thirty-seven✉

2K 108 17
                                    

                  

"Wat?" Harry heeft hem gezegd om wat te doen?

"Harry was allemaal dingen aan het zeggen over sommige meisjes. Hij noemde jou de hele tijd dat emo meisje en ik was  daar gewoon mee aan het spotten. Als grap natuurlijk." Harry heeft die dingen gezegd? "Ik was gewoon sommige dingen aan het herhalen de hij gezegd had. Hij heeft jou alleen dat deel van het gesprek niet laten lezen."

"Harry is degene die je die berichtjes stuurde. Hij vond ons niet leuk samen." Voegt hij er aan toe. "Ik denk dat hij je leuk vind."

"Maar de berichtjes bleven komen van een onbekend nummer?" Mompel ik. Harry is degene die mij aan het sms'en is?

"Nou die berichtjes waren gestuurd naar Harry." Hij haalt zijn schouders op.

"Mag ik het nummer zien dat je hebt van Harry?" Alex knikt en haalt zijn telefoon tevoorschijn. Ik typ het nummer in dat ik aan het sms'en ben in. Ze zijn hetzelfde. Ik was de hele tijd Harry aan het sms'en.

"Ik kan niet geloven dat Harry degene was die me aan het sms'en was..." Het wordt nu allemaal duidelijk.

"Ik ga op date met je Alex." Ik zucht. "Misschien morgen. Ik heb even een avond nodig, oke?"

Hij knikt. "Ik zie je morgen Maggie."

"Slaaplekker." Mompel ik voordat ik naar binnen ga.

Ik wil echt, echt, echt heel graag huilen. Ik wil schreeuwen en huilen. Ik wil gewoon helemaal instorten en Harry slaan. Ik ben zo boos van streek en gekwetst. Ik ben gewoon zo verward. Ik zou dit zo veel eerder moeten weten. Het maakt alles duidelijk nu, ik voel me echt een idioot.

Harry was degene in de schoenenwinkel die dag. Harry was degene in Alex zijn oprijlaan die avond. Harry was er toen ik met Brandon aan het lunchen was. Hij noemde me Magdalene die dat tijdens de lunch. Hij was overal en ik dacht gewoon dat het steeds toevallig was. Deze hele tijd probeert hij me gewoon pijn te doen? Ik geloof het gewoon niet. De persoon die mij aan het sms'en is zou dat nooit doen.

Harry zou dat niet doen? Ja dat zou hij wel doen.

Ik kan niet geloven dat ik me zo erg geopend heb naar hem. En hij gaf al hints van af het begin, maar ik dacht altijd dat hij grapjes maakte. Ik wist dat dit een of andere stomme grap was. Wat probeert Harry te bewijzen met dit te doen?

Ik haat Harry Styles. Ik ben zo boos. Ik kan niet geloven dat Harry mij liet geloven dat Alex de slechte was. Ik wed dat Harry geen intentie had om mij ooit te vertellen wie hij was. Hij zal waarschijnlijk gewoon door gaan tot maart en dan weggaan.

Ik pak mijn telefoon van het bed en ik heb heel veel smsjes van het onbekende – Harry. Dit klinkt zo raar om Harry te zeggen.

Harry: Maggie

Harry: Ik ben wakker van mijn nap

Harry: Maggie?

Harry: Ik weet dat je niet slaapt. Het is pas half elf

Harry: Het moet een goede film zijn

Harry: Ben je boos op me?

Harry: Ik zou vragen of je telefoon leeg was maar dat is hij niet

Harry: Is er ooit een moment dat je telefoon leeg is?

Harry: Maggie....?

Harry: Slaaplekker Maggie :/

         [[ /// \\\ ]]

Ik weet dat ik iets tegen hem zou moeten zeggen. Ik weet alleen niet wat. En ik ben gewoon de hele tijd sprakeloos door deze hele situatie. Deze jongen – deze lieve, grappige, en zachte jongen is Harry. En deze jongen wilde alleen maar zorgen dat ik me tegen Alex zou keren. Dit hele ding lijkt verkeerd. Ik bedoel, dit persoon lijkt niet op een soort persoon die met mij zou spelen. Dit persoon is niet hoe ik dacht dat Harry zou zijn. Het kan Harry niet zijn toch? Maar alles klopt! Je kan niet ontkennen dat de nummer hetzelfde zijn en alle andere 'toevallige' dingen die gebeurde nadat ik met dit persoon begon te sms'en.

Dus waarom was Harry aan het proberen om zo aardig tegen me te zijn? Was hij aan het hopen dat hij Alex als de slechte jongen neer zou kunnen zetten, zodat hij kans had om mij te verpesten? Hij had Megan toch? Ik ben gewoon zo in de war. Ik weet niet eens meer wat ik moet doen.

Ik ben gewoon zo klaar met Harry. Zijn leugens en spelletjes zijn nu klaar. Ik ga nooit meer tegen hem praten. Ik pak mijn telefoon van het nachtkastje en neem diep adem.

Me: Hi

Me: Ik weet dat het iets van twee uur 's nachts is en dat je waarschijnlijk slaapt, maar ik ben achter heel interessants nieuws gekomen vandaag.

Me: ..... harry.

Me: Alex vertelde me dat die smsjes die je mij stuurde

Me: Eigenlijk dingen waren die jij had gezegd

Me: Dacht je echt dat je gewoon door kon gaan met dit anonieme gedoe en dat ik er nooit achter zou komen?

Me: Jij en ik weten allebei dat je geen intentie had om het mij ooit te vertellen

Me: Dit was gewoon een stom spelletje voor jou, was dat het niet?

Me: Je dacht dat je leugens zou kunnen vertellen en dat je mijn hoofd zou kunnen vullen met het idee dat je een goed persoon was

Me: En de hele tijd er voor zorgen dat alex er als de slechte jongen uit zou komen

Me: En ervoor zorgen dat jij er beter zou uit zien.

Me: En dan alex onder de bus gooien

Me: En natuurlijk voelde ik me gekwetst

Me: Dus kwam jij langs en vertelde me dat ik beter verdien

Me: Denkend dat ik voor jou zou vallen

Me: En raad een wat?

Me: Dat heb ik niet gedaan

Me: Ik weet wie je bent nu Harry

Me: En je bent precies wie ik dacht dat je was

Me: Een asshole.

Me: Praat niet meer tegen me

Me: Okay doei

Ik klik op bewerken en dan op blokkeren. Ik verwijder hem uit mijn contacten – hij is geblokkeerd. Harry Styles heeft geen kans om dit goed te maken. Dit stomme spelletje is voorbij voor hem.

++

texting ✉ hs (Nederlands/Dutch)Where stories live. Discover now