Cennet

54 18 14
                                    

Selam teşekkür ederim...

Multi: Sancak & Erdal Toprak - Cennet(dediğim yerde açarsanız güzel olur ^^"

Masal hareketsiz bir şekilde 3 4 saattir hareketsiz Anıl'ın yatağında yatıyordu uyanıktı, gözleri açıktı, hiç bir tepki vermiyordu. İçi yanıyordu genç kızın. Kendini kabullendirmeye çalışıyordu Anıl'ın gidişine ama olmuyordu aklı bas bas  bağırıyordu "Anıl gitmedi ki Masal o birazdan gelecek sadece senin çağırmanı bekliyo" Masal umutlu bir ses tonuyla "A-anıl" kimse gelmemişti "Anıl" yine gelmemişti ki sevdiği genç kızın. Yanaklarından birkaç damla süzüldü. Boş odada sanki birine biseyler duyurmak istercesine ağzını araladı, diyemedi sanki biri onu tutuyormuş gibi. Masal'ın kolu sürahinin yanındaki bardağa çarpmıştı ve bardağı devirmişti genç kız. Odaya Şeyma girdi bardağı kaldırdı Masalın saçlatıma öpücük bırakıp odadan çıkacaktı. Seyma "Masal ilk çekmecede Anılın kaza günki eşyaları var bitanem" dedi ve odadan çıkmıştı. Masal usulca kafasını sallayıp yavaşça çekmeceyi açtı bir poşet vardı çekmecede içinde Anıl'in kemeri, Anıl'ın anahtarları, Anıl'ın saati, Anıl'ın Telefonu, Anıl'ın...Anıl'ın...Anıl'ın. Allah kahretsin herşey Anıl olmamalıydı kaldıramazdı ki Masal. Anılın telefonunu eline aldı Kilit ekranı aşık olduğu beşiktaş ın sembolüydü, şifre vardı sayılırdı Masal Anıl yazdı sayıyla Şeyma bile yazdı hatta beşiktaş ın tarihini bile yazdı en son sayılarla Masal yazdı sonra aklına ilk birbirlerini gördüğü tarihi girdi 2010 ve açıldı. Duvar kağıdı Anılın ve Masalın fotoğrafıydı. Masal gülüyordu Anılda gülümseyerek Masalın yanağına buse koyuyordu Masalın ağzı açıktı suratında sıcacık bi gülümseme vardı biraz Anılın galerisinde gezdikten sonra müziklerine girdi genç kız.

Anılın T-Rap falan dinlediğini biliyordu Sancak & Erdal Toprak - Cennet adlı bi parça buldu üstüne basıp açılmasını beklemeye başladı.(Burda açabilirsiniz)

Şarkının başı çok güzeldi.

Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? (Kimin di Anıl?)
Gidişin yakar her zerremi. (Yakıtı be Anıl hemde nasıl)
Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni.
Eğer sen yanımda yoksan…

Umutlarım kaldı yarınlarıma, (Kaldı lan biz ne güzel tekrar bir araya gezicektik be Anıl'ım)
Sonunda ölüm aldı avuçlarına. (Hemde ne aldı)
Bu denli kanar aşkın oyunlarına,
Al gel kalbini bana.( Getirsene kalbini bana )

Ecel kapımı kırsa da aşkınla,
Zararına ziyan olurum sanma.
Cehennemim olup beni yaksan da,
Al gel cenneti bana…

Çok geç olmadan, gönlüm dolmadan, aşkın solmadan,
Gelip kalsan yanımda.
Sevemem ki ben, güvenir miyim? Asla…
Kalbim doydu yalanlarına.

Erdal Toprak:
En derinlerimdeyken, neredesin sevgili? (Nerdesin)
Aşkın yakar her zerremi.
Son bir kez öp beni , kokunla boğ hadi. (Son bir kez be sevdiğim)
Eğer sen yanımda yoksan… (yapamam ki yaşayamam)

Sancak:
Umutlarım kaldı yarınlarıma, sonunda ölüm aldı avuçlarına.(ne aldı ge)
Bu denli kanar aşkın oyunlarına, al gel kalbini bana. (Getir bana kalbini kimse bilmesin seni sen benimsin)
Ecel kapımı kırsa da aşkınla, zararına ziyan olurum sanma.
Cehennemim olup beni yaksan da, al gel cenneti bana…

Erdal Toprak:
Çok geç olmadan, gönlüm dolmadan, aşkın solmadan,
Gelip kalsan yanımda. (Ah bi kalsaydın)
Sevemem ki ben, güvenir miyim? Asla…
Kalbim doydu yalanlarına.

Çok geç olmadan, gönlüm dolmadan, aşkın solmadan,
Gelip kalsan yanımda. (Gitmeseydin)
Sevemem ki ben, güvenir miyim? Asla…
Kalbim doydu yalanlarına

Şarkı bizi anlatıyor diye düşündü genç kız. Yavaşça yataktan çıktı odada ki banyoya doğru hareket etti. Aynaya baktı sonra daha da yaklaştı. Sonra diş fırcasının bulunduğu cismi (ismini unuttum) sertçe aynaya fırlattı sonra avazı çıktığı kadar bağırmaya başladı genç kız. "Sen bir katilsin! Anılın katilisin katil katil KATİL KATİL! SEN öldürdün Anıl'ı katil" En sonunda yere kapaklandı genç kız ağzından bir kelime daha döküldü "KATİL". Odaya Şeyma, Naciye Hanım, Cemre, Poyraz ve babası girdi. Poyraz Masal'a yaklaştı kaldırmak için yoksa camlar bi tarafına batı vakfı genç kızın. Masal hiddetle bağırdı "Dokunma bana sende katilsin hepiniz katilsiniz" dedi ve banyoda odaya geçti genç kız pencerenin önünde durdu aşağıda Anıl vardı ona gel işareti yapıyordu. Masal hevesle kapıya koştu ayakları çıplaktı ve ormanlık bir arazidelerdi. Arkasından bağırıyorlardı Masal'ın "Masal nereye gidiyorsun? Dur gitme" Masal sevinçle bağırdı "Anıla gidiyorum Anne" diye koştu koştu. Onunde Anıl vardı o da koşuyordu. En sonunda Poyraz Masalı yakaladı. Kulağına fısıldadı "Anıl yok ki güzelim" Masal Poyraz dönüp sert bi tokat geçirdi "Bak korkutup kaçırttın onu" ve devam etti "Anıl bu gidecekmiş hadi gel bekliyorum" Poyrazın yanaklarını ıslatıyodu yarası içinden geçirdi 'Ah be Anıl nereye gittin kardesim' Masal bağırıyordu "Anıl hadi diyorum ama gidicekmiş" Poyraz da Masala eşlik etti "Anıl bak ben gidiyorum gel" sonra devam etti "Ha tamam kardeşim" Masal umutla sordu Poyraz'a "Ne dedi ki?" Poyraz " Senin eve gidip onun yatağında dinlenmeni istiyo sen unutunca gelecekmiş sana sarılmaya" Masal umutla "Tamam sevgilim ben uyuycam sende gelişen beraber sarılarak uyumaya devam edicez" Poyraz da devam etti "Tamam kardeşim Masalı eve götürüyom ben" Masal kendini Poyrazın güvendiği kollarına bıraktı...

Bence çok tatliş oldu bölüm hadi byy

KAYIPHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin