Del 4 (alt guttene snakker om)

4.1K 144 10
                                    

I dag så våkna jeg av at Luke banket som bare det på døra mi for at jeg skulle våkne... Ææææsj !!! "BELLE!!! Du må stå opp, du har forsovet deg! Mamma har allerede dratt" roper Luke høyt gjennom døren. Shit, flott, andre dagen her og jeg har forsovet meg. Jeg løper på badet, tar på meg den svarte stramme buksa med hull på knærne, den svarte Hard Rock cafe t-skjorten min og børster hører mitt kjappest som mulig. Jeg tar et kjapt lag med maskara og fyller bryna mine så fort jeg kan. Jeg løper ned trappa tar med meg sekken, jeg rekker ikke å ta på meg conversa så jeg tar de andre skoene som kan minne deg litt om lave hestesko. Jeg tar på meg motorsykkel jakka mi, hanskene, hjelmen, låser døra og kaster meg over motorsykkelen og kjører med en gang. 

Fjoh jeg rekker det. Det er fortsatt folk i  skolegården. Mens jeg kjører motorsykkelen på plass hører jeg folk spør " hvem er det?" Og "wow" og noen plystrer til og med. Etter jeg har låst motorsykkelen ser jeg Angie og Brooke.  "Heii!" Roper jeg mens jeg går mot de. De ser undrene på meg. Tror ikke de kjenner meg igjen med hjelmen på, tenker jeg. Jeg tar av meg hjelmen og nå står jeg nesten rett foran de. De gaper når de ser at det er meg. "Jøss, hva har skjedd med deg da?" Sier Angie mens hun smiler lurt. "Har bare fått tilbake tingene mine og fått en ny motorsykkel." Sa jeg og smilte brett i det jeg snur meg. "Du vet at alle guttene ser på deg, ikke sant." Sa Brooke og smilte lurt hun også. "næh, du det visste jeg ikke" sa jeg med sarkasme i stemmen og lo i det det ringte inn til første time.

Første time var Engelsk, og Engelsk er en av de få fagene jeg liker. Så denne timen kommer ikke til å bli gørr kjedelig, forhåpentligvis. Jeg står i dørkarmen og ser etter hvor jeg kan sitte, rett forsiden av Jace er det en ledig plass. Kanskje det er faste plasser. Jeg går mot Jace og han ser på meg med store øyne. "Jøss, hva har skjedd med Bella?" Spurte han på en ertende måte mens jeg satte meg ned i stolen. "Samme personen." Sa jeg og smilte lurt og blunket til han mens jeg tok håret opp i en strikk og tok av meg jakka. I Engelsk så har vi en eller annen lærer jeg ikke vet hvem er. Han er ganske lav, har måne og ser litt ut som en bolle med korte armer og bein. Han er litt dårlig i engelsk også, han lesper veldig mye. Noe som irriterer meg sykt. Etter 45 minutter med lesping var timen endelig over, og det er fri time, noe som jeg gjerne kan venne meg til. Jeg og Jace går ut av klasserommet og er på vei til kantina. "Kul jakke by the way" sa Jace og ga meg et lite side smil. "Takk takk" sa jeg og ga han et side smil tilbake.

"Du er klar over at du er alt guttene snakker om nå?" Sier han mens han vinker over til Angie og de. Jeg ser bare rart på han. Skjønner ikke helt hva han snakker om. Men før jeg får spurt drar Brooke og Angie meg i hver sin arm og begge smiler lurt til meg. "Skjer nå da?" Spør jeg ganske usikker og ser rart på de mens de drar meg inn på jentedoen. "Vi må snakke" sier de rett ut i kor og ser på meg. "Ehh, om hva da?" Spør jeg mens Brooke sjekker om det er noen i båsene. "Om det faktumet at folk snakker mer om deg enn skolens barbiedokke." Sier Angie mens hun smiler et slu smil. "Og om at vi skal shoppe kjoler og sminke i dag" sier Brooke mens hun sjekker den siste båsen. "Ehh, hvorfor skal vi kjøpe kjoler?" Spør jeg forvirret. "Det er fest på fredag og du skal være med" sier Angie. "Ehm, Ok?. Var det alt?. Kan vi gå nå?" Spør jeg i håp om at vi kan gå tilbake til guttene. "Det var alt" sier Brooke mens Angie åpner døra til meg. Mens vi hår ut av jentedoen gir Amber, skolens barbie, meg et fake smil. Hun er skolens mest populære jente, Sjokk. Hun har langt blondt hår, krystall blåe øyne og den modell kroppen. Sikkert derfor hun er så populær, spesielt blant guttene. Derfor er hun skolens barbiedokke. Alle syns hun er perfekt. Har aldri snakka med henne, ikke at jeg kunne brydd meg mindre om henne. Liker ikke dramaet blant folk som henne.

Endelig..... Siste time er ferdig. Jeg går sist ut av klasserommet og der står Angie og Brooke og venter på meg. "Klar?" Spør Angie mens vi går i gangene. "Ja, skal bare på do, bare kjør i forkanten, møter dere på senteret." Sier jeg. "Ja Ok, sees der" sier begge to i kor. Av og til så lurer jeg på om de har øvd det inn å si ting på likt. Litt skummelt av og til men man blir vandt til det. Jeg går mot jente doen med hodet snudd mot Angie og Brooke mens jeg vinker til dem. Mens jeg går innser jeg at skolen er helt tom. Jeg slutter å vinke til Brooke og Angie i det jeg skal gå i en sving, men snur meg og rygger rett inn i en vegg, vent litt, nei, det er ikke en vegg. Det er en person. "AAAAUUUUU!!!! SE DEG FOR DIN JÆVLA KLØNE!" Sier jeg i det jeg kjenner smerten sprer seg på rumpa. Jeg ser opp og ser en gutt i hette. "Kanskje det er du som skal se deg for, det er tross alt du som hele tiden krasjer i meg" sier en mørk stemme i det han tar av seg hetta. Shit. Det er ikke hvem som helst gutt. Det er Wes. "Nei, tror ikke det du" sier jeg i det jeg reiser meg og børster av jakka mi. Skal ikke la han få gleden til å tro at jeg er redd for han. "Snakes din slange" sa jeg uten å tenke meg for i det jeg går forbi han. Shit, kalte jeg nettop selveste Wes for slange. Shiiit, det gjorde jeg. FUUUUUCK. Godt jobba Belle.
I det jeg går kjenner jeg et blikk i nakken min. Jeg går litt fortere enn vanlig i frykt om at Wes skal gå etter meg og drepe meg. Det hadde hvert sykt tragisk å dø på en skole. Jeg går inn på jente doen og låser etter meg. Nå føler jeg meg hvert fall tryggere, tenker jeg til meg selv. Etter jeg har vært på do og vaska henda ser jeg forsiktig ut av døra, Ingen der. Jeg går ut av hoved døra på skolen. Og der står et gjenkjennelig ansikt og lener seg på MIN motorsykkel. Jepp, det er Wes. Jeg kjenner jeg blir veldig irritert over den idioten. "Kan du fjerne deg fra motorsykkelen min din jævla møll." sier jeg og smiler det mest falske smilet jeg noen gang har lagt. Ingen respons uten om et lite smil fra den ene kjeven hans. Jeg dytter han litt, og heldigvis langt nok unna slik at jeg kan sette meg på motorsykkelen og kjøre unna. Men før jeg får sjansen drar han meg i hånden slik at jeg står rett foran han. "Du glemte å si unnskyld" sier han med et lite slu smil. "Jeg sier ikke unnskyld til deg... Så hvis du vil fortsatte å leve så foreslår jeg at du sli..." Før jeg blir ferdig med setningen blir jeg avbrutt med at han presser leppene sine mot mine.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Håper dere likte dette kapittelet, mistet kreativiteten min en liten stund men Jajaj, håper dere liker denne delen, dere kan gjerne kommentere eller vote. Da hadde jeg blitt veldig glad :)

The Schools BadboyWhere stories live. Discover now