil za svou obětí a svlíkal ho pohledem.

Naklonil jsem se nad něj a začal ho znovu vášnivě líbat.

Nechci mu ublížit, nebo dělat něco, co by nechtěl, ale... nedokážu přestat, ne teď a ještě, když se mi poddává.

Znova jsem zabořil své ruce pod jeho triko, to už začal tiše vzdychat. Při každém vzdechu, o vydal, jsem ho chtěl ještě víc.

Několika rychlými pohyby, jsem mu triko strhnul. Své polibky jsem přemístil na krk, kde jsem zanechal několik cucfleků.

Rukama jsem mu jezdil kolem bradavek, které jsem následně olízl a skousnul.

,,Nao." Zavzdychal jsem. Cítil jsem, jak se celý chvěju, ani pohnout se nedokážu. Je to ten nejúžasnější pocit, který jsem kdy cítil.

Jeho polibky mě hřály u srdce a zbavovali mysl soudnosti. Je to jako sen...

,,Ah... ah... ah Nao!" mé výkřiky se začaly stupňovat, už je nedokážu déle zadržovat. Snažil jsem si pusu zakrýt rukama, ale Nao mi je spoutal za hlavou.

,,Mmmm..." zamručel mě. Chci ho slyšet víc, chci ho cítit víc, já ho chci celého a pokud ne, tak zničím vše, co mi bude stát v cestě. Jsem jako flák, toužící po své droze.

Nejsem gay, ale Yuzo je vijmečný... to je jediné, co si dokážu připustit. Nezajímá mě, že má mužské tělo... jde o to, že je to on... jediný, koho dokážu milovat.

Každou minutu, co je pryč, s někým jiným, s mužem, i byť s kamarádem nebo s učitelem, chtěl bych je všechny odstranit z jeho života. Každou minutu, co je mi nablízku, když se převlíká a oblečení sklouzává z jeho sametově hladké pokožky... pokaždé, když se usměje... když je blíž a blíž... chci ho o to víc.

Ta muka, kdy jsem musel čekat, kdy jsem si své city neuvědomil... Každá sekunda kdy nemůžu být v něm, mě trhá na kousky. Chci ho víc, než cokoliv.

Jeho pevný stisk se na chvíli uvolnil, ale hned ho nahradil jiný. Pevně mi svázal ruce za záda a pokračoval dál.

Líbal celé mé tělo, pomalu ho zkoumal milimetr po milimetr. Přijde mi to jako věčnost, asi brzo vybouchnu vzrušením.

,,Ah... Na- Ah o Ah!" slastně vzdychám jeho jméno.

Když prsty zavadil o můj tvrdý rozkrok, zavzdychal jsem tak nahlas, že to muselo být slyšet všude. Do obličeje se mi vlilo mnohem víc krve a já byl rudý jako jahoda. Ani si nemůžu zakrýt obličej, hrozně se stydím.

,,Nao!" zakňoural jsem mezi vzdechy.

Když říká mé jméno... je to ještě horší, chtěl bych ho do něj prudce vrazit a zničit ho. Jeho roztomilá tvářička, jakoby mi říkala:,,Víc! Nao, chci tě!"

Mezi slíbáváním jeho hrudi, jsem si svlékl také triko.

Pomalu jsem doputoval prsty až k lemu kalhot. Líbal jsem ho na podbřišku a ďábelsky ho začal kousat.

Rukama jsem se mu zapřel o boky a rozepnul mu pásek. Poté jsem mu vsunul ruce po jeho rozkošnou prdelku a zmáčknul jí. Božská. Následně se jeho kalhoty proletěly přes celou místnost.

Zahlédl jsem jeho bouli na trenkách, která byla již značně mokrá.

Přejel jsem mu po ní dvěma prsty a olízl je.

,,Yuzo! Jsi tak sexy." Zašeptal jsem.

Dlouho už to nevydržím, už... jen pár doteků a...

Začal mě hladit po mé bouli a pevně ji mačkat v jeho velké ruce. Jeho hlava se přiblížila k mému rozkroku a on ho začal lízat.

Už jsem to nevydržel a udělal se.

,,Nao! Ne! Přestaň!" vzdychal jsem, ale on pokračoval.

Pár prsty, jsem mu nadzvedl lem trenek a vnikl pod ně. Párkrát jsem mu přirazil na jeho úd až ke kořeni a pomaličku mu začal sundávat trenky.

Leží tam přede mnou nahý, tak překrásný, není nic, co by na něm nebylo dokonalé.

Těsně před tím, než jsem se udělal, jsem cítil, jak mi můj úd pulzuje a pak... projel mnou nepopsatelný nával slasti... málem jsem se zbláznil. Prohnul jsem se v zádech, hlavu zaklonil a nohama jsem se zapíral o poste.

,,Nao... cítím... se ... trapně." Zavzdychal jsem. Nejspíš to pochopil, protože si začal sundávat kalhoty a poté i trenky. Je tak velký... Nao je taky značně tvrdý. Mám strach... to... se do mě nemůže nikdy vejít.

Jeho vyděšený výraz dával za vše. ,,Neboj, já si tě připravím. Nebude tolik bolet." Špitl jsem mu do ucha a začal ho líbat.

Rukou jsem si hrál s jeho údem, který byl znovu tvrdý. Hlavu jsem přemístil k jeho dokonalému zadečku a začal mu objíždět vchod. Když byl pořádně mokrý, začal jsem do něj pronikat jazykem.

,,Nao! To... nemůžeš!... Ah... ah. Je... ah...to špinavé! Ah." Vzdychal jsem. Když do mě pronikl jazykem, mohl jsem se zbláznit. Jenže, pak s ním ve mně začal pomalinku pohybovat, to bylo teprve něco.

Vytáhnul jsem z něj jazyk a vzal si do pusy jeho úd. Pomalu jsem mu ho hltal až ke kořeni, pokaždé, když jsem se dostal k jeho špičce, ještě pomaleji jsem jí objížděl a skousnul předkožku. Potom jsem mu ho celého olízl a znovu si ho dal do pusy.

Vniknul jsem do něj jedním prstem, pohyboval jsem s ním dovnitř a ven, následně přidal i druhý a třetí a začal s nimi pohybovat uvnitř něj.

,,Ah... to bolí!" vykřikl jsem se slzami v očích. Nao na chvíli zvolnil, ale... pak do mě prudce vrazil i čtvrtý. Bolestivě jsem vykřikl a prohnul se v zádech.

Celé mé tělo políval chladný pot a přitom mi připadlo, že hořím. Vzplanul jsem jako svíčka, ale kdy dohořím?

Znovu... cítím to znovu:,,Já... já... už... bu-" nestihl jsem doříct.

Yuzo se mi udělal do pusy:,,Jak lahodné." Samozřejmě, že jsem to spolknul, nebutu tím plítvat a ještě k tomu tu dělat binec.

,,Ale... proč... vždyť... Nao!" zakňoural jsem. Nehorázně se stydím. Už jsem se podruhé udělal, ještě k tomu, Naovi do pusy a on... ten kretén to spolknul!

,,Yuzo... já... už nemůžu čekat déle!"

rj74

BAD BOY? (Yaoi)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon