Nemůžu se dočkat!

1.6K 122 14
                                    

Pátek večer

Mamka si zula boty a s neutrální náladou šla s novinami v ruce do kuchyně.
,,Nemáš hlad?" zeptala se,docela mě to zaskočilo.. Všimla si mé a Daliborovo fotky?!
,,Docela jo.." zalhala jsem.
,,Holky v práci říkaly že viděly holku která vypadá jako ty v novinách tak jsem jedny koupila.." začala připravovat jídlo a poukázala na noviny na stole. ,,Když tak se mrkni já na to ještě neměla čas.." v tu chvíli jsem si úplně nejvíc oddychla. ,,Kouknu se.." vzala jsem noviny a utíkala do pokoje. ,,Tak to bylo těsný." padla jsem s úlevou do postele. Noviny jsem zmuchlala a hodila do koše. Sama už jsem jedny schovaný měla..

,,Emm,mamí?" začala jsem mile.
,,Copak?" zeptala se mamka a připravovala vafle.
,,Noo..Zítra je koncert Arctic Monkeys.Mohla bych na ně s Lindou jít?" zeptala jsem se s mírným strachem. ,,No,nevím..Od kolika je?" zeptala se. ,,Asi od 11." odpověděla jsem. ,,Do kolika?" .. ,,Do 1." zalhala jsem.Kdybych mamce řekla že je koncert do 3:OO,sto procentně by mě nikam nepustila. ,,Budu spát u Lindy." dodala jsem. ,,Jestli s tím Lindy maminka souhlasí,proč ne?" usmála se na mě. ,,Fakt?" vyvalila jsem na ni oči. ,,No už ti bude 16..Myslím že by jsi měla zažít nějakou zábavu." odpověděla. ,,Mamiii!DěkujuDěkujuDěkuju!" obejmula jsem ji. ,,No jo no jo prosim tě vem si talíř a pojď jíst." odpověděla. Fakt jsem nejšťastnější.To bude nejlepší noc v mém životě! Budu u Lindy,protože jeji rodiče opět nemají být doma takže si vezmeme nějaké pořádně roztrhaný černý silonky v kterých kdyby nás rodiče viděli......Asi by nás obě zabili. Jsme takový bad girls.Zasmála jsem se nad myšlenkou.
Přepadla mě myšlenka na SuperStar.
V neděli je SuperStar..
,,Jsi v těch novinách?" sedla si ke stolu mamka. ,,Nene, nejsem." .. ,,Tak to se jim asi sdálo." pustily jsme se do jídla.
Co asi dělá Dalibor?Zamyslela jsem se.

Sobota odpoledne

Linda mě má vyzvednout až půjde z doučování ve 3 hodiny.. Začala jsem si balit věci do obrovské kabelky.
,,Takže silonky,kraťasy,džíska..." říkala jsem si pro sebe.Narvala jsem tam tašku s makeupem a kartáček.

*Zvonek* ,,To už je tu?" řekla jsem překvapeně. Seskočila jsem schody a došla líně ke dveřím. ,,Čaukyys." vešla dovnitř Linda. ,,Ahooj!" obejmula jsem ji. ,,Máš zbaleno?" .. ,,Jasný.Jsou už vaši pryč?" zeptala jsem se. ,,Jasan,už dávno." mávla rukou Linda. Zamknula jsem dveře a vydaly jsme se na tramvaj.

,,Ty krásooo!" zírala jsem na Lindy novou postel. Celá černá a za povlečení měla Arctic Monkeys..Jak jinak. ,,L I B O V Ý!" vypísmenkovala jsem ze sebe. ,,Viiiď." řekla pyšně Linda a položila mi vedle postele moji stokilovou kabelku.Obě jsme si na postel lehly a odpočívaly před dlouhou nocí.
,,Páni já se nemůžu dočkat!" vypískla jsem. ,,Já taky ne." přidala se ke mně Linda. ,,Jak to jde se Štěpánem?" navázala jsem konverzaci. ,,Skvěle,je to hroznej kulíšek!Každou minutu si píšeme!" odpověděla zamilovaně Linda. ,,A co Dalík?" zeptala se. ,,No..vlastně..Ehm..Ani mi nenapsal..Docela..Dlouho.." vykoktala jsem ze sebe. ,,Aha." řekla zaskočeně Linda. ,,Stalo se něco mezi vámi?" dodala. ,,Já,já nevím. Možná za to můžu já,jak jsem se ho zeptala co s námi bude po SuperStar..Až odjede zase do Ústí." odpověděla jsem. ,,To asi néé hele..Já si myslím že jen nemá čas na mobil." odpověděla,věděla jsem že to řekla jen aby mě uklidnila..
Snažila jsem se na Dalibora zapomenout.Ale nešlo to.Prostě když začnete přemýšlet o tom co bude potom,už se toho lehce nezbavíte.
Docela je mi líto že to Dalibor pobral takhle..Uvidíme jak se bude chovat zítra.
,,Páni !To už je 9?!" koukla Linda na hodiny. ,,Nějak to uteklo ne?" odpověděla jsem. ,,Měly bychom se začít oblékat pokud se chceme ještě najíst a stihnout vlak!" zvedla se z postele Linda. Já také vylétla z postele a začala vyhazovat věci z mé kabelky.
Už jsem se nemohla dočkat. Oblékly jsme se,daly jsme si rychlý jídlo. Když myslím rychlý jídlo..Myslím něco kydnutého na rohlíku = RYCHLÉ JÍDLO. A běžely jsme k vlakovému nádraží.

,,Kdo je sakra Dalibor Slepčík?!"Onde histórias criam vida. Descubra agora