Kas Kadın (Starla Gutsmandottir)

262 5 0
                                    

Starla, çoğunuzun bildiğini düşünüyorum, Kas Adam'ın sevgilisi. Zaten dış görünüşü de Kas Adam'a benziyor, davranışları da oldukça benziyor.

Bir bölümde Kas Adam ile ayrılmışlardı ve Mordecai ve Rigby, Kas Adam'ın işlerini yapmaktan sıyrılabilmek için ikisini barıştırmaya çalışmıştı. Çabalarının sonucunda Starla, Mordecai'a tutulmuş ve Mordecai'ın kendisine karşı bir şey hissetmemesi sebebiyle çıldırıp şehri birbirine katmıştı.

Tamam, çok resmi konuştum :D Ben kendi açıklamama sonra devam ederim, şimdi Sürekli Dizi Wiki'nin Starla hakkındaki açıklamasına bakalım:

Starla Gutsmandottir (Kas Kadın olarak bilinir) şişman, yeşil bir kadın ve Kas Adam gibi görünür. Ice & Hot Jewelry & Apparel mağazasında çalışır. Mordecai ile çıkmışlardır ve sırtının altına onun adını yazmıştır.

Biyografik Bilgi:

İşi: Ice & Hot Jewelry & Apparel

Türü: Shreksi İnsan

Cinsiyet: Kız

Saç Rengi: Zeytin Yeşili

Tanıdıkları: Herb (Babası), Rose (Annesi), Kas Adam (Erkek Arkadaşı)

Çizgi film ile İlgili Bilgiler:

Seslendiren Kişi: Courtenay Taylor

Türkçe Seslendiren: ?

İlk Çıktığı Bölüm: Kas Kadın

En Son Çıktığı Bölüm: Tent Trouble

Ve sırada Vikipedi açıklaması var, ardından ben kendi bildiğim bilgileri açıklayacağım....demek isterdim ama Starla için bir Vikipedi açıklaması yok. Bu yüzden benim açıklamamla devam ediyoruz:

Yine adını hatırlamadığım bir bölümde; Mordecai ve Rigby, CJ'in lüks çadırının üzerinden arabayla geçip -yanlışlıkla olmuş bir olaydı :D - kırılmasına neden oldular ve çadırı mahvettiklerini CJ'e söylemek istemediklerinden dolayı da yeni bir çadır almak ve hiçbir şey olmamış gibi davranabilmek için 200 dolar bulmaya çalışmışlardı.

Bölümün Starla ile ilgili olan kısmı ise şu; Kas Adam, Mordecai ve Rigby'e çamur güreşinde 5 dakika dayanabilirlerse 200 dolar kazanabileceklerini söyledi. Karşılarında dayanmaları gereken kişiler ise Starla ve kız kardeşiydi.

Bölümün sonunu söylemeyeyim, ismini hatırladığımda haber verebilirim ve belki izleme fırsatınız olur.

Starla hakkında aklıma gelen başka bir şey yok, sanırım bu bölümün sonu.

Bu bölümden sonra bir bölüm daha gelecek, kendinize iyi bakın, sizi seviyorum.




Regular Show DosyalarıМесто, где живут истории. Откройте их для себя