Dakgesprek

11 2 1
                                    

L U K E

"Dus, hier kom je altijd om rustig te worden?" Ze fluisterde terwijl ze naar de sterren keek.
"Ja," Ik glimlachte. "Al sinds ik een klein kind was,"
"Ik snap het wel, het is hier echt mooi," Op dit moment vondt ik haar niet zo vreselijk. Op momenten zoals deze voelde ik mezelf bijna schuldig om te doen wat ik deed, maar ik heb het geld nodig.

''Ja,'' Ik begon stil te worden terwijl de wind op het dak hevig en kouder werd waardoor ze begon te rillen. Haar huid glinsterde door het licht van de maan, hoe corny het ook klinkt. Ja, mooi was ze zeker. Maar niet mooi genoeg om me tegen te houden. Ik moet me aan het plan houden. ''Heb je het koud?'' Ik deed mijn jas al uit voordat ze antwoord kon geven en deed hem om haar heen.

''Luke, dat hoeft niet,'' Ze glimlachte naar me en keek me recht in mijn ogen. ''Heb jij het nu niet koud?'' Ze grinnikte en ik lachte naar haar. ''Hoe moeten we dat toch oplossen?'' Ik deed mijn armen open en ze giegelde geamuseerd. ''Je bent gek zeker, dat zou Jessy ook nooit doen,'' Ze lifte haar wenkbrauw op en ik lachde. ''Hoe wist je eigenlijk dat mijn naam niet Jessy was?''

''Ik heb connecties,''

Ze knikte en er viel een gemakkelijke stilte. Tenminste, gemakkelijk voor mij. Ze liet het onderwerp met rust, gelukkig. ''Dus je vindt me echt..'' Ze viel stil en ik voelde mijn hartslag omhoog gaan. ''Aardig?'' Ze zette Air quotes om het woord aardig met haar vingers. Ik knikte lachend.

''Ja,'' Zonder dat ik het doorhad begon ik het heet te krijgen, mijn wangen werden warmer en ik kon zweren dat ik aan het blozen was. Ik ging achterover liggen en al snel kwam ze naast me liggen. ''Ik snap jou niet.. En Niall ook niet,'' Ze keek ineens triest uit haar ogen waardoor ik mezelf een beetje schuldig voelde. Godvere, King. Waarom kies je altijd de knappe slachtoffers uit? Ik zuchtte binnenmonds en legde mijn arm om haar schouders terwijl ze tegen me aan kroop. Haar haar rook naar sinaasappel. Sinaasappel? What the.. Ik had aardbeien ofzo verwacht. Ze was wel een aardbei type. Ik probeerde het onderwerp bijna te vermijden totdat ze zelf doorging met haar verhaal.

''Ik vind jou ook..'' Ze bloosde en gaf me een kus op m'n wang voordat ze opstond op de pannen van het dak waardoor ik een beetje schrok. ''Aardig,'' Ze knipoogde waardoor ik een beetje moest lachen, en ze sprong zo van het dak af.

''Godverdomme, Brandy?!'' Ik schreeuwde naar beneden en zag haar op het muurtje staan om het huis. Ineens leek mijn hart weer rustiger te worden toen ik zag dat ze oke was. Ik mag misschien geen medelijden hebben, aangezien ze Ash het vreselijkste aan had gedaan wat mogelijk was voor hem, maar ze hoeft ook niet dood..

... Hoop ik.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 16, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Angel With A Broken WingWhere stories live. Discover now