Kapitel 2: Save me please

7 0 0
                                    

Nellies:

Jag vaknade av att Izza och alla andra stod och skrek på mig, jag låg på marken på stationen. Låt mig sova jag är trött sa jag, Izza drog upp mig och knuffade in mig i någons famn. Izza sluta sa jag trött. Asså tjejer ni kan sova hos mig sa Felix, och de andra killarna skrek ja och sa vi vill också. Klart sa Felix och sedan började de att gå, men är det långt frågade jag trött. Nej sa Felix och bar upp mig i hans famn, och jag somnade direkt.


Felix:

Hon är så satans söt när hon ligger i min famn och sover, här ska v in sa jag till resten av gänget. Okej sa de och gick in i huset. Izza slängde sig på soffan och Oscar också, de somnade direkt, Ogge och Omar och Elsa la sig i mamma och pappas säng fast de var ju iväg över helgen. Jag la Nellie i min säng och tog av hennes jacka och drog av hennes jeans och tröja och satte på henne en av mina tröjor. Hon var så smal såg jag och bara stod och glodde på henne. Jag la mig bredvid henne, efter en halv timme vaknar hon med ett ryck och trillar ner på golvet. Du behöver inte vara rädd gullet sa jag och hon reste sig upp och då såg jag att hon hade tårar i ögonen. förlåt sa jag snabbt och ställde mig upp sedan så drog jag in henne i en kram. Det är inte du sa hon och tittade på mig, okej men jag måste dra till en fest min kompis sa att han ville att jag skulle komma så jag är hemma snart igen sa jag till henne och hon nickade och la sig i sängen. Ska du dricka sa hon och jag sa nej men vi alla vet att jag kommer att dricka.


Nellies:

03.44

Jag vaknade av att  Felix kommer in snubblades in i rummet och när han ser mig så går han fram och börjar ta på mig. Sluta säger jag och Felix flinar och håller fast mig sedan sätter han sig på mig och han börjar kyssa mig. Sluta säger jag men han säger bara till mig att hålla käften och börjar dra av mig trosorna. Sluta säger jag och tårarna rinner ner för mina kinder, han tog ett ännu hårdare grepp om mina handleder och det gjorde fruktansvärt ont. Snälla hjälp mig skrek jag och tårarna rann för fullt, Då öppnas dörren och Oscar kommer in och drar Felix ifrån mig, jag springer in på badrummet och låser och sedan somnar jag.

(morgonen) 

Jag vaknar av att någon bankar på dörren, jag går fram och öppnar och in kommer Felix, jag ställer mig i ett hörn och tar händerna för huvudet. Vad gör du frågar Felix och går närmare mig, snälla skada mig inte säger jag och då ser han mina handleder som är helt blå av blåmärken Vad har hänt säger han och tar tag i min hand. Du har hänt säger jag och tårarna rinner ner för mina kinder. Nej nej förlåt säger Felix snabbt och drar in mig i en kram. 


Inte som du tror!Where stories live. Discover now