Írói utószó

2.6K 132 9
                                    

Sziasztok!

Sosem gondoltam volna, hogy ez a nap is elérkezik... habár köztudott, hogy egyszer mindennek vége szakad. Amikor elkezdtem az Álmaim pasiját legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy több, mint 7000 megtekintést fog elérni ez az egyszerű kis történet. 

Eredetileg a sztori 7 részes lett volna, de túlnőtte magát és közel 25 részen keresztül íródott.

Emlékszem mikor megkaptam az első kommentet... Éppen a kanapén ültem, hajnali kettő körül, mikor jött az értesítés, hogy hozzászóltak az Álmaim pasijához. Majd' kiugrottam a bőrömből, annyira boldog voltam. Legszívesebben sikítozva, felugrottam volna és mindenkit megöleltem volna, aki csak az utamba kerül, de mivel otthon voltam és a húgom, meg a szüleim aludtak... visszafogtam magam.

Szóval mindenkinek szeretném megköszönni, hogy minden vote-tal, kommentel vagy megtekintéssel boldogabbá tettetek, mint egy matek 5-ös :D

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm:

-az aranyos kommentekért: bloodwolf2, fanna75, palacsinta15, BogiKocsis, youbreakingmyheart69, anaszkusz, JustEszti, xoxofanni, OnlyReaderGirl, FEKETEANNAALEXANDRA, EmdiMria, TNTbumm, Heartland4ever, bekioszi, LucyFayeJaneWhite, Hemmomila, lettike11, hopewilson981215, FanniiHorvth, CsengeJvorszki, ErikaMarci, dudus237, StellaNightmare, Petraahslover.

- a rengeteg, 438, szavazatért <3

- és a több, mint 7100(!!!!!) megtekintésért :*

Szóval imádlak titeket és hihetetlenül hálás vagyok nektek, MINDENÉRT! <3

Köszönöm :3



Álmaim pasija [befejezett]Where stories live. Discover now