Chapter 18

10.4K 741 17
                                    

Co jsem zatraceně včera vyváděla? Pamatuji si všechno. Líbání s Robertem, loučení se s ním, ... 

,,Tady je ten prášek," objevil se v ložnici znovu Sam a zamířil k posteli. Sedl si na její kraj a podal mi skleničku s vodou a bílý prášek. Pokusila jsem se na něj usmát, jenže bolest hlavy mi to nedovolila. 

,,Proč jsi se tak zřídila?" zeptal se mě a koukal se, jak zapíjím prášek. Co mu mám odpovědět? Že jsem na něj žárlila? Že jsem vlastně všechno dělala na truc, protože mi nenapsal? To vážně ne.

,,Ale, s klukama jsme jen tak oslavovali," odpověděla jsem mu a lehla jsem si. 

,,S klukama?" zeptal se mě a hodil po mně naštvaný výraz. Já jsem se sama pro sebe usmála. Jen ať žárlí. 

,,Jo s klukama. Ty jsi měl totiž jiné starosti než aby jsi mě třeba hledal," řekla jsem naštvaně. Já vím, nechtěla jsem to vytahovat, ale já prostě musím. Mám dost toho, jak nám Nadya mění nás dosavadní život.  

,,O co ti jde, Amy? Chceš abych žárlil?" zeptal se a jeho hlas se začal zvyšovat. Prudce se zvedl z postele, ale pořád se na mě koukal. Já jsem se na něho nevěřícně podívala. 

,,To si myslíš? Odpovím ti, ano, chci aby jsi žárlil. Chci, aby jsi se cítil stejně jako já, když ty chodíš po večírcích s Nadyou. Jo, prostě to chci!" zařvala jsem na něj. On se na mě koukal s vykulenýma koukal. Nevěděl co na to říct. 

,,T-ty se tak cítíš? Žárlíš na Nadyu?" zeptal se mě a prohlížel si mě. Já jsem mu ale neodpověděla. Zvedla jsem se z postele a chtěla jsem odejít do koupelny a tam se zamknout, jenže on mě chytl za zápěstí. 

,,Amy, musíme si promluvit. Prosím, nechci aby to bylo takhle. Od doby, co jsme se dostali do Londýna, jde to s naším vztahem z kopce," řekl Sam krutou pravdu. Já jsem se podívala do jeho očí a v tu chvíli se mi chtělo brečet. 

,,Ne, všechno začalo jít z kopce od té doby, co se tady objevila Nadya. Tvoje dokonalá, nejlepší kamarádka, která dělá jakoby byla lepší než já. Jakoby ...," na konci se mi zlomil hlas. Začala jsem brečet. Na povrch se mi hrnuly slzy, které jsem v sobě tak dlouho zadržovala. Už od příletu sem jsem se je snažila držet na uzdě, i když toho na mě bylo moc. Odloučení od rodičů, Nadya, ...

,,Amy, Nadya nikdy nebude dokonalejší než ty. Nikdy, pamatuj si to," řekl Sam  a obejmul mě. Já jsem mu objetí opětovala. Sedl si na postel a mě si položil do klína. 

,,No tak, prdelko. Neplakej. S Nadyou se ještě dvakrát setkám a potom je konec. Budou Vánoce, které budeme poprvé slavit společně. Těším se na ty vánoční dny, kdy budeme jenom spolu," řekl. Musela jsem se uchechtnout. 

,,Pokud se k nám nenakvartíruje Nadya a ty její chytré řeči," řekla jsem. Sam zakroutil hlavou a zasmál se. 

,,Neboj, žádná Nadya o Vánocích nebude. Jenom ty a já," zašeptal mi a políbil mě na tvář. Nevím proč, ale nějak jsem nechtěla uvěřit tomu, že Sam jentak vymaže Nadyu ze svého života. 

_____________________

Ahoj, všichni!

Take tu je nový díl. Ano, vím, je krátký, ale nechtěla jsem kazit tu atmosféru té hádky, kterou mezi sebou Sam s Amy měli. Proto je to krátký tak, jak to je. 

Co si o tom všem myslíte? 

V příštím díle, bude Amy oslavovat svoje 19. narozeniny a setká se s Robertem, takže to bude takový lážo - plážo díl. 

Jinak, pořád můžete hlasovat pro povídky v soutěži. ☺

Mám Vás moc ráda a doufám, že se Vám díl bude líbit. ♥♥♥


Winter Surprise [book 3]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz