GIT UYU ARTIK

336 6 2
                                    

Beni korkutmak icin uyut. Kulagima fisilda karanlik ninnileri , gece gormezden geldigimiz golgeler adimizi haykiriyor fisildayarak. Bindokuzyüzelli'leri hatirla o karanlik evi yaratildigin yeri.

Sperm ağlıyoruz, kutsallığı korumak için yaptığım nimetleri afrika'nın ortasına kusuyorum. Atmosferde eriyip toz oluyor. Tanrı'nın vajınasında şekilleniyoruz. Cızırtılara bırak kendini, şüpesiz ki onlar beynini en kutsal sular ile yıkayacaklar. 

Hikayeler anlatılıyor yaziliyorlar, Peki eline gecen ne? Tum dusuncelerimin kusuldugu sayfalarda anlam aramaktan vazgecmeliydi insanoglu. Bu bolumden sonra hersey degisecekti, anlamlardan anlam cikaranlar kapidan gecemiyordu. Istedikleri sey anlamsizliklardan anlam cikaranlardi.

Devam etmen icin web'de bir oyun yok. Aydinligin bile taraf degistirmek zorunda kaldigi zamanlardan yaziyorum. Karanlik uzun ve dev gibi. Hayatinin ucte birini uyuyarak gecirdin, emin ol ki bu rakamlar alti yildan daha fazla. Yazdiklarim her gece unuttugun ruyalarda ki geride biraktigin anilar kadar karanlik. Bizi kolayca yapabilecegimiz seyler icin zorlama. Git uyu artik. 


TANRI'NIN KARANLIK COCUKLARIWhere stories live. Discover now