Part Thirty - One. - Bad news.

2.4K 129 3
                                    

Angel's P.O.V. :

"Laku noć djeco!" nasmijem se i ostavim po jedan poljubac na obraze svoje djece te im pročitam bajku. Lagano su utonuli u san,a ja sam ugasila svjetlo i sjela na kauč u dnevnoj. Mobitel mi je zavibrirao na stoliću i brzo sam ga dohvatila. Možda je Alexander...
No,nije bio. Na ekranu je pisalo ime mog oca i trnci straha su mi prošli kroz tijelo. S njima se nisam vidjela niti čula od onog njihovog posjeta blizancima.
Duboko sam udahnula i ispustila zrak te se javila.

"Oče?" zazvala sam,ne vjerujući da me nazvao moj otac. Možda se nešto dogodilo?

"Dobra večer,kćeri." rekao je svojim dubokim glasom i neka jeza mi je prošla kroz tijelo kad me nazvao kćeri.

"Um,dobra večer." nekako sam izustila,duboko dišući.

"Zovem te da ti kažem da ti je majka preminula." rekao je,a suze su mi navrle na oči. Govorila sam kako ih mrzim zbog svega što su mi učinili,ali neka tuga me shrvala kad sam to čula.

"K-kako?" drhtavo sam upitala,pokušavajući se ne rasplakati. 

"Prije dva mjeseca joj je dijagnosticiran rak dojke,ali prekasno su ga otkrili. Slomila se i nije se htjela liječiti. M-molim te,kćeri,vra-vrati mi se s u-unucima. Luke,ti i moji unuci ste mi jedini ostali." na zadnjim rečenicama se slomio i to je i meni bilo dovoljno. Koliko god sam bila ljuta na njih zbog svega,željela sam se ponovno vratiti u Los Angeles.
Prekrila sam dlanom usta i suze su kao bujica počele teći niz moje lice. Nisam više mogla. Maknula sam ruku i počela jako plakati.

"Angel,oprosti mi molim te zbog svega!" obrisala sam suze i kimnula. Moram se vratiti k njemu. Ne mogu ovako više. Moja djeca zaslužuju imati djeda,a i ja zaslužujem barem jednom u životu imati oca.

"T-tata,vr-vratiti ć-ću se ku-kući." projecala sam i obrisala nove suze koje su počele teći. Učiniti ću to. Već sutra ujutro se vraćamo u Los Angeles.

........

Crazy In Love.Where stories live. Discover now