O intamplare ciudata.

1.8K 74 0
                                    

- Nu, e mai bine sa raman un anonim , momentan. Apropo frumoase "pijamale" . Te pup si te iubesc, ai grija de tine.
Nu mai apuc sa zic ceva, ca imi inchide. Mda. Trebuie sa fac ceva sa aflu cine este acest necunoscut. Iubesc misterul, dar chiar vreau sa aflu cine e.
Si pe langa asta cea mai mare problema, incepe sa imi cam placa de Alex. Ma pun in pat si adorm instantaneu.
*dimineata.*
Ma trezesc mai devreme decat credeam, peste 1 saptamana este Carciunul si eu nu am pe nimeni, nici pe Maia sigur isi va petrece Craciunul cu familia. Cobor si observ ca Maia isi face treaba ca de obicei. Mananc omleta facuta de Maia si urc in camera mea. Ma imbrac cu o pereche de colanti negri putin mai grosi, un hanorac alb si geaca, imi iau UGG-urile si caciulita cu urechiusi. Ma machez simplu ,imi iau geanta si ies pe usa. Pornesc masina si plec rapid cu muzica la maxim. Pe drum il vad pe Alex care mergea spre scoala, opresc masina langa el, acesta se uita ciudat la masina. Deschid usa.
- Vi sau mai astept? Spu eu cu un zâmbet larg pe buze.
- Oh, scuze, nu stiam cine e... apropo frumoasa masina ... la fel ca si persoana care o conduce.
- Mutumesc.
- Dar de ce acum cateva zile mergeai pe jos?
- Pentru ca am zis sa fac putina miscare.
- Ok.
Am ajuns la scoala , am parcat masina si impreuna cu Alex am intrat in scoala. In fata mea isi face prezenta Eric. Baiatul care m-a facut sa sufar.
- Ce faci , curvo? Ti-ai luat un nou catel? Aratand spre Alex. Ma uit urat la el, il iau oe Alex de mana si incerc sa trec pe langa, dar ma apuca de mana cealalta si ma trage inapoi.
- Au, ma doare, ipocritule.
- Hai lasă-mă. Nu mi-ai raspuns la intrebari.
- Care-i problema ta?
- Esti o curva. Aia e.
In secunda doi il vad pe Eric pe jos cu o mana la gura.
Perspectiva Alex.
Intram in scoala si cad un tip care apare in fata mea si a Pamelei. Acesta o jigneste si pot sa vad in ochii ei ca il uraste din toata inima, dar si ca sufera. Ma uit la ea si o admir pana aud din gura acelui animal:
- Esti o curva. Asta e.
In urmatoare secunda pumnul meu a facut cunostinta cu fata lui. - Daca te mai iei vreodata de ea, iti jur ca te omor. O iau pe Pamela si o conduc pana la dulapul sau.
- Discutam mai tarziu. Zic eu pe un ton rece. Apoi plec.
Perspectiva Pamela.
... Next.

Bad Girl.Where stories live. Discover now