MAp

2K 130 8
                                    

Po chemii jsme se s Lindou rozdělily protože každá chodí do jiné skupiny na jazyky. Při španělštině jsme psali samostatnou práci na 45 minut. Protože jsem to už měla za 1O minut hotové jelikož se mi to sdálo hrozně lehké,šla jsem na mobil.Naše 70ti letá učitelka byla silně začtena do své knížky takže kdyby se v naší třídě konala třeba párty,ani si toho nevšimne. Ostatní spolužáci si posílali papírky,radili se a psali si SMSky,ale učitelka si toho nevšimla.Když jsem odemknula telefon který byl uzamčený velmi tajným heslem..No dobře tak tajné zase není.. To heslo je SLEPCIK... Ale pššt. Přišla mi ihned zpráva od Lindy.. : Tak co test? ..
Já: hotový,co tvoje hodina? .. Linda: Učitel zas mektá něco čemu tu nikdo nerozumí,asi štanělšky. Já: Lindo,je to Španělština!:D .. Linda: to je to samý! Nezapomeň,za 1O minut zvoní..Hned jak zazvoní tak vyběhni na záchod a sejdeme se tam,v kabince ti řeknu plán. Já: dobre.

1O minut uběhlo jako nic,jelikož jsem test měla jako první,mohla jsem odcházet dřív. ,,Čáu!" špitla Linda.
Zamkly jsme se do kabinky a Linda rozložila plán města.Přišlo mi to jako by jsme byly špionky.Ale mám moc velkou fantazii,my "jen" utíkáme ze školy. ,,Fajn,řekla jsem Adéle ať řekne že nejsme ve škole." Adéla je šprtka která kontroluje kolik žáků přišlo do školy a potom to hlásí učitelům. ,,Pak vyskočím z okna a ty hodíš dolů tašky a pak tě dole budu chytat , zabouchneš jen okno." Jak Linda řekla,hned vyskočila z okna a já ji hodila naše věci,potom jsem si stoupnula na topení,zabouchla okno a skočila taky.Díky bohu že záchody máme v přízemí.Poté co jsme si hodily přes záda svoje tašky ,oběhly jsme opatrně místa školy s kamerami,přeskočily hradbu a utíkaly jsme na zastávku tramvaje. ,,Fuuuh.My jsme ninjové!" zasmály jsme se. Když jsme ujely 3 stanice a tramvaj zastavila,Linda vytáhla opět mapu z kapsy a koukla kde je další tramvaj,jelikož tuhle část prahy jsme moc neznaly.. ,,Mám takovej divnej pocit Lindo.." zakňourala jsem. ,,Tak to bude tím že zrovna prožíváš dobrodružství za školou!huchuuu" vyjekla Linda. Miluju dobrodružství a miluju i dobrodružný knihy ale takovýhle dobrodružství jsem nikdy nezažila.Musím uznat že se mi to docela líbí,to rebelství! ,,Kurv* ujel nám autobus.!" .. zaklela Linda. ,,Kdy jede další?" .. Když jsem se koukla na IDOS.CZ tak se mi ukázalo že nejmíň za 2,5 hodiny jede další. ,,Noo,budeme muset jet tramvajema a trolejbusama pokud chceme ztihnout 1.kolo Miss !" Běžely jsme s mapou v ruce na zastávku tramvaje která byla 800m od nás takže docela tělocvik.Když jsme dojely,nasedly jsme na další tramvaj a na další a další... ,,Jsme tu!" vyjekla Linda. ,,Je to za rohem tady!" ukázala prstem na mapě. Plácnuly jsme si na to že jsme se dopravily na místo.

Jako další jde na řaduuu... číslo 11 !
,,Polyyy!To je tvoje číslo šup utíkej!" Vyšla jsem na podium a zahltili mě pohledy lidí kolem,blesky fotografů,obrovské mikrofony kameramanů a znervóznila světla ale nejvíce mě znervóznila porota. Seděla tam taková blonďatá paní která když viděla jak moc nervózní jsem a nevím co dělat,ukázala na mě ať se projdu dopředu a zas dozadu po moly.Poté se na mě usmála.Nasadila jsem svůj kamenný sexy výraz a vyrazila kupředu v rytmu hudby,na konci mole jsem udělala otočku a vrátila se nazpátek.Lidé mi věnovali obrovský potlesk který mě hrozně dojal ale to už viděla jen v zákulisí Linda. ,,Bože Poly to bylo úžasný!" .. ,,Vážně?!" .. ,,Vypadala si jako nějaká top modelka!" .. Objaly jsme a šly se převléct na další kolo.

,,Kdo je sakra Dalibor Slepčík?!"Kde žijí příběhy. Začni objevovat