Ceva diferit.

1.6K 65 4
                                    

Perspectiva Pamelei.
Wow. A fist chiar ciudat, nimeni nu mi-a mai luat apararea in fata lui, e cel mai popular si e inconjurat de matahale. Mie frica pentru Alex.
Merg la ora. A trecut destul de repede, ies in pauza pentru a ma intalni cu gasca mea, nu am mai stat cu ei de mult. Privesc in jur si vad toti elevii liceului adunati in jurul a doi baieti. - Doamne , sa nu fie ce cred eu-.
Perspectiva Alex.
Ies in pauza linistit si vroiam sa merg la Pamela , dar cineva ma prinde de mana . Era nesuferitul ala ,Eric (parca) .
- Mai bine ai lasa-o pe Pamela in pace. E doar a mea. Spune el pe un ton rautacios .
- Auzi , mai bine mai lasa in pace si ai lasa-o pe Pamela tu in pace. Nu-mi zici tu mie cu cine sa stau. Inteles? Zic eu pe un ton rece ,luandu-l de tricou . Apoi impingandu-l , iar acesta cazand pe jos. Dau sa plec cand aud zicand niste cuvinte din gura animalului
- Oricum e o curva .
Ma intorc cu o privire gen " te omor " . Il iau de gat si apoi il iau la pumni . Dupa cateva secunde aud un glas suav. Era Pamela.
- Alex. Inceteaza. Ma ridica de pe Eric si ma trage repede afara, unde ningea necontrolat.
- Nu trebuia sa faci asta. O sa ai probleme. Spune ea cu niste ochii mari.
- A jignit o persoana draga mie. Spun eu pe destul de tare. Facand-o pe ea sa tresare.
- Nu conteaza. Ok? O sa ai mari probleme. E cel mai popular si cel mai bogat, poate sa te omoare intr-o secunda.
Ma uitam la ea ca la felul 14 . Era asa simpatica. De mult timp nu am mai simtit asa ceva pentru o persoana. In secunda urmatoare buzele mele s-au lipit de ale ei. Ma desprind si o vad pe aceasta indepartandu-se de mine incet cu o mana la gura, iar apoi fugind . OH, ce am facut?
Perspectiva Pamelei.
Nu-mi vine sa cred, ma sarutat , iar eu ca o proasta am fugit. Dar pun pariu ca e lafel ca restul. Ma indrept spre casa , in mașină si observ multi elevi mergand spre casa printre care era si Eric sarutandu-se cu Anna, o alta pitipoanca. Stim cu toti ce vrea de la ea. Ajung acasa, mananc mancarea lasata de Maia si urc sus la mine. Fac un dus rapid. Si observ ca am vreo 6 apeluri de la Katty. O sun inapoi.
C.T.
- Alo. Pami. Ce faci?
- Hei, Katty, acum am iesit de la dus.
- Vrei sa mergem la cumparaturi azi?
- Ok, vin sa te iau in 10 min.
- Ok, pa.
C.T. TERMINATA.
Ma imbrac cu o pereche de blugi negri, o bluza alba, UGG-urile. si geaca. Ma machez simplu si imi prind parul intr-o coada de cal. Imi iau geanta si plec, bineinteles cu masina. Ajung la Katty in fata si observ ca nu era singura , era cu un baiat. Ooo nuuuu.

NEXT...

Bad Girl.Where stories live. Discover now