Bölüm fragmanı : kaçmalı mı?

64 8 0
                                    

Hafifçe esen rüzgar tenimde dolanırken usulca kafamı ela gözlere çevirdim. "Eminim ki,kendine güzel bir hatun bulabilirsin." Düz ses tonumdaki özgüven kırıntılarını hissetmem sırtımı dikleştirmeme neden oldu. Gözlerinin önüne gelen saçı usulca ittirdi rüzgar. Buğulu gözleri, yasak olan herşey gibi güzel olmak zorundaydı sanki.

"Elde edebileceğim kadınlar pek ilgimi çekmiyor" gökyüzüne şiir yazan gözleri beni bulduğunda, yerdeki tozlu zemine göz gezdirdim bir süre.

"Kesinlikle, ulaşılmaz olanlar benimde tercihim. " kollarımı kucağımda bağladığımda kirpiklerimin üzerinden ona baktım. Kaşları dalga edası ile kalkarken tek omzunu duvara yasladı. "İmkansızı mı oynamak istiyorsun?"

Yerimden doğrulup bıkkınca konuştum. "Sadece gidiyorum." Belki ona bakan gözlerim dilime ihanet ediyordu..ruhsuzluğumu gözündeki bulutlara teslim etmişti belkide.

"Pekala," ruhsuz kelimelerine karşı kafasını sallayıp yolu gösterdi. "Yol orda," sırtını tamamen duvara yasladığında tek elini cebine atıp diğer eli ile yolu gösterdi. "Gidebilirsin."

Şaşırmıştım. Her kolayın altında bir zorluk yattığına inanırdım. Hiç bir iyiliğin karşılıksız olmayacağını öğrendiğim günlerden ziyadesiyle büyüktüm yaşıtlarım küçükken. Ben büyük olmak zorundaydım.

Birşey demeden sessizce ilerledim sokakta. Kaderimden Kaçmalımıdım?
Yoksa cesur olup yüzleşmelimiydim?

Olmam gereken yerdi belki burası, ben ve benim gibilerin olduğu bu karanlık sokaklı şehire merhaba demeliydim. Sokaklar beni yönettiğinde akışına bıraktım. Şuan nereye gidiyor olmayı umursayacak kadar düşünceliydim.

"Seni bekliyorduk."

Beni bekliyorlardı...

___

Not: Eliza uzun bir süre sonra maceralarına devam etmekte (^v^)

Haliyle bir geçiş bölümü oldu, ben bile çok heyecanlandım (∩_∩) görüşler için teşekkürlerr ( ˘ ³˘)❤

ELİZAWhere stories live. Discover now