Bölüm 2 * "Kötü Kral Henry"

2.9K 145 8
                                    

    Michaell Annabeth'i bulabilmek için adamlarına davetiye listesine baktırmıştı.Çünkü ondan etkilenmişti. Ve onu aklından çıkartamıyordu. O gözleri , bakışları , davranışları... Michael Annabeth'i düşünürken dostu Edward geldi ve "Ne düşünüyorsun , öyle" dedi. Ne düşündüğünü biliyordu aslında; leydi kız. Michaell hafifçe gülümsedi. "Bir şey düşünmüyorum yorgunum biraz." "Emin misin sanki birini düşünüyormuşsun gibi geldi." dedi gülümseyerek Edward. Michael içkisinden bir yudum alıp güldü. "Gözünden hiçbir şey kaçmaz değil mi Edward?" Edward içini çekti ve "Konu sen olunca benden hiçbir şey kaçmaz" dedi. Michael içkisinden bir yudum daha aldı. "Çok mu belli oluyor?" diye sordu dostuna. Edward gülümseyerek "Evet belli oluyor" dedi. Michael ise sadece gülmekle yetindi. Kral Henry baloda gördüğü leydi'yi adamlarına bulmaları için emir verdi. Ama adamları bulamadıklarını söyleyince Kral Henry sinirle derin bir nefes aldı. "Nasıl bulamadınız? Kız yerin dibine mi girdi de bulamadınız?" Eric "Sadece ismini bulabildik efendim ama aramaya devam ediyoruz" diye korkuyla cevapladı. Kral Henry "İsmi ne?" diye sordu düşünceli şekilde. "Leydi Annabeth efendim" Kral Henry içkisinden bir yudum aldı. "Tamam aramaya devam edin. Bulunca bana hemen haber verin" "Peki efendim" diye cevap verdi Eric ve diğer adamlarla birlikte odadan çıktı.

 Kral Henry camın önüne giderken dün geceki baloyu ve kızı düşünüyordu. "Leydi Annabeth bulunca ona ne söyleyeceğim?" Leydi Annabeth'le baloda konuşamamıştı. Michael'la dans ettikten sonra gitmişti. Derin bir nefes aldı. "En iyisi Michael'ı çağırıp ona sormak." dedi ve kapıya doğru yürüdü. " Seyise söyleyin atımı hazırlasın. Dük Cambell'ın evine gidiyoruz!"

  Kral Henry , "Leydi Annabeth'le aranızda ne var?" dedi. Dük Cambell bu soru karşısında şaşırdı. Derin bir nefes aldı ve cevapladı. "Aramızda bir şey yok efendim." dedi. Kral Henry rahatlamıştı. "Onunla ilgili ne biliyorsun , nerede kaldığını?" Leydi hakkında herşeyi bilmek istiyorum dedi kendine. Dük Cambell "Pek bir şey bilmiyorum ama araştırıyorum en yakın zamanda size haber veririm efendim." dedi Kral Henry teşekkür ederim Dük Cambell. Sizden Haber bekleyeceğim." Dük Cambell "Peki efendim." Kral Henry geri dönüp atına bindi ve saraya gitmek için yola çıktı.

     Eric "Leydi Annabeth'i bulduk efendim." Kral Henry sevindi ama belli etmedi. " Leydi annabeth'e haber yollayın. Eğer müsaitse onu ziyaret edeceğimi söyleyin." dedi. Eric " Tamam efendim." dedi ve adamlarıyla birlikte çıktı odadan.

      Kral Henry sabırsızlıkla odanın içinde dönüp dolaştı ve Adamlarından gelecek haberi bekledi. Camın önüne yaklaştı ve "Acaba ne cevap verdi , kabul edecek mi?" diye konuşuyordu kendi kendine. Kapı çalındı ve Kral Henry "Gir." dedikten sonra Eric içeri girdi. "Efendim Leydi Annabeth bu aralar müsait olmadığını size en kısa zamanda ziyaret edeceğini söyledi." Kral Henry sinirle tamam Dük Cambell'a haber verin onu bulduğumuzu ve yerini de söyleyin." dedi. Eric dışarı çıktı. Kral Herny şaşkın ve sinirli bir şek,lde böyle bir şeyin nasıl olduğunu düşünür. Çünkü ilk defa onu biri reddetmişti.

                                                       

  

Soğuk LeydiNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ