5.

255 35 3
                                    

"Měj se Joy," usmál jsem se a chystal se i s Calumem domů. "Počkej Michaeli,pojď sem ,"řekla a objala mě. Věnoval jsem jí ještě větší úsměv a pak už jsme  s Calumem šli. 

Svět jakoby najednou utichl  a existovali jsme jen my dva. Měsíc na obloze nám svítil na cestu a my se cítili spokojeně. Najednou se Calum zastavil a zíral na oblohu. "Co se děje broučku?" zeptal jsem se starostlivě a zatáhl ho za ruku. 

"Na chvilku se zastav a podívej se na nebe,"zašeptal a dál zíral vzhůru. "Co vidíš?" otočil se na mě a pozoroval mě svýma velkýma očima.  Zvedl jsem pohled nahoru a díval se na nebe.
"Vidím spoustu malých hvězd ,které tančí kolem měsíce ," pronesl jsem po chvíli a otočil se zpátky na Caluma,který zamračeně kroutil hlavou. "Špatně Mikey,vidíš nebe a na něm tančící hvězdy a měsíc, který je pozoruje." Utichl a znovu vzhlédl k obloze.
"Víš co vidím já? Vidím svůj domov, kam se zase brzo vrátím," při těchto slovech jsem cítil,jak mi puká srdce a do očí se mi hrnou slzy. "Určitě se to zlepší Cale! Nebudeš se nikam vracet," šeptal jsem zlomeně a snažil se zadržet vzlyk.
"Mikey ,oba víme jak na to jsem.Ale neboj,ještě se mě nezbavíš," přistoupil ke mě a utřel mi slzu ,která mi stékala po tváři. Věnoval jsem mu jemný úsměv ."No vidíš,takhle ti to sluší víc ty moje sluníčko,"řekl a líbl mi dolní ret.

Styděl jsem se za sebe. Já brečím zatímco on je smířený se svou smrtí. On by měl být v depresi ,ale místo toho jsem já ten,kdo je. Ale on mě chápe,ví že se snažím nedávat to na sobě znát.
Chystal jsem mu večerní prášky,když mě ze zadu objaly dvě velké ruce.
Cítil jsem jeho dech na mém krku a po chvilce jsem na něm cítil i jeho horké rty.
"Jdu do vany,nechceš se ke mě přidat ?" zeptal se hrubým hlasem a znovu mi políbil krk.
"Příjdu za tebou později ,ano broučku?" usmál jsem se a přitiskl si ho k sobě.

"Budu tě čekat ," zavrněl mi do ucha a odešel do koupelny. Pak už jsem jen slyšel tekoucí vodu.

A tohle bylo po dlouhé době ,kdy jsme měli společnou koupel.Bylo to stejné jako kdysi. Navzájem jsme se umyli a pak se o sebe opírali. Nedělo se nic víc,jen jsme se koupali a pak si lehli do postele,kde jsem si dal Caluma na hruď a hladil ho ve vlasech a na zádech.
"Řekni mi prosím tu pohádku o tom ,jak slunce milovalo měsíc," zaprosil Calum a udělal na mě pohled štěněte.

A tak jsem mu již po několikáté pověděl pohádku o slunci a měsíci.
Vadilo mi to? Vůbec ne,protože já ho miloval stejně ,jako slunce milovalo měsíc. Byl jsem schopný umřít jen proto, aby Calum mohl dýchat .

___________
Krásný večer přeji :-) Jak se dneska všichni máte?:-)
Doufám,že nemáte tolik učení jako já ,protože já zítra píšu 3 pisemky a jsem naučená pouze na jednu z nich.. :(
Nesnaším dějepis!:D
Děkuju za komentáře u minulého dílu ! Moc si jich vážím a stejně tak i votes a reads!!:)
Dneska už vám nic moc nenapíšj,protože učení volá ;((

Snad jen,vykouzlete úsměv na vaší  tváři!:) To je totiž to nejkrásnější :-)

Love you to the moon and back :) <3

Tell me the story // MalumWhere stories live. Discover now