Kesit

84 27 3
                                    

Selam nasılsınız?Hadi sizi fazla bekletmeden bölüme geçelim...

Multi: Masal

Suskundu Masal ifade sizce duvarla bakışıyordu aklına istemsizce Anıl'la tanışma anından kareler geliyordu.Anıl ne kadar da değişmişti bu zamana kadar? Dudaklarından hafif bir gülümseme yayıldı, Masal'ın gamzeleri belirgenleşmişti biri konuşurken dahi belli olurken diğeri çok gülünce belli olurdu Anıl bu iki küçük gezmeye aşıktı sırf ikincisini görebildiğim diye Masal'ı güldürmeye çalışırdı.Masal kapı sesi duyunca o tarafa döndü bu Anılın doktoruydu, koşar adımlarla ilerledi birden ne olduğunu anlamadan yere kapaklandı ve gözleri karaltılaştı.

Anıl'dan Masalla tanışma günü

Otobüsten indiğim gibi eve doğru yürümeye başladım en kısa zamanda bu evden taşınmalıydık olmuyordu artık kendimizi yük gibi hissediyordum.Evin kapısını çaldım hizmetçiler açtı "Poyraz nerde?" diye sordum hizmetli ise " yeni dans hocasını dersinde kardeşine bakıyor efendim" dedi onaylayıp odama çıktım. Biraz dinlenmek lazımdı uyum an gerekiyordu.

3 saat sonra

Evden yeni ev ilanlara bakmak için ayrıldım, kapıdan çıkarken merdiven basamağına oturmuş ağlayan bir kız gördüm. Kız fazla güzeldi ona "Ne oldu?" diye sorunca "Sende onun gibisin hepinizden nefret ediyorum" diyerek bahçe kapısından koşa koşa çıktı. Ben ne yaptım ki?!!!.

Ben geldim biraz geç oldu ve bölüm kısa oldu ama zaten kesit yaptım by byy

7 vote bölüm

KAYIPNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ