TANITIM

338 23 16
                                    


...ve bir zaman sonra yeterli gelmeyen tatmin edemeyen acıdan sıkılır ve bir yerden atlar intihar eder. Kimileri vardır ki bedeninde çizikleri yoktur. Ruhu kopmuş parçalanmıştır, kalbi delinmiştir, gururu ve özgüveni yok olmuştur. Herşeyi göze alacak kadar yok olmuştur. Gurur cesareti bastıramamıştır artık. Fakat hâlâ o bir bebeğin masum bakışları gibi bekler umudu...Ve başarırlar sonunda toparlanmışlardır. Bir bebeğin anne dediğinde annesinin mutlu olması kadar mutlu olan, bir milyonerin aniden iflas edip sokaklarda yaşamaya başladığında ki umutsuzluğu kadar umutsuz olurlar; ufak bir darbede.

- Ateş Güner

Umudun varoluşunu öğrenmek için çabalıyorum her seferinde. Masanın üzerinde duran çizim kağıdına birşeyler karalarken düşünüyordum. Gerçekten bu dünyada yaşayabilecekmiydim. Vücudum, beynim güçlü kalabilecekmiydi... En çokta ruhum. Tek sorun bu değildi ki, bir sorun daha... Mavi ajandam tüm sırlarımı, planlarımı ve birçok yazdığım şeyi saklayan sayfalar gizemli bir şekilde kaybolmuştu. Bir genç adam tarafından ve bu adamın peşine düşerek ajandamı almalıydım fakat ilk olarak çantanın üzerindeki koca ayak izinden yola çıkmalıydım.

-Derin Akay

"Güçlü görün küçüğüm...! Güçlü görün ki içindeki kibritçi kızı bulamasınlar." böyle söylemişti halacığım. Bende güçlü görünüyorum işte. Kandırıyorum insanları sen merak etme...!

Ölümle DansWhere stories live. Discover now