23:Începutul

6.1K 259 12
                                    

"Ce fel de joculet?" Am incercat sa par cat de seducatoare posibila facandu-l sa se foiasca sub mine. Suntem la inceput Nathalie, mai avem pana devenim experte in dale' sexului, mai avem ceva, chiar mai mult.

"Un mic joculet in care o sa te fac sa intelegi ce inseamna matematica." Isi lipi buzele de ale mele scurt si electrizant. Continuam sa ne invartim lent in scaunul ergonomic auzindu-se un mic scartait din partea lui datorita greutatii noastre, dar caruia nu ii dadeam importanta.

"Adica?" Ma uitam perplexa la el si total confuza. Nu ma pricep la ecuatii, in rest inteleg cat de cat materia.

"O sa existe niste mici reguli inainte sa incepem. Ai vrea sa le stii, ingeras?" Ma pregateam sa ii raspund, dar degetul sau aratator m-a oprit acoperindu-mi usor gura. "Desigur ca ai vrea sa le stii, ingeras." Ciudat. "O sa-ti dau sa rezolvi niste exercitii. Daca le rezolvi corect, am sa te fac sa te simti foarte bine, ingerasul meu mic si inocent. Daca nu le rezolvi corect...Vezi asta?" Degetul sau aratator se indrepta spre cureaua sa. "...o sa faci cunostinta cu ea pana o sa deveniti cele mai bune prietene." Am inghitit in sec deja gandindu-ma la ce este mai rau. Fundul meu plin, din nou, de dungi rosii care au durat, la dracu', aprope doua saptamani era tot ce imi trebuiau acum.

"Amm...Harry matematica nu se invata cu doamna curea, sa stii." Inghiteam incontinuu in sec numai la numarul loviturilor care ma asteptau.

"Oh ba da, iubire. Cu mine, da." Exclama si imi stranse fundul in palmele sale mari facandu-ma sa icnesc si sa scot un scurt tipat de durere.

Vroiam sa scap, asta vroiam. Chiar nu aveam nevoie de durere. Cu ce mama dracului am gresit acum, Doamne, cu ce?

"Harry, tu niciodata nu realizezi ca mama este jos si in orice moment ne poate auzi sau prinde? Ai idee ce o sa patesc?"

"Ai idee ce o s-o patim?" Accentua ultimele cuvinte pe un ton usor mai ridicat, dar nicidecum nervos. In sfarsit.

"Atunci de ce mai continuam, Harry? De ce nu ne putem opri?"

DIN PERSPECTIVA AUTORULUI

Nici unul dintre ei nu dorea sa se opreasca. Mintea lui Nathalie gandea ca nu este corect ceea ce ei, frica pulsa in ea. In adancul inimii si-l dorea mai mult decat orice, isi doare sa-l simta cu adevarat centimentru cu centimetru, sa-i simta atingerile, buzele sale dupa care tanjea, isi doare ca fiecare particica a corpului ei sa nu fie uitata de acele buze. Toate la o varsta atat de frageda pentru Harry.

Nervii cresteau, Harry nu suporta sa fie refuzat, mai ales in aceste circumstante de Nathalie. Ochii ei il ameteau, buzele il faceau sa se piarda fara sa-i mai pese ca ramane fara suflare, corpul il excita, adorand sa se uite la fundul ei cand urca scarile si iubea sa ii stranga fesele in palme, deseori sa le ciupeasca. Chiar daca Nathalie nu avea sanii foarte mari, nu il deranja chiar deloc. Ii placea sa traseze cerculete in jurul sfarcurilor sale chicotind in momentul in care se intareau. I se parea fenomenal procedeul de intarire al sanilor indeaproape. Nu il deranja ca nu ii putea cuprinde in maini cand avea nevoie sa ii simta.
Nu era fascinat nici de cei ai mamei lui Nathalie. Ii putea cuprinde, dar parca nu erau atat de fermi si jucausi ca ai ingerasului sau inocent. Ii placea sa o complimenteze asa. Pe langa el, era foarte mica la inaltime. De fiecare data cand ii inconjura picioarele in jurul sau simtea nevoia neaparata sa o apese de barbatia sa nerabdatoare sa intre in ea. Este prea devreme pentru asta. Asta isi spunea in gand de fiecare data. Isi dorea sa o mai invete, sa stie ce inseamna placere pana sa ajunga la sexul adevarat care oricum o s-o astepte mereu.

Nathalie stia ce sentimente are pentru Harry. Era mai mult decat o simpla satisfacere, reciproca. Era combinatie intre dragoste si teama.

Pe cand, Harry nu. Nu-si dadea seama.

"Chiar ai vrea sa ne oprim aici?" Nicio intrebare pe un ton rautacios sau pervers. Era pur si simplu o intrebare normala cu un strop de tristete si regret in ea.

"Ti-am mai spus." Nathalie se ridica de pe el regretand pentru cateva momente. I se facu frig. In bratele lui, Harry ii se oferea o caldura nemaipomenita.

"Nu ma refeream de ce se putea intampla acum." Harry se ridica de pe scaun ridicand tonul si incepu sa gesticule spre ea incercand sa ii explice la ce se referea.

Nathalie il privea nedumerita.

Harry simtea ca ar fi momentul sa termine chestia cu Haddy. La inceput i se parea interesant ca Nathalie sa ii spuna asa, dar dupa incepea sa creada ca e prostesc sa strigi pe cineva Haddy si se simtea ciudat pentru fiica lui, Anne. "Vreau sa terminam treaba asta cu Haddy."
M


*Am o problema cu scartaitul, hahaha*
Am postat primul capitol din SUNSET.
Sper sa aveti o parere buna despre acest capitol :)
Nu am dat-o pe curea, sorry :)) In urmatoarele capitole o sa existe.

LIrenes mi-a pus cateva intrebari legate de carte.

Da, o sa mai existe in jur de 15-20 de capitole.
Da, doresc cu multa placere sa fac a doua carte.
Da, o sa se termine trist prima carte, dar ma revansez in a doua.

Gustul tentației (H.S)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum