Umursamaz / Yarasa

100 3 1
                                    


Herşeyin dışında bir yer var seni sahiplenen. Umursamaz, tüm çeşmelerin yıkıcı nörolojik göz yaşlarına giyinen bir cisimsiz uçuk. Umursamaz gecelerde kollarınla kendini sar. Alternatif olarak her zaman  gezinen ambulanslar ve büyük yapıtlar seninle; sevgisiz zemin katlarını keşfetmen gerekmiyorken, inmemen gereken katları şimdiden öğrenmen harika.

İğrenç düşüncelerle boşal. Yenilikçi ruhunun eskidiğini en yakın aynadan izlerken kireçlenen kemiklerinin sabit kalması için yeterli zamanın kalmadığını görmemen için seni kısa süreli eğlendiren binlerce reklam yaptık. Bize merhaba demek için gökyüzüne bakman yeterli.


                                                                       YARASA

Penceremin yanından uçan bulut parçasının tüm düşüncelerimin fotoğrafını çekmesi; tanrının büyüyen kıskançlığı için kendisine kopyalayacağı yeni aklı temsil etti. Yaralarınızı klişeler ile dikişleyen yarasalar 14. kattan sonra hızlı bir düşüş ile düşüncelerinizi yeraltına sokarak sizi kısa bir uykuya sokmasına izin verin. Yeni bir devir için hazırlanın, Manifestom sadece bir yağ ve sizi daha da genişleticeğine eminim. Akan ve akıcak olan kanlar artık önemsiz, bu zihniyeti oluşturmak için yıllarca uğraştık. Artık sadece önemli olan sen ve benim.




TANRI'NIN KARANLIK COCUKLARIWhere stories live. Discover now