Kapitel 1: on the train

7 0 0
                                    

Nellies:
Vi gick mot tågstationen alla 3, när vi kom fram så såg vi att det var 10 min tills tåget skulle gå så vi tog upp våra mobiler, då skriker Elsa och jag och Izza hoppar till och Elsa skriker att The Fooo ska åka samma tåg som oss. Jag började att as garva åt henne och tillslut så låg jag på marken.
Felix:
Jag hörde hur någon skrek att The fooo aka åka samma tåg som oss, sedan ser jag hur en tjej som är skit snygg ligger och as garvar på marken, det är även en tjej som står och tittar omkring och rycker att det är skit pinsamt. Jag och killarna börjar att skratta och tjejen som skrek kommer fram till ossich säger hej jag heter Elsa. Det där är Izza sa hon och pekade mot tjejen som gick mot oss. Hej sa hon, men Nellie kom nu skrek Elsa åt tjejen som låg och as garvade. Nellie kom nu och var lite trevlig iallafall!! Skrek Elsa och hon reste sig upp och sa hej. Hon kom närmare och sedan så skriker hon Hey åt en snubbe som tittar igenom deras väskor, hon springer bort och knäar han i magen och sedan så ger hon han en käftsmäll. Tåget kommer nu sa jag och vi alla gick på.
1 timme senare
Jag satt bredvid Nellie och det klagar jag inte på hon var ju as snygg. Jag hör en duns och Nellie har då trillat ner på marken och jag börjar att as garva, jag sätter upp mina ben i hennes säte. Vad skrattar du åt sa hon och jag flinade mer åt henne, men flytta dina ben jag är trött sa hon. Kom sa jag och drog ner henne i mitt knä. Så somnade vi sedan,
4 timmar senare:
Vakna skrek Izza, vad är det sa Nellie, vi ska av och sedan så gick vi ut och Izza drog med Nellie efter sig. Jag orkar inte gå sa Nellie när vi hade kommit ut från tåget. Men seriöst kom nu sa Izza och drog med sig Nellie. Hejdå snyggingar skrek Nellie och vi alla sa hejdå. Jag orkar inte gå skrek hon och la sig på marken, vi alla började att skratta åt henne som nu hade somnat på marken. 
Vill ni ha henne vi ger er 100kr om ni tar henne sa Izza och vi alla började att skratta...

Inte som du tror!Where stories live. Discover now