Átlagos mindennapok

3.5K 204 5
                                    

Sziasztok! Előszöris szeretném megköszönni a több, mint 2500 megtekintést, kb. 170 vote-ot és kommentekek :*
Sikerült előbb hoznom a részt ;) remélem tetszeni fog :)

Átlagos mindennapok

*2 évvel később*

Rengeteg minden történt...
Colton a második félév elején elhagyta a gimit és Londonba költözött. Azóta tartjuk a kapcsolatot és egész baráti viszonyban vagyunk. Jó, ezt azért mégsem mondanám... Szerintem ő, valamilyen szinten kötelességének érzi, hogy néha "rám nézzen", ugyanis vélemenye szerint, miatta változtam meg. Ebben valami, sőt igaz is, de felnőttem és ez is közrejátszott.

Most mindketten egyetemre járunk. Legalábbis ő tényleg. Én csak papíron... szeretek lógni.
Colton a tanulás mellett a családi céget is vezeti, így nem igazán van szabadideje, vagy ha mégis, azt a drága kis Amela-val tölti. Hogy mennyit áradozott nekem már arról a csajról... Idegesítő.
És, hogy az én szerelmi életemmel mi van? Ez egyszerű, semmi. Konkrétan havi szinten cserélgetem a "hancúrpajtijaimat" Colton óta. De egyáltalán nem bánom. Biztosan ki merem jelenteni, hogy boldogabb nem is lehetnék.

Pár hónapja elköltöztem otthonról, egy viszonylag kicsi, különálló, galériás házba, apró kerttel, mely ideális számomra.
Mostmár nem félek egyedül, mármint nem sokat vagyok egymagam, de azért na... fejlődtem.
Heti egyszer bemegyek az egyetemre, hogy azért mégse legyen annyira feltűnő, hogy abból a 50 személyes teremből hiányzik valaki...

A mai nap is ilyen volt. Kb. 9 óra felé kikeltem az ágyból, felkaptam magamra a sötétlila, selyemhatású köntösöm, hogy ne teljesen pucéran rohangáljak össze-vissza.
Lesiettem a lépcsőn, be a konyhába, azzal a céllal, hogy csinálok pár palacsintát reggelire. Benyomtam a rádiót, amiben éppen a Drag Me Down ment, amit nagyon szeretek, annak ellenére, hogy a One Direction nem a szívemcsücske.
Önfeledten énekelni kezdtem, közben ritmusra kevertem a tésztát, mikor egy kéz jelent meg a derekamon.

- Szia- fordultam hátra.

- Szia drágám- köszönt Trevor, majd nyomott egy puszit a számra. Eredetileg ez a "kapcsolat" is úgy indult, mint a többi... Hogy majd egy hónapig, néha szexelünk, de máshogy alakult. Lassan már negyed éve ő a hancúrpajtim és jól érzem magam vele.

- Palacsintát sütök- jelentettem ki büszkén.

- Segítsek?- ajánlkozott.

- Elővehetnél két tányért...- kacsintottam rá.

- Rendben- biccentett.

Miután kész lettem a kajával és meg is ettük, felmentünk a szobába, hogy folytassuk a készülődést. Igaz, Trev is egyetemista, neki mégis lazább az órarendje. Felöltöztem, amit Trevor eléggé megnehezített, ugyanis közben próbált rávenni egy reggeli menetre, de nem sikerült neki, ma nem...

Ráérősen kisétáltam a ház elé, kezemben a hátizsákommal, majd bepattantam Jason mellé a kocsiba.

- Bocsi, hogy késtem- hajoltam át hozzá és egy puszit adtam az arcára.

- Nem baj Rach- legyintett- Örülök, hogy egyáltalán befáradsz a suliba...

- Én annyira nem- nevettem fel.

Mellesleg Jasonnel ugyanoda járunk, ezért ha nagy ritkán erőt veszek magamon és bemegyek egy-egy előadásra, ő előszeretettel hurcolászik.

- Mizujs?- érdeklődött, miközben elfordította a slusszkulcsot, mire a kocsi motorja "felberrent".

- Nem sok- vontam meg a vállam- Veled?

- Velem sem- rázta meg a fejét- Túl izgalmas az életünk...

Álmaim pasija [befejezett]Where stories live. Discover now