Complicated

3.2K 163 20
                                    

Než začnete číst 3.kapitolu mého smyšleného příběhu,chci moc poděkovat : iamada87 , vendy_hajkova , mickeymouse714 ,KristenFless a AddiChannel za hlasování pro můj příběh.Děkuju <3

6:00 ráno - můj budík nahlas zvoní div mu nezabolela hlava tak jako mně. Rodiče jsou už dávno v práci.Všechno jsem měla naplánované do poslední minuty,takže bylo téměř nemožné na něco zapomenout,nebo nestihnout.Když jsem se vykutálela z mé zahřáté plyšové peřiny,seběhla jsem studené dřevěné schody a šla si udělat zdravou nedělní snídani.Nakonec jsem se rozhodla udělat banánové vafle které Linda tak moc nesnáší,k tomu ovoce a borůvkové smoothie. S mobilem v ruce a mou snídaní jsem si šla sednout k jídelnímu stolu.Mezi tím co jsem usrkávala ze skleničky a jedla vafle,kontrolovala jsem nové příspěvky na sociálních sítích a pouštěla nové videa na YouTube. Inspirovala jsem se outfitem z Tumblr což je stránka s různými hezkými obrázky. Když se ručička na hodinách blížila k půl 7 tak jsem si šla vzít do pokoje čisté triko + kraťasy a šla si dát dlouhou horkou sprchu. Ta mi uvolnila moje napjaté svaly a pročistila mou mysl.

,,Do prde*e!!!!" zakřičela jsem přes celou koupelnu div mě neslyšeli i v bytě přes ulici. Spadl mi můj oblíbený pudr na zem,celý popraskal a rozprášil se na koberci. ,,Jen klid jen klid.." uklidňovala jsem se. Tak make-up už je dokončen. Normálně se nemaluju,ale když mě budou občas zabírat v televizi,tak jsem se trochu namalovala.
Mrkla jsem rychle na hodiny které mi ukazovaly že je 10 hodin.
Opravdu mi zabralo 20 minut než jsem odstranila rozsypaný pudr v koberci!.. Pípl mi mobil..Messenger : Linda vám poslal(a) novou zprávu. ,,Ach bože ta už je celá bez sebe,že dnes večer uvidí Urbana pár centimetrů od sebe." usmála jsem se. Linda: Polyyy! Taky uz se nemuzes dockat az uvidis dneska vecer Stepanka?<3<3. Já: No joo prosim te :D . Linda: v 11 jsem u tebe kocko:* . Já: jasnyy,tesim se na tebe:)*. Dobře,teď mám 1 hodinu na to se nějak slušně obléct.Pustila jsem si svůj playlist na Spotify a začala vybírat.
Vyzkoušela jsem snad sto kusů oblečení,ale potom jsem si vzpomněla na outfit z Tumblr. Zvolila jsem tedy černý klobouk,obyčejné bílé tričko s černými rukávy,černé úzké džíny (který mi dělají opravdu dobrej zadek..) a černé "hipsterské" boty na mírném podpatku. Venku bylo něco kolem čtrnácti stupňů takže jsem si přes tričko vzala kožený černý křivák. Outfit jsem doladila šperkami a vlasy jsem nechala moje přírodně zvlněné rozpuštěné.Trochu jsem si při tom tancovala na písničku od The Weeknd .

,,Mam hroznej hlad!" přímo po mně Linda křikne když vejdeme do čínské restaurace.Obě totiž milujeme sushi. Když jsme dojedly kroužky rýže zabalené v mořské řase,dopily ledové čaje a zaplatily,šly jsme na zastávku tramvaje která nás odvezla k obchodnímu centru kde jsme si prošly snad úplně všechny obchůdky s oblečením.Nakonec jsme byly tak moc unavené po 4 hodinách chození a nakupování že jsme se rozhodly jít někam na kafe,měly jsme příliš mnoho času do začátku SuperStar. Zvolily jsme kavárnu Starbucks která byla od nás nejblíže a šly jsme si do ní na dobré 3 hodiny.

,,Dělej Lindo děleeeej poběž!" křičím na Lindu když vidím jak přijíždí na vzdálenou zastávku autobus který nás má odvézt přesně před budovu kam se máme dostavit těsně před začátkem SuperStar.
,,To se ti řekne když nemáš sto kilovou kabelku!" štěkne po mně Linda.
Teď bych ji přesně odvezla na tu skládku!..
Když jsme doběhly na zastávku, autobus už měl zavřené dvířka ale hned jak nás pán za volantem uviděl,otevřel je.
,,No my máme štěstí!" řekla nadšeně Linda a já na ní jen hodila vražedný pohled.

,,Kdo je sakra Dalibor Slepčík?!&quot;Kde žijí příběhy. Začni objevovat