14. Bloody Mary efsanesi

33.1K 519 370
                                    

Mary adında hasta bir kız varmış. 150 yıl önce şuan ki teknoloji olmadığı için doktorlar hastalığına anlam verememiş ve çaresiz kalınca kızın ailesine onun öldüğünü söylemişler. Mary'nin ölümünden şüphelenen ailesi kı...zın koluna bir ip ve ipin ucuna bir çan bağlamış, çanı da tabutun üstüne koymuşlar. Eğer kız yaşıyorsa ipi çekecek ve çan yere düşecekti. Cenaze gömüldükten sonra kızın ailesi üzüntülerinden bir bara gitmiş ve içmişler. Ertesi sabah ailesi mezarlığa gittiğinde çanı yerde görmüşler. Hemen mezarı kazarak tabutu çıkarmışlar. Tabutu açtıklarında kızlarının aslında yaşadığını, tabutu açmak için kapağı tırnakları ile kazıdığını fark ederler. Mary'nin ailesi onu elleri parçalanmış kanlar içinde ve ölü bir şekilde bulur.
Söylentilere göre Mary'yi çağırmak için 3 farklı yöntem vardır;
-Karanlıkta ayna karşısında 3 kere Bloody Mary demek. Bu yöntemin olması için çok büyük bir sırrınız olmalı, birine zarar vermiş olmalısınız.
-Yine karanlıkta saat 3'te ayna karşısında 13 kere Bloody Mary demek. Bu yöntemi kullanırsanız bir sırra gerek kalmadan söyleyen kişiye saldırıyor.
-Son yöntem ise banyoya gidip aynaya bakarak 13 kere "I believe in Mary Worth" demektir. Bunu söyleyene ne olduğu bilinmemektedir...

Korkunç Bilgiler ve HikayelerDonde viven las historias. Descúbrelo ahora