2. Kısım

1.9K 95 0
                                    

Pasion kimin geldiğini merak ediyordu. Aslında tahmin ediyordu. Genç adam, küçük salona geldiğinde şok oldu. Tahmnini doğru çıktı. Ama genç adamın yanında biri vardı. Robert'tı... Onu hiç bu kadar erken beklemiyordu.

"Hoşgeldin Robert. Seni bu kadar erken beklemiyordum."

"Hoşbulduk Pasion" Genç adam araya girdi. " Bu konuyu daha sonra konuşursunuz ama asıl meselemize gelelim. Henry'le görüştün mü?"

"Evet görüştüm. Onun yanından geldim."

"Neler konuştunuz?" O sırada hizmetçi geldi. " Efendim bir şeyler ister misiniz?"

"Evet bize yiyecek bir şeyler hazırla."

"Peki leydim." Hizmetçi yanlarından ayrıldı. " Sorular sordu. Niye taşındın, baloya kim davet etti falan diye sordu. Benden hoşlandı ama belli etmemeye çalışıyor ama beceremiyor." dedi gülerek Pasion. 

"Efendim." Pasion ses gelen yöne doğru döndü. "Leydim, yemek hazır."

"Tamam. Geliyoruz." Hizmetçi yanlarından uzaklaştı. " Hadi yemek yiyelim" dedi ve ayağa kalkıp masaya doğru yürüdüler. Genç adam "Her şey lezzetli gözüküyor." dedi.

"Afiyet olsun" dedi Pasion. 

"Robert lütfen dikkatli ol."

"Merak etme dikkatliyim."

"Tamam ama bu gece burada kalın." dedi genç adama döndü. Genç adam Robert'a baktı. Robert başıyla onayladı. 

"Tamam sadece bu gece. Biliyorsun bu çok riskli."

"Biliyorum." deyip yemeğe döndü. Ve masada derin bir sessizlik vardı.

Edward "Kes şunu artik başım döndü." Micheal dostunun sesiyle irkildi.Farkında degildi odanin içinde dönüp dolaştiginin. "Farkinda egildim özür dilerim." "Seni ilk defa bu kadar sinirli ve düşündüğünü görüyorum." Micheal sinirli bir şekilde yerine oturdu.Derin bir nefes aldi ve distuna cevap verdi. "Yok birşey Edward." Edward kaşlarini kaldirdi. "Emin misin? Seni bu kadar sinirlendiren kisiyi biliyorum sanirim." dedi. Micheal sinirle cevap verdi."Madem biliyorsun niye soruyorsun bana Edward." sinirlerine hakim olamiyordu. Edward sasirmisti cunku dostundan boyle bi cevap beklemiyordu. "Sen iyi degilsin.Sinirlerin gectigi zaman bana haber vr o zaman konusuruz.Tabii konusabilirsek.Ben gidiyorum." sinirle oturdugu yerden kalktip cekip gitti Edward. Micheal ise dostuna boyld davrandigi icin pismanlik duydu.. Micheal oturdugu yerden kalkti kapiya dogru gitti "Seyise soyleyin atimi hazirlasin Leydi Annabeth'in evine gidiyoruz." dedi ve adamlariyla yola koyuldular....

Soğuk LeydiWhere stories live. Discover now