Day 1

191 26 0
                                    

Michael

Seděl jsem v nemocničním křesle a sledoval své ruce,které jsem měl položené v klíně. Byl jsem značně vedle z toho,co se událo. A muselo to na mě jít vidět,jenže nikoho by nenapadlo,že se to týká sebepožkozování.. Byl jsem tak moc zabraný ve svých myšlenkách,že jsem si ani nevšiml Joy sedající vedle mě . "Mikey běž si domů odpočinout," řekla a poplácala mě po stehně. Ostrá bolest ,která mnou projela ,mě vrátila zpátky do přítomnosti a zakroutil nesouhlasně hlavou. Ona si jen povzdechla a podala mi do rukou knížku,poté odešla . A tak jsem tam seděl s knížkou v ruce . Najednou jako bych se vzpamatoval a rozhlédl jsem se po pokoji. Calum stále spal a Joy seděla vedle něho. A tak jsem otevřel knihu,kterou mi dala Joy. Byla to jediná kniha,kterou Calum kdy přečetl. A to Harry Potter.  On se vždy tak moc do té knihy vžil,že později lítal po pokojích a hrál si na čaroděje. Calum byl vždy jako dítě i když už by se dávno měl chovat rozumě . Mě to,ale nevadilo. Měl jsem rád jeho bláznivou stránku ,stejně jako on měl rád tu moji.Proto jsem ji začal číst. A vzpomínat. Poprvé jsem se rozplakal před Joy . Ona ke mě přišla a vtiskla si mě do náruče. Tohle jsem potřeboval. Tuhle lásku,kterou mi ona dávala. Tu která se mi nedostala.  "Jsi silný chlapče,zvládneš to. I když to bude těžké. Budeme tu pro sebe Mikey a společně to zvládneme. Calum by to tak chtěl,"uklidňovala mě Joy. Jenže já věděl,že je sama na tom dost špatně a teď mít na krku mě? To jsem přece nemohl dopustit. A tak jsem se snažil zahnat slzy i když to bylo opravdu těžké. "Omlouvám se,"řekl jsem ji a znovu se posadil. 

Seděl jsem a čekal až se Calum vzbudí. Chtěl jsem tu být,ale já taky potřeboval spánek,kterého se mi moc nedostávalo. A šlo to na mě vidět. Promnul jsem si oči a usadil se pohodlněji . Snažil jsem se neusínat,ale má únava byla silnější. A tak jsem usnul v nepohodlné poloze na pohodlném křesle.

_________________________

Dnešní díl nic moc :D Omlouvám se,ale občas ta inspirace odejde..

Tak jaké jste měli vysvědčení? :-) Já to dala na vyznamenání. JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUU :-DD

Doufám,že si užíváte víkendu líp než já.. Celý den jsem v posteli a snažím se vyležet,protože musím v pondělí do školy. Ale díky videím od Vidraila se nenudím. Díky bože za tak dokonalou osobu. AMEN. 

:D :D 

Love u to the moon and back ♥


Tell me the story // MalumKde žijí příběhy. Začni objevovat