thirty-eight✉

2.1K 91 23
                                    

[[ HARRY ]]

Me: Maggie?

Me: Waar heb je het over?

Me: Heeft Alex je dit verteld?

Me: Fuck maggie

Me: Antwoord!

Me: Zou je kunnen luisteren naar mijn kant van het verhaal?

Me: Wow maggie

Me: Je hebt me geblokt niet?

Ze weet het. Maggie weet dat ik degene ben die haar aan het sms'en was. Ik weet dat Alex het haar verteld heeft. Hij vertelde haar deze vreselijke leugens over mij. Wat bedoelt ze met dat ik het hem gezegd heb? Ik heb niks gedaan! Waarom is ze zo lichtgelovig aan het doen? Ze gelooft liever de leugens dat ik een slecht persoon ben dan te geloven dat ik wel een goed persoon ben, wat de waarheid is. Ze heeft me niet eens de kans gegeven om het uit te leggen. Ik kan niet geloven dat ze me geblokkeerd heeft. Dit is gewoon belachelijk ze kiest gewoon zin kant. Ik weet niet wat ik moet zeggen tegen Maggie nu. Moet ik naar haar huis? Moet ik naar haar huis telefoon bellen?

Heb ik wel een huis telefoon? Ze zal waarschijnlijk gewoon de politie bellen als ik iets te dichtbij haar huis kom. Ik ben gewoon helemaal verloren nu. Ik was nog niet klaar om het haar te vertellen! Ik dacht dat ik tijd zou hebben om uit te zoeken hoe ik het haar zou zeggen met een aantal alternatieven. Ik kan niet geloven dat ik niet eens de persoon was die het haar verteld heeft. Alex moet alles leuk in mijn leven verpesten, niet?

Ik wed dat ze met hem is nu. Ik wed dat ze aan het lachen zijn en dat hij haar dezelfde complimentjes geeft als dat hij al die andere meisjes geeft. En ik wed dat zij alle leugens geloofd die hij haar verteld over mij. Ik wed dat ze blij is om te weten wie haar smst. Ik wed dat ze pissed is en me nog meer haat dan dat ze al deed. Allemaal omdat ze er voor koos om Alex te geloven.

Het klinkt niet eens logisch. Maggie zou beter moeten weten dan te geloven dat ik zo iets gedaan zou hebben. Ik mag misschien niet eerlijk geweest zijn met wie ik was, maar ik was nooit oneerlijk iets anders. Waarom doet ze zo moeilijk?

Me: Hey Tim

Me: Dus ik heb een dingetje wat ik je moet vertellen

Me: En ik dacht dat we misschien even zouden kunnen afspreken?

Me: Of misschien morgen?

Me: En yeah

Tim: Zeker?

Tim: Oh god

Tim: Je vind me leuk

Tim: Oh shit

Tim: Ik zou ons geheim houden... [;

Me: Nee.nooit.

Me: Dit gaat over Maggie

Tim: Oh....

Tim: Het miesje dat je leuk vind

Me: Yeah je bent haar vriend

Tim: Wat is er met haar

Me: Het is niet belangrijk

Me: Het kan wachten tot morgen

texting ✉ hs (Nederlands/Dutch)Where stories live. Discover now