BÖLÜM 14: ÖLÜM YİYENLER

160 7 0
                                    

Dumbledore'un mezarına Lily ve Ginny tarafından koruma büyüsü yapılmıştı, bu koruma büyüsü sayesinde Lily ve Ginny'nin asası olmadan kimse o mezarı açamazdı.

Harry ve McGonagall Dumbledore'u görmek için gelmişlerdi. Lily ve Ginny Dumbledore'un mezarını açtılar. Horace Slughorn ise onlarla gelip bir kaç söz söyleyecekti.

"Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore, Ölümün efendisi,dünyanın en güçlü büyücüsü,Büyüceşurasının baş büyücüsü,Hogwarts'ın en iyi Müdürü,Büyücülük Tarihine En Çok Katkıda Bulunan Büyücü, Karanlık Taraf ve onun yandaşlarına karşı savaşırken hayatını kaybettin, gelecek nesiller asla bu iyiliğini, Voldemort'u yenmekte azmini unutmayacak."

"Avada Kedavra!"

Büyü Harry'nin 2 santim yanından geçti, Ölüm Yiyenler pusu kurmuştu, Lily ve Ginny hemen mezarı kapattılar. Ve 5 Zümrüdüanka Yoldaşlığı üyesi,10 Ölüm Yiyen'e karşı savaşmaya başlamıştı.

"Rictu Sempra!"

"Elen Wanwa!"

"Expelliarmus!"

"İmferedem Secrum!"

"İmmobilus!"

Büyüler kurşun gibi Ölüm Yiyenlere gitti 5 tane etkisizleştirilmişti. Şimdi 5'e 5 düello ediyorlardı fakat McGonagall,Lily ve Ginny cisimlenmişti. Harry 5 Ölüm Yiyenle tek başına kalmıştı.

"Avada Kedavra!"

"Expelliarmus!"

"Crucio!"

"Kexpansia Kedavrum!SectumSempra!"

2 adet Ölüm Yiyenle baş başa kalmıştı.

"Expelliarmus! Levicorpus!"

1 Ölüm Yiyen asasız havada bileklerinden sallanıyordu,teke tek kalmışlardı.

"Avada Kedavra!"

Regulus Walburga, Avada Kedavra'nın önüne atladı, yerde yatıyordu, Ölüm Yiyen ölmüştü.

Harry Regulus'un nabzını kontrol etti, Regulus hortlak gibi kalktı.

"Beni nasıl kurtardın?"

"Absorbe Protegus." dedi Regulus.

"O nasıl bir büyü?"

" En büyük ve en güçlü kalkan büyüsü"

Karargaha cisimlenmeden önce orada bileklerinden sallanan Ölüm Yiyeninin zihnini sildiler. Ardından Grimmuld Meydanı 12 Numara'ya cisimlendiler.

****************

YASAK ORMAN, 2 POTTER, 1 MALFOY

Albus ve James Çapulcu Haritası ellerinde Görünmezlik Pelerinin altında yürüyorlardı ve onları birinin izlediği hissine kapılıyorlardı. Ormanın derinliklerine ulaştıklarında Albus Görünmezlik Pelerinini cebine sıkıştırdı, James de Çapulcu Haritasını.

James ve Albus bir ağacın arkasına saklandılar. Asaları da hazırdı göreceklerdi, birileri onları izliyor mu?

1 ağaç ileride sarı saçlı biri vardı, ve anlaşılan oydu ki bu Malfoydu. Albus onun yanına gitti, anlaşılan niye takip ettiğini soracaktı.Birden hava soğudu, dünyadaki tüm mutluluk yok olmuş gibiydi.

Albus ve Scorpius 2 Ruh Emici saldırısına uğramıştı. James onların yanına gitti asasını kaldırdı.

"Expecto Patronum."

Fakat bir sis bulutu çıktı, sadece bir anlık saldıramamışlardı Ruh Emiciler.

"Expecto Patronum!"

Bu sefer de sis bulutu ortaya çıktı, fakat öncekinden daha güçlüydü, büyü yeniden bozuldu, Ruh Emiciler 2 çocuğa tekrar saldırdı.

James'in bir şey yapması gerekiyordu. Kardeşi ve Malfoylar'ın oğlu ölüyordu ve onun güçsüzlüğü yüzündendi, 2 kere Patronus yapmayı denemişti fakat başarısız olmuştu. Babasının odasında ise tek seferde başarılı olmuştu...

"Expecto Patronum."

Çatalboynuzlu bir Geyik Ruh Emicilere arkadan saldırıyordu. Patronus o kadar güçlü ve parlaktı ki sahibi görülmüyordu.

Ruh Emiciler gittiğinde büyüyü yapan kişi boyun eğen Çatalboynuzlu Geyiğe fısıldadı.

"Aferim, Çatalak."

Çatalak adını duyunca James'in Patronus büyüsü olduğunu anladı.

"Siz burada ne yapıyorsunuz?"

"Ormanda gezintiye çıktık büyük baba." dedi James.

"Peki ya neden Çapulcu Haritasında seni ve Scorpius'u görmedik" dedi Albus.

"Yasak Orman'ın girişi Hogwarts arazisinin dışında kalıyor ve Çapulcu Haritası sadece Hogwarts'ı gösterir. Ve Hogwarts Arazisi dışına cisimlenebilirsin."

"Anladım."

***********

NOEL TATİLİ

Noeldi, James Sirius ve Albus eve gelmişlerdi. Malfoylar,Weasleyler,Potterlar ve bütün Zümrüdüanka Yoldaşlığı parti veriyordu.

James Sirius,James,Lily,Harry,Ginny ve Albus bir odada "Potter Toplantısı" yapıyorlardı.

Ginny asasını çıkardı ve bütün kollarda ufak bir kesik açtı. Çıkan kanı aldı ve karıştırdı,ardından geri koydu. Kesikleri kapattığında kollarında bir işaret belirmişti.

"Bu da ne?"

"Zümrüdüanka Yoldaşlığının işareti ve bir koruma büyüsü sadece kendi aileme yapabiliyorum. Sizin isteğiniz dışında size gelen hiç bir büyü size zarar veremez aksine geri teper.

"Peki bu işareti bütün Yoldaşlık'a yapacak mısın?"

"Evet, Ölüm Yiyenler gibi bizim de bir işaretimiz olacak, fakat koruma büyüsünü ne yazık ki sadece kendi aileme yapabiliyorum. Yoldaşlık'ın başkanı Harry olduğu için Harry asa ile kendi işaretine dokunduğunda sizi çağırmış olacak" dedi ve ardından bütün yoldaşlığa işareti yapmaya başladı.

James Sirius Potter ve Karanlığın DoğuşuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin