8: Aproape prinși

11.6K 391 22
                                    

Am ieșit din supermarket cu numeroasele sacoșe de cumpărături și m-am îndreptat spre casă. M-am întors când mi-am auzit porecla și am fost fericită să-l văd pe Liam fugind cu o umbrelă spre mine. Părul îmi era ud, la fel și hanoracul. Presimt o răceală.

"Hei, Nath!" Mă îmbrățișează scurt și ridică umbrela deasupra capului meu. Mă ajută cu pungile și îi mulțumesc.

Liam. Este prima persoană cu care am vorbit când am venit aici și am avut norocul să fim la același liceu. Are aceeași situație ca a mea, părinți divorțați și mă înțelege așa cum o fac și eu.

"Hei Liam! Nu ne-am văzut de foarte mult timp! Ce mai faci?"

" Foarte bine." O mașină a trecut în viteză pe lângă noi și am început să înjurăm amuzați când ne-am privit unul pe celălalt. Eram uzi din cap până-n picioare.  "Câini plouați scrie pe noi." Am început să râd și i-am mulțumit din nou pentru că m-a ajutat cu sacoșele, apoi am intrat în casă așteptându-mă să-l văd pe Harry.

Este în fața mea cu un prosop pe solduri, până la genunchi, stropi de apă cad din părul său ud, pe corpul lui acoperit de tatuaje. Oare sunt semnificative?

"Ce naiba s-a întâmplat cu tine? Mama ta te-a trimis la cumpărături, nu la o baie." S-a apropiat de mine și m-a ajutat să-mi dau hanoracul jos. "Ai făcut o baie cu un cățel?" A râs de mine și i-am dat un pumn în stomac făcându-l să își strângă dinții. Drept răsplată am primit o palmă la fund care s-a simțit mai tare decat s-ar simți când nu ai blugii uzi fleaşcă.

"Am făcut o baie cu mă-ta." Am trecut pe lângă el și am urcat să-mi fac o baie, lungă,  chiar foarte lungă.

Am dat drumul la apa caldă și mi-am lăsat capul pe spate bucurându-mă de căldura oferită. Am ridicat un picior pe faianță și l-am mângâiat ușor, ajungând la coapsa.

"Te satisfaci?" Aproape am sărit,  din nou, speriată de apariția lui Harry. Eu chiar nu știu să închid o ușă. Corpul meu era acoperit până la gât de spumă, așa că nu putea să-l vadă, chiar dacă a făcut-o.

S-a apropiat și s-a așezat pe marginea căzii mângâidu-mi piciorul fin ce mă bucur că încă nu și-a scos părul la iveală pe care de fiecare dată îl blestem când îl văd. A scos mâna din apă și cu un deget mi-a acoperit nasul cu spumă. M-am enervat și l-am nimerit în cap cu un pumn de spumă și apă. Am început să râdem amândoi până ce am auzit tocurile mamei și pielea mi s-a făcut de găină, la fel și lui Harry. Am încremenit pe loc fără să mai scoatem un sunet și am așteptat ca mama să plece din cameră.

"Cum dracu' ies de-aici așa?" A început să înjure. El a intrat aici, nu eu.

"Nathalie, ești bine?" Am auzit vocea mamei și am simțit cum apa caldă a devenit gheață.

"Da, sunt bine. Te poți duce te rog să-mi faci gogoși cu ciocolată?"

"Desigur, scumpo, știu că le adori." Am răsuflat ușurați amândoi. Am luat prosopul atunci când Harry s-a ridicat și s-a întors cu spatele și mi l-am înfășurat în jurul corpului.

"Continuăm altădată, iubire!" Îmi sărută creștetul capului apăsat și iese rapid din camera mea ducându-se în a mamei.

Ne vedem altădată, Harry.

Gustul tentației (H.S)Where stories live. Discover now