2. fejezet - 5. rész

3K 195 0
                                    

A végtelennek tűnő út sem tarthat örökké , de nekem most még is úgy tűnt , mintha sosem akarna véget érni . A motor halk zúgása volt az egyetlen zaj . Csendben utaztunk .

- A fenébe . - Pisszent fel hirtelen , mire össze rezzentem .

- Mi az ? - Pillantottam fel a nálam magasabb fiúra aki picit nyugtalan dobolt a kormányon . Fájdalmasan sóhajtott .

-Elfelejtettem figyelmeztetni Dominikot . - Hallatszott a kopogó hang egyre gyorsabban és  hangosabban .

- Mivel kapcsolatban ? - Rándult össze a gyomrom , próbáltam játszani a naiv lányt , de ez egyre nehezebbnek tűnt , ahogy egyre több mindent tudtam meg.

- Felhívom . - Kerülte ki a választ majd bólintottam és vissza kászálódtam az anyós ülésbe  , lábaim a műszerfalnak támasztva , húztam magam össze , az esős idő lehúzott , mintha napok óta nem aludtam volna . De valami nem hagyott pihenni ... inkább valaki . Cortez ismét magában morgolódott.

-Mi az ? - Nyitottam ki egyik szememet  ,hogy fel nézhessek rá , majd ismét lehunytam a szemeim , elég volt csak hallgatnom .

- Lemerült  a telefonom . - Hangja feszült és mély volt , mélyebb mint szokott lenni . Azt hiszem komoly volt .  Őt még nem hallottam így beszélni .

-Használd az enyém . - Nyitottam ki a kesztyűtartót , majd turkálni kezdtem benne , egy fáradt ásítás után nyújtottam oda a rózsaszín , saját készítésű csillámos tokban lévő  telefont .

- Ez most komoly ? - Nevetett egy pillanatra , majd fáradtan vállat vontam . Be akartam csukni a kesztyűtartót de valamitől nem lehetett rendesen bezárni .

-Agh istenem . -Csattantam fel pár pillanattal később majd idegesen kinyitva kezdtem benne kotorni .
Egy zöld mappát találtam össze hajtogatva . Chris éppen telefonált , én pedig meglepve vettem észre , hogy ez a zöld mappa a régi angol dolgozatom . Mit keres ez itt ?  ráncoltam a szemöldököm , majd lassan kinyitottam azt , a sorba szedett pontok mellé grafit ceruzával odakapart mellékletek voltak téve . Egy álom karaktert kellett alkotni és persze én pontba szedve gyöngybetűkkel írtam de ez a kézírás más volt . Elkezdtem olvasni a kiegészítéseket .

"Legyen ártatlan , olyan aki senki másnak nem rossz lány csak nekem . "  - Olvastam el a tulajdonságok jellemzését . Hihetetlen , hogy lehet valakinek ez a tökéletes , én egy 5 mondatos vázlatot írtam , ennek az egyénnek meg elég ha valaki ártatlan . Egyre jobban zavart ez a trehány munka . Tovább olvastam , vörös ajkaimat harapdálva .

"Külső"

"Vékony testalkat , hosszú lábak , ugyanakkor legyen nálam alacsonyabb . Lapos has , elbűvölő tekintet , telt ajkak . Tökéletes arcvonások , szép mosoly és nem utolsó sorban mézes vékony kislányos hang . C s kosárméret . Könnyen átfogható derék . Legyen könnyen felemelhető (nem szeretem a kövér lányokat ) "  - Kezdett egyre jobban idegesíteni az egyén . A belső nem számít de a külső az minél inkább. Agh egy Barbie babát képzeltem el magam előtt ahogy olvastam . Ajkam ismét beharaptam , majd idegesen összegyűrtem a lapot és , becsúsztattam a vizes nadrág zsebembe .

-Beszélj vele , egy pillanatra . - Adta a kezembe a telefonom Cortez hirtelen majd össze rezzentem .

-De kivel ? - Néztem Cortezre majd a fülemhez emeltem a telefont. -Halo ? - Szóltam bele , a vonal zúgott a széltől és szakadozott , el sem tudtam képzelni hol lehet az egyén .

- Doroti add Cortezt . - Morgott idegesen a hang , ami mint valami lavinát ismét el indított bennem valamit , a szívem hevesen dobogott , de a mellkasomat feszítette a harag . Dominik volt az.

Hogyan legyünk rossz lányokWhere stories live. Discover now