4. fejezet - 4. rész

2.5K 147 7
                                    

Mint ahogy minden , ami az előző csütörtök éjszaka történt ottmaradt. Pont ahogy mondtam Ádinak . Nem jelentettük fel a fickót , részben mert anyáék nem is tudták mi történt velem . Bár én is elfelejthettem volna . De az érzés emléke mélyen élt bennem .

...

A konyhában ügyködtem , már csak egy hét volt a nyári szünetig . Olyan meleg volt,  hogy a konyha melletti hatalmas faltól falig érő teraszablakokat kinyitottam , és hagytam  , hogy a gyenge szél belekapjon az élettelen fehér függönyeinkbe , amik most úgy úsztak a konyha terében , mintha csak koreografálták volna azt előtte . Egyedül voltam otthon , egy csipkemelltartóban , és egy sortban próbáltam valahogy túlélni a meleget . Lábujjhegyre állva akartam  kiszedni a fagyasztó egyik eldugott sarkából a maradék vanília fagyit. Mivel egyedül voltam otthon , ezért életre keltettem a régi rádiót ami csak a konyhába porosodott , és hallgattam azt , amit éppen adtak a zenecsatornákon .  A reggeli napfény betöltötte a teret . Hétvége volt , éppen ezért ilyenkor még mindenki aludt. A konyhánk fehérben úszott . Én is fehér voltam . Mintha csak eggyé válhattam volna a térrel ami körülvett .

- Jó reggelt . - Hallatszott a békés csendben , egy oly ismerős hang . Kezemben a Vanília fagyival fordultam meg 180 fokos szögben , majd végig néztem rajta , ő fekete volt . Akár az életemben is . Ő volt a rosszabbik énem . Akinek sokkal tartoztam . Ő volt Dominik .

- Te mit keresel itt ? - Mosolyodtam el , próbáltam életet vinni a gesztusba , de előre féltem , hogy úgy akar hozzám érni . Rettegtem , hogy folytatni akarja az utóbbit , legalább is a történtek után . De mindebből , csak egy bájos mosoly látszott meg.

- Látni akartalak . - Közölte , charmja nőtt szinte azóta mióta utoljára láttam. Ami elég régen volt , akárhogy is nézzük . És a fájdalmas tudat , hogy ő sosem visz majd el étterembe , vagy sosem kísér el a bálba , mert sosem lehet normális kapcsolatunk elég lehangoló volt . Nem tudom hol van mit tesz , napokig életjelet sem ad ... de mint eddig is , az a bájos mosoly mi csak színlelés volt , elfedett minden aggodalmat a fiú szemei elől .

- Tudod nagyon szeretlek , és hiányoztál . Látnom kellett téged . - Magyarázta , mire hirtelen maró bűntudat lépett fel bennem az Ádival való csókunk után. De mint akkor is megmondtam , minden ami azon az éjszakán történt ott is marad. Mert ha egyszer kiengednénk őket a titkok leple alól , elszabadulna a pokol .Így inkább kulcsra zártuk ezeket az emlékeket .

- Te is hiányoztál . - Makogtam , egy pillanatig biztos sem voltam abban, hogy hangosan mondtam ki.
Lassan közelebb sétált hozzám . Karjait körém fonta majd lassan megcsókolt. Ő fekete volt , a ruhája , a vágyai  , és a titkai , mind feketék voltak . És én vészesen fehér , elég volt csak egy érintése , és szürkévé váltam . Így csókja egyszerre változtatott meg , de mégsem vett el tőlem mindent.A fenekembe markolt , amitől hirtelen reakcióként ellöktem . Mint valami paranoiás kerestem benne azt az állatot aki megerőszakolt , és a legrosszabb , hogy ő nem érthette ezt az egészet. Nem engedhettem ki egy titkát sem a csütörtök éjszakának , mert ha egyszer megtudja mi történt , a többire is hamar rájön .

- Csináltam valami rosszat? - Nézett rám megbánóan , én csak nemlegesen ráztam a fejem , amikor a bensőm hevesen bólogatott és kiabálta , hogy fél minden egyes érintéstől , fél, hogy ismét át kell éreznie azt az érzést.

- Semmi rosszat nem tettél . - Mosolyodtam el , majd a nyakába kapaszkodva néztem a szemeibe és halkan az ajkaira suttogtam , hogy ; - Szeretlek . - Ez a szó nem volt őszinte , most nem hangzott úgy mint régen . Akár csak egy héttel ezelőtt . Szerencsémre belém fojtotta a szót , és nem kellett hallanom , hogy ő is szeret . Már ennyitől is mardosott a lelkiismeretem .  -Tudod .. - Engedte el egy pillanatra , az ajkaimat , majd halkan felsóhajtott . - Sajnálom , hogy nem kerestelek , és hogy nem voltam itt , de egy Trust nevű emberrel volt dolgom . - Motyogta megbánóan , mire mintha valami rossz horror filmben lettem volna elmém visszajátszotta az előző csütörtök estét . 'Hova mész angyalom ? Trust bácsinak , még szüksége lesz rád' - Visszhangzott az elmémben a mondat , amit akkor hallottam .

- Ki ez a férfi ? - Kérdeztem vissza halkan , majd fáradt csókot nyomtam Dominik ajkára .

- Egy ellenségem . - Nyögött fájdalmasan , mire kikerekedtek a szemeim . Egy bosszú hadjárat áldozata lehettem . Semmi sem véletlen , hirtelen minden annyira egybe függött . Mintha lerántották volna a leplet a titokról ezzel a mondattal . Lilla kiszívott mellei , biztosan viszonya van valakivel , és azon az estén erre Ádi is rájöhetett , amikor olyannyira elvesztette a fejét , akkor tulajdonképpen Lillát és engem is azon a férfin vezetett le , kétségbeesett volt , így azt gondolta szeret . Ennek a Trustnak pedig valamiért bosszút akart állni , és Dominik helyett azt bántotta aki fontos neki . Engem .

- Nem szimpatikus . - Nyögtem halkan én is , mire a nyakamra hajolt és azt hintette be apró lágy csókokkal . Ez más volt . Ez gyengéd volt . Mintha egy percre Dominikot is elragadtam volna és ő is szürkévé változott volna tőlem . Halkan nyöszörögtem , olyan volt , mintha csókjai lezsibbasztották volna a bőröm . Testem felhevült , és olyan szinten kalapált a szívem csak ettől a kis gesztustól , hogy azt hittem elhagyja a mellkasomat.

- Dominik . - Sóhajtottam halkan , majd ajkaimba harapva löktem el egy picit . - Mit szólnál , ha megpróbálnánk úgy viselkedni , mint egy rendes pár , kezdve ott , hogy a rendes párok , nem állítanak be a másik konyhájába reggel 9 órakor , és ha még egyszer sem randiztak , akkor nem tesznek ilyeneket . - Húztam közelebb , az utolsó szónál , bemutatva mit nem szabad . Lassan kigomboltam az inge legfelső 3 gombját, majd a csupasz mellkasára 3 csókot nyomtam szabályos háromszög alakban .

- Ez akkor azt jelenti , hogy el kell vinnem egy randira ... - Gondolkodott hangosan , majd ajkába harapott . Elszállt a lelkiismeret furdalás , egy pillanatra elfeledtette velem Ádit , a balesetet , vagy azt a tényt , hogy a konyhában csókolózunk , és anyáék akármelyik pillanatban haza érhetnek . - Egy rendes randira . - Folytatta . 

- Mit szólnál , ha elmennénk piknikezni az öreg fűzhöz a folyó ágazáshoz ? - Nézett rám úgy mint egy újszülött  bárány , mire én halvány mosollyal bólintottam és hozzátettem ;  - Az tökéletes lenne . - Váltottunk gyors csókot , majd a nappaliban a zárban elfordult a kulcs , és oda kaptam a fejem . - Anyáék ! - Szólaltam meg halkan és elkezdtem kifelé lökdösni Dominikot.

- Ott találkozunk ma délután 2 kor . Ne késs . - Lépett ki az ablakon , majd gyorsan elindult , hallottam , hogy az ajtó már kinyílt , és anyáék az előszobában leteszik a kulcsot az asztalra amikor hirtelen vissza fordult , és én értetlen néztem íriszeibe .

- Valamit elfelejtettem . - Suttogta , majd gyors csókot nyomott az ajkaimra és futólépésben elindult kifelé  a hátsókertünk irányába.

- Kivel beszéltél kincsem ? - Hallottam meg apám hangját , mire hirtelen megfordultam . - Csak megy a rádió . - Vontam vállat , és felkaptam a vanília fagyaimat a pultról , felbaktattam a szobámba. 









Hogyan legyünk rossz lányokDonde viven las historias. Descúbrelo ahora