13:Grijă

7.7K 355 1
                                    

Amândoi ne-am oprit din sărut și mi-am întors capul pentru a-i vedea ochii nervoși a lui Harry și pumnii strânși. Mama stătea lângă el surprinsă afișând un mic zâmbet în colțul gurii.

"Ieși imediat de-aici sau te omor!" Se apropie Harry amenințător de rapid de Liam, dar mama îi prinde brațul și îl trage lângă ea.

Îi ofer un scurt zâmbet mulțumindu-i din privire că a intervenit la timp.

"Liniștește-te, iubitule!" M-am încruntat la această denumire, dar nu vreau ca Harry să-şi dea seama că îmi pasă. "Se sărutau ca orice cuplu, ce din câte știam, nu erau..." Am lăsat capul în jos puțin rușinată și am simțit mâna lui Liam pe spatele meu.

Harry nu a mai comentat și a urcat sus urmat de mama. M-am întors spre Liam și mi-am înconjurat brațele în jurul gâtului său într-o îmbrățișare înainte ca acesta să plece.

"Ai grijă!" Au fost ultimele sale cuvinte înainte de a ieși.

Am luat sacoșele ce au fost lăsate lângă ușă și am scos fiecare aliment băgându-l în frigider sau în dulap.

Am urcat în camera mea, mi-am făcut curățenie și am decis să mă apuc să-mi fac temele pentru vacanță. Mai sunt două săptămâni până la începerea celui de-al doilea semestru, așa că aș putea să-mi termin temele mai devreme. Scot manualul și culegerea și mă apuc să rezolv prima problemă.

"Te ajut?" M-am speriat pe moment de vocea răgușită a lui Harry. Am lăsat creionul jos, gândindu-mă deja că defapt nu a venit să mă ajute, chiar dacă am nevoie.

"Nu, mulțumesc!" Am rămas nemișcată când i-am simțit respirația fierbinte pe gâtul meu și am înghițit în sec.

"Știi ce urmează, nu?" Am aprobat din cap și am tresărit ușor când i-am simțit buzele pe gâtul meu. "Nu-ți place sau îl preferi pe idiotul ăla care ți-a sucit mințile mai mult decât mine" De unde știa? Poate se referea doar când mă satisfăcea, poate. Chiar dacă vorbea în șoaptă, tonul său dur mă speria și o să mă sperie de fiecare dată când o să-l aud.

"Nu. Îmi place mai mult cum o faci tu, Haddy." Am încercat să-l fac să treacă cu vederea pentru ca fundul meu să nu mai aibă de suferit din nou. Mi-am întors capul și mi-am lipit buzele de ale sale într-un sărut lent și plăcut. I-am mușcat buza inferioară nu foarte tare auzind un geamăt din partea lui ce m-a mulțumit.

"Atunci de ce te sărutai cu el?" S-a lăsat pe vine lângă scaun, ținându-mi mâinile în ale sale, pe care încerca să mi le încălzească.

"Este prietenul meu cel mai bun și nu vreau să se supere pe mine." L-am sărutat doar ca să nu se învinovățească că m-a luat brusc. Nu este singurul și nu bat un apropo.

"Îl iubești?" Mă privea curios și nu înțeleg de ce. A spus că îl interesează doar partea de satisfacere nu și viața mea personală.

"Da, dar nu în acel sens."

"Bine. Pregătește-te pentru diseară."



Gustul tentației (H.S)Where stories live. Discover now