Del 33 ( Jeg har en plan)

2.8K 97 10
                                    

"Hahaha det var gøy" sier Angie mens vi alle går til jentegarderoben for å skifte til andre klær. Klærne vi har på oss nå er gjennomvåte. Vi går til skapene våres garderoben og tar å skifter til klærne vi har lagt der. "Skal vi dra nå?" Spør Brooke mens vi legger de våte klærne i baggene våres. "Siden det trosstøtte er siste skoledag så har jeg en til plan" sier jeg og smiler lurt til jentene. "Og hva er den planen... Eller hva går den planen ut på" spør Angie og ser litt bekymret på meg, men jeg ser at Brooke er veldig med på det selv om hun ikke vet hva planen er. "Hva om vi pranker skolen litt" sier jeg og tar frem mobilen. "Ja!" Svarer Brooke. "Ehh hva er det du gjør ?" Spør Angie, setter seg ned på benken og ser like bekymret ut på meg som i stad.  "Ringer en som jeg vet vil være med på det" svarer jeg og går gjennom kontaktene. "Og hvem er nå det?" Spør Brooke og ser lurt på meg. "Hvem tror du" sier Angie åpenbart.  "jeg ringer åpenbart Wes, hvem ellers"  svarer jeg og starter å le. Samme gjør Angie. "Det er jo åpenbart at de to er sammen" svarer Angie. "Jeg vil ikke akkurat si at vi er sammen." Svarer jeg og finner Wes i kontakter. "Hysj, nå ringer jeg han." Sier jeg og trykker på ring. Det tar noen sekunder før han tar telefonen. "Hey, skjer?" Spør Wes og jeg tar på høyttaler. "Vil du og gutta være med på å pranke skolen litt?" spør jeg og hører i bakgrunnen at han diskuterer med gutta. "Ja vi er med, hvor skal vi møtes?" Spør Wes. "Møt oss bak skolen" sier jeg og legger på. "Er dere klare" spør jeg og smiler sleipt, herregud jeg har vert for mye med Wes. "Ja" svarer de i kor. "Ja da drar vi, vi må bare legge baggene i bilen til Angie" sier jeg, tar opp baggen min og starter å gå og hører de rett bak meg.

"Halla" sier Jackson når vi går mot dem bak skolen. "Æsj... Hva gjør han her?" Spør jeg og får alle unntatt Jackson til å le. "Offended" sier han og jeg smiler det mest bitchie smilet noen gang lagd, så bitchie at jeg selv blir skremt. "Jeg skjønner ikke en gang at du trodde jeg likte deg, bare kødda med deg på grunn av vedde målet dere hadde. Altså jeg foretrekker Amber framfor deg." Sier jeg og får alle rundt oss til å gape. "Men siden du kanskje ikke er helt elendig til å pranke, kan du få lov til å være med" fortsetter jeg ferdig. "Okei vi deler oss opp i to lag. Mason, Angie, Jace og Jackson er på lag,  fordi hvis Brooke og Mason er på lag blir det bare klining. Og Jackson er med de fordi jeg ikke liker han. Og resten er med meg. Dere tar fra hoved inngangen til midten, det gjelder også andre etasje. Mens vi tar andre delen av skolen. Og skolens Air Condition. Vi må på biologi rommet for å lage stink bomben." Sier jeg sånn at alle forstår planen. "Men hva hvis det kommer en lærer?." Spør Jace. "Da sier dere et 'kodeord', og hvis en blir tatt, ikke røp noen, Okei?" Svarer jeg og starter å tenke på kodeord. Alle sammen nikker i enighet om å ikke røpe noen. "Kode ordet er Pimomte. Okei?" Spør jeg og venter på svar. "Rart kodeord, men Okei" svarer Wes og alle nikker. "Og hvis Jackson blir tatt, da bryr vi oss ikke, Okey?" Sier jeg like etterpå. Alle ler og nikker. "Hey! Hva faen" sier han når han ser at alle nikker og ler. "Er du med på leken må du tåle steken. Dere kan finne ting i bilen til Angie, der finner dere alt dere trenger, da går vi" sier jeg og starter å gå mot bilen til Angie for å hente materiale.

"Hahahahh tror dere dette blir like morsomt neste år" sier Jeg til folksa. "Drit smart å ta plastfolie over lærer doen." Sier Seth til meg og alle starter å le. "Ja, spesielt når frøken heks skrek" sier Wes og vi alle fortsetter å le. Nå sitter vi ute i hagen til Angie og drikker brus mens vi forteller alt til hverandre. Vi kunne ikke akkurat være igjen på skolen etter vi tok stink bomben i Air Conditionen. "Delen jeg likte best var når vi alle ga Jackson skylden for det" sier jeg og ler så sykt. "Hahaha legendarisk alt sammen"

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Håper dere likte den siste delen. Jeg skal jobbe med en annen bok og første delen blir lagt ut siste helgen i sommer ferien. Beklager hvis dere ble skuffa.

Jeg blir kjempe glad hvis dere gir votes og kommenterer. Betyr mye :))

The Schools BadboyWhere stories live. Discover now