day 3

153 24 0
                                    

Michael 

Ze spánku mě probraly hlasy z venku. Pohlédl jsem směrem ke Calumové posteli. Nebyl v ní. Prudce jsem se zvedl,až se mi zatočila hlava, a rozešel se rychlím krokem na chodbu. Všude bylo plno sestřiček,které v tom chaosu běhali do různých pokojů. Rozešel jsem se k hnědovlasé sestře ,"promiňte,nevíte kam odvezli Caluma Hooda?" zeptal jsem se,ale ona jen zakroutila hlavou a šla si po svém.Rozběhl jsem se dlouhou nemocniční chodbou a zastavil až na recepci . "Calum Hood," pronesl jsem udýchaně. Stará paní za pultem mi však řekla ,že teď nemá čas a dál psala na počítači. A pak jsem v davu uviděl Joy . "Joy ,kde je Calum!" vykřikl jsem vyděšeně. "Musím jít Mali,ozvu se až budu vědět víc," řekla do telefonu a položila to. "Joy,kde je,"zopakoval jsem otázku,tentokrát se slzami na krajíčku. "Uklidni se Michaeli. Je jen na vyšetření," pohladila mě po rameni a podala mi kávu. "Prospal jsi celý den.Chtěla jsem tě vzbudit dřív,ale Calum to nechtěl. Doufám,že sis aspoň trochu odpočinul," usmála se na mě a posadila se na židli v čekárně . "Měl jsem strach,že už tu není,"zašeptal jsem zlomeně a sesypal se na vedlejší židli. 

Čekali jsme tam hodinu,dvě a nakonec to byli tři hodiny než k nám přišel doktor. Joy se okamžitě zvedla a doktor k ní začal hovořit,"dali jsme vašemu synovi dýchací přístroj,aby se mu líp dýchalo. Při poslední záchvatu se mu ucpali dýchací trubice a tenhle přístroj by mu to měl usnadnit. Pokud chcete jít za ním ,leží ve 3 poschodí na pokoji číslo 7. " Potom se rozloučil a odešel. Chtěl jsem se rozejít k výtahu ,ale Joy mě zastavila. "Běž domů Michaeli. Dej si horkou sprchu,pusť si doma televizi a odpočiň si. Potřebuješ to. Kdyby se cokoliv stalo ,dám ti vědět." V prvních okamžicích jsem nesouhlasil,ale když řekla ,že můžu přijít až si odpočinu,souhlasil jsem. A tak jsem odešel do našeho bytu.

Najednou mi přišel tak tichý a prázdný. Necítil jsem se dobře,ani když jsem zapnul televizi a udělal si jídlo. Chyběl mi tu veselý Calum,který tomuhle bytu dával tu správnou energii. Bez něj to tu bylo,jako oceán bez vody. 

Tell me the story // MalumTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang