Part Eight. - Tears.

4.3K 185 1
                                    

"Tears."

Sarah je sjedila na mom krevetu i tražila nešto po laptopu. Sjedila sam na podu i prelistavala nekakav časopis. Nema ništa zanimljivo,zatvorim časopis i ustanem. Bacim pogled na sat i vidim da je pola deset.
"Koliko je sati?" upita Sarah,zaklopivši laptop.
"Pola deset." skočila je s kreveta kao oparena i izvukla crnu kratku haljinu iz mog ormara.
"Obuci se! Sad ću i ja." nasmiješim se,uzmem haljinu i uđem u kupaonicu. Navučem svoju najdražu haljinu te se osjećam super. Jednostavno sam se u njoj osjećala lijepo. Izašla sam iz kupaonice i ugledala Sarah u ružičastoj lepršavoj haljinici i crnim štiklama. Obukla sam traper jaknicu koju je bacila na mene te obula crne štikle.
"Zašto ne smijem nositi svoju kožnu?"
"Večeras nosiš ovu." rekla je uz smiješak i posjela me na krevet. Našminkala me i izravnala moju valovitu kosu te ju počešljala.
"Prekrasna si,Angie! Vrijeme je da krenemo,Mon nas čeka u klubu." rekla je oblačeći kaputić te uzimajući svoju torbicu. Uzela sam crnu torbicu i stavila mobitel,ključeve od kuće i novčanik unutra. Sišle smo i izašle iz kuće.
Otključala sam auto i sjele smo unutra. Upalila sam ga i lagano smo krenule prema Night Staru. Prometa je bilo manje nego po danu i to mi se sviđalo. Barem nisam upadala u gužve. Uskoro sam parkirala pred klubom i ušle smo unutra. Pronašle smo Monicu za šankom te si naručile piće.
Nakon nekoliko pića sam se opet osjećala pijano i jednostavno je sve išlo tako brzo. Čašica za čašicom,ples za plesom,smijanje za smijanjem...
Onda sam ugledala Alexandera.
Alexander's Pov:
Angel mi se odmah bacila oko vrata,olakšava mi. Pijana je i sve će biti lakše. Želim ju imati sad. Ona je jedina koja mi se nije odmah ponudila i jednostavno je privukla moju pažnju.
Lagano se spustim te ju poljubim,ona se nasmiješi i ovije svoje ruke oko moga vrata. Spustim svoje ruke do njene guze i lagano pritisnem. Ona uzdahne te skoči i omota noge oko moga torza. Nasmijem se i krenem van.
Spustim ju na suvozačevo sjedalo svog auta i sjednem na vozačevo. Upalim auto i krenem prema najbližem hotelu.
"Gdje idemo?"
"Idemo se zabaviti." kažem,uzmem nam sobu te ju odnesem gore. Smijala se i mrmljala nešto. Spuštam ju na krevet te ona svuče moju majicu. Otkopčam njenu usku kratku haljinu te ju svučem. Ona me povuče na sebe te otisnem dug poljubac na njene usne i spustim se na vrat. Gricnem ju nekoliko puta te ostavim nekoliko poljubaca. Zastenjala je i povukla me za kosu. Ljubio sam ju po trbuhu te se podigao gore i skinuo joj grudnjak. Lagano sam joj dodirnuo grudi te je ona zastenjala. Skinula mi je traperice te su i njene gaćice završile na podu. Ljubila je moj vrat i lagano svukla moje bokserice. Prostenjem kad me uhvati za frenda te se vrati u ležeći položaj. Ušao sam u nju. Prostenjala je,a ja sam se zabijao sve jače i jače. Nakon toga je svršila zajedno sa mnom. Ona je zaspala,a ja sam legao do nje i gledao u strop. Jutro je već polako svitalo i neću još dugo biti ovdje.
Angel's Pov:
Probudila sam se s jakom boli u glavi. Jedva otvorim oči i prvo što vidim je uspavani Alexander. Naglo skočim u sjedeći položaj i shvatim da sam gola. Ne,nismo valjda! Iskočim iz kreveta i na brzinu navučem donje rublje i haljinu na sebe. Zašto je to učinio? O Bože,tko zna kako sam se ponašala sinoć!
Alexander se promeškolji i otvori oči.
"Dobro jutro." reče uz bezobrazni smiješak.
"Kakvo dobro? Kako si to mogao učinit? Govno jedno!" vrisnem na njega te se on nasmije i ustane iz kreveta. Obuče se te mi priđe.
"Sinoć nisi bila takva." šapne mi na uho,a ja se stresem.
"Makni se!"  odmaknem se od njega,a on se približi.
"Sinoć si me gurala k sebi." moja leđa se sudare sa zidom,a on me zarobi svojim tijelom sprijeda. Trnci prođu mojim tijelom kad me dodirne.
"Od-odmakni se,molim te." nasmiješio se i maknuo se,a ja sam istrčala van.
Angel,ti si takva glupača! Kako si se mogla tako napiti i ne sjećati se ničega? I još uz to dopustiti Alexanderu da te pojebe? Ne znam,ne znam. Sjednem na stepenicu te iz torbice iskopam mobitel.
15 propuštenih poziva od Monice i 17 od Sarah. Nazovem Sarah.
"Angel! Živa si!" vrisne u slušalicu,a ja malo odmaknem mobitel od uha.
"Jesam,jesam." kažem kad vratim mobitel na uho. Najrađe bih da se nikada nisam ni rodila. Uff....
"Gdje si? Jesi dobro?"
Čujem zabrinuti glas svoje prijateljice i to me već tjera na suze. K vragu,Angel!
"Nemam pojma gdje sam i nisam dobro,Sarah."
"Što se dogodilo? Je li ti netko nešto učinio?"
"Ne mogu preko telefona,gdje je moj auto?"
"Luke ti ga je odvezao kući,starci su ti jako ljuti." Još mi je samo ovo falilo!
"Sarah,hoćeš li doći po mene?"
"Naravno,gdje?"
"Kod kluba." pogledam u smjeru kluba te ustanem i krenem prema tamo.
"Eto me za minutu."

Nakon dvije-tri minute je stigla Sarah. Sjela sam u auto i toplina njenog auta me zagrijala.
"Angel,jesi dobro?"
Upitala je skrečući prema mojoj ulici.
Klimnem glavom te se ona zaustavi pred mojom kućom.
"Vidimo se kasnije." kažem te izađem iz auta. Roditelji su mi bili na poslovima,a moj stariji brat Luke je bio kod kuće. Da mi je znati kad je on došao. Otključala sam ulazna vrata i ušla u kuću. Iz dnevne sobe su se čuli zvukovi televzije.
Popela sam se u svoju sobu,uzela trenirku i majicu te ušla u kupaonicu. Zaključala sam se i skinula sve sa sebe. Ušla sam pod topli tuš i osjetila sam kako se moje tijelo opušta. Ali,misli su mi počele raditi sto na sat. Zašto sam se morala baš toliko napiti? Osjetim kako mi suze klize niz obraze i to mi se stvarno ne sviđa. Naučila sam biti hladna,a ne plakati zbog budale poput Alexandera.
Ljuta sam na samu sebe,nije mi jasno zašto se uništavam. Ugasim vodu te izađe iz tuš kabine. Obučem se te uđem u svoju sobu. Moram malo odspavati,moram smiriti misli.
Legla sam na krevet i nekako uspjela zaspati.
........
Well,u ovom nastavku imamo starog Alexandera. Nadam se da vam se sviđa. :))

Crazy In Love.Where stories live. Discover now